"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 19. март 2015.

Blue Moon poklon povodom 50.000 pregleda na blogu - Nagradna igra # 10


Poštovani pratioci mog bloga, jako mi je brzo prošlo ovih 7 meseci druženja sa vama, imam utisak da sam tek počela da pišem a sa druge strane da već toliko toga prolazimo zajedno. Kada sam danas pogledala statistiku bloga ostala sam zapanjena i primetila da se bližimo ogromnoj brojci za mene a to je 50.000 pregleda na blogu. Tim povodom dajem šansu jednom pratiocu da osvoji vrednu nagradu mog sponzora Blue Moon nakit, koja mi je pre svega prijateljica i komšinica i već je u nekom predhodnom nagrađivanju darovala divnu narukvicu čitateljki Sanji koja je tada bila izvučena. Da ne dužim mnogo prelazim na pravila igre, hvala vam svima na ovolikoj čitanosti i ogromnoj podršci koju mi dajete svakog dana i gurate me napred da budem još bolja.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

1. Like FB stranicu sponzora Blue Moon Nakit (S.Z), i dodati je za prijatelja ovde Blue Moon nakit.
2. Like FB stranicu mog bolga Sreća je zdravlje.
3. Ispod ovog posta na blogu ostavite ime pod kojim ste odradili sve korake na FB u vidu komentara i post podelite javno (public) na vaš FB profil.
4. Samo za one koji komentar ne mogu da ostave ovde na blogu iz nekog razloga, da bi svima izašli u susret, potrebno je da odrade sve navedene korake a komentar ostave ispod objave ovog posta na FB stranici bloga, ne ostavljajte duple komentare.


Nepotpune prijave nećemo uvažavati, proverićemo svaku pre proglašenja dobitnika, nagradna igra važi SAMO ZA SRBIJU i trajaće do dana dok na blogu ne bude dostignuta brojka od 50.000 pregleda, možda koji dan duže sve zavisi od obaveza. Neophodno je odraditi sve korake za pravilno učestvovanje i može se igrati samo jednom sa jednog profila !

A NAGRADA JE :


Ova prelepa, unikatna ogrlica je nagrada za najsrećnijeg, ručni rad moje drage prijateljice, a dobitnika će izabrati random. Želela sam da nagrada bude posebna i nešto što će vam ostati za uspomenu i mislim da od ovog nisam mogla bolje pronaći, igrajmo se i srećno svima :).

ZAVRŠENO! Dobitnija je Ivana Milenković, čestitamo :)

50 коментара:

  1. sve sam odradila,a ogrlica je divna Tatjana Petrovic.

    ОдговориИзбриши
  2. Ogrlica je divna, prava morska. :)
    MakuljevicJasmina

    ОдговориИзбриши
  3. Prelijepa ogrlica! Iako se ne mogu natjecati, čestitam ti od srca na tolikom broju!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga Marijana, nadam se da ću moći za neko vreme da napravim i neku igru za sve pratioce <3

      Избриши
  4. Ogrlica je divna!
    Odrađeno sve. FB: Ивана Миленковић

    ОдговориИзбриши
  5. https://www.facebook.com/DraganaGagaKovacevic

    ОдговориИзбриши
  6. FB:Tatjana Djuricic- Obodjan
    tatjanaobodjan@gmail.com
    Prelepa ogrlica,bas moj kamen-tirkiz :)

    ОдговориИзбриши