"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 5. децембар 2014.

Rainbow color tag

                                                                                                              * izvor slike

U zadnje vreme puno sjajnih tag postova kruži ovom našom blogosferom i nekako me oni meni najzanimljiviji ne zaobilaze, na moju sreću moram da priznam, jer baš uživam dok ih pišem i dobro se opustim, odlutam u neki drugi svet. Ovog puta se zahvaljujem Tanji sa bloga Good morning , gorgeouss što me se setila i izazvala me da učestvujem u ovom super izazovu duginih boja, ima li šta bolje u ove tmurne dane? :).
Tanjin post možete videti ovde.


Crveno,crveno,crveno je boja ljubavi pa je tako to i moja prva asocijacija na ovu boju, ali pošto to nije tema moj izbor pada na Eveline lak za nokte koji mi je za kratko vreme postao apsolutni favorit zbog vremena koje izdrži i opstane na mojim noktima.


Narandžasta je boja koju najviše volim u svom domu,osećam se najprijatnije recimo kada su zidovi neke boje kajsije a detalji jarko narandžasti. Što se kozmetike tiče u toj boji izbor pada na najbolji proizvod koji sam ikada probala Bioten skin moisture piling krema za normalnu/mešovitu kožu, možete pročitati više o svemu tome ovde.


Žuta mi je zadala ogroman problem, pomislih da nemam ništa, a inače baš volim žutu i imam dosta letnjih odevnih predmeta te boje, a onda se setim mog omiljenog mleka za telo koje koristim u letnjim danima, nažalost sad je prazno ali svakako ću ga kupiti opet, a to je Garnier body tonic firming hydrating lotion.


Zelena je omiljena boja moje mame i moj izbor bi ovde bila Macadamia četka ali pošto nisam sigurna može li ona da odigra tu ulogu ili mora biti neki preparat ili komad šminke, odlučila sam se za omiljenu Weleda skin food kremicu o kojoj ću vam tek pisati.


Plava boja me uvek nekako asocira na nebo, na more, na uživanje pa samim tim i za proizvod plave boje sam izabrala nešto u čemu najviše uživam a to je moja omiljena Baby love kupkica, pisala sam vam o tome ovde.


Ljubičasta po meni najslađe za kraj,nekako je najviše volim u zadnje vreme, i kad se u retkim momentima šminkam koristim ljubičaste nijanse, a što se izbora za ovu boju tiče pao je na Balea serum za kosu koji služi za ispravljanje i ja ga obožavam.


Nadam se da vam se dopada moj izbor i ovaj zanimljivi tag post, ja sam uživala i sada dalje tagujem sledeće blogokoleginice:
1.Mona- Fantazija
3.Smisliću sutra ime bloga-nešto je nema pa da je malo poguram :)
4.Teodora-Lolin svet
5.Suzana-Beauty by S
6.Milena-Mazalice(znam da si na nekoj pauzici od pisanja al meni fališ pa ajde možda uspem da te namamim ovim tagom)
7.Monica-Beauty doctor (noviji blog koliko sam upućena pa hajde da vidimo njen izbor)

Gledala sam da ovaj put tagujem one koje prošli put nisam, jer sam pre samo par dana pisala tag post o jesenjim favoritima, a pratioce bloga pozivam da mi u komentarima pišu na šta njih asociraju ove dugine boje :).

22 коментара:

  1. Super odabir! :)
    Cela glatt+glanz linija je odlična, dugo sa koristila šampon i balzam, a ovaj serum imam ali ga je zamenila Macadamia.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :). Jeste super imam ja i balzam jako mi lepo sredi moju talasastu kosu dok je mokra ,a macadamia ulje mi prvo na listi kad potrošim sve što sad imam .

      Избриши
  2. Sve su odlicne ,mada se meni ova Vileda zelena krema bas dopada a i ljubicasta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam od Welede probala samo ovu zelenu kremicu i super mi je za zimske dane :)

      Избриши
  3. Da,novi je blog,nema mu ni mjesec dana.
    Izabrala si super stvari :)
    Puno hvala na tagu,rado ću ga odraditi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa i ja sam relativno nova,nema ni 4 meseca,ali uvek volim da tagnem neke nove cure čije blogove otkrijem za koje procenim da su ok,da se malo upoznamo i sa njihovim izborima :)

      Избриши
  4. Zanimljiv tag, mogla bih ga i ja iskoristiti za neki od nadolazećih postova :).

    ОдговориИзбриши
  5. Bas fora tag :) Weleda kremu sam probala samo onu od badema i odusevila me, odlicni su im proizvodi <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tag se i meni baš dopao,i htela sam i tebe tagnuti ali nisam bila sigurna radiš li i voliš li to ili si više orijentisana na YT ,al evo sad te pozivam da uradiš i ti kad ti se dopada :).Weleda kremica je spas za suvu kožu u ove hladne dane :)

      Избриши
  6. Super proizvodi, a pogotovo lakic. Ja sam na početku svog blogovanja uradila ovaj tag i prefora mi je :)

    ОдговориИзбриши
  7. Hvala ti na tagu draga :D Odličan mi je i pišem čim se odlučim i skupim proizvode u boji :) Malo da razbijemo ovo sivilo :) Lijepe proizvode si izabrala, Balea serum me baš zanima, morat ću škicnuti u DMu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš zato je i meni prijalo da pišem ovaj post,baš sam se opustila :). Ovaj Balea serum je odličan,imam i isti balzam zaista mi lepo ispravi kosu kao da sam se fenirala kod frizera :).

      Избриши
  8. Predobar tag, hvala ti na njemu, pišem čim uhvatim malo vremena :*

    ОдговориИзбриши