"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 3. новембар 2017.

Golden Rose - Kabuki četkica, silikonski sunđer i ovalni stil marker


Nakon predstavljanja nove Golden Rose CC korektivne kreme za lice nastavljamo sa novitetima. Ovaj put pišem vam o novim make up pomagalima, u pitanju su dve četkice i silikonski sunđer.


Prva na redu je ova preslatka Kabuki četkica vrlo zanimljivog dizajna. Mene je odmah privukla kako po izgledu tako i po detalju koji sam odmah i prvo uočila a to je da ova četkica ima svoj poklopac pa tako nakon upotrebe i pranja četkice ona se lepo poklopi njime i tako se dodatno utiče na higijenu o kojoj ja inače strogo vodim računa zbog izuzetno osetljive kože lica.




Kabuki četkica namenjena je za konture, ali ja sam neko ko ne gleda mnogo na to čemu je tačno namenjena neka četkica nego ih koristim u razne svrhe pa tako u jednoj četkici dobijem više od očekivanog. Četkica je pored super dizajna i jako kvalitetna, vrlo je laka za rukovanje, nežna prema licu, lepo se održava i pere i dlakice ne otpadaju, vrlo se meke, jedna od boljih četkica koje sam ja imala prilike do sada da isprobam, postala mi je mezimče za kratko vreme :). Koristim je i za nanošenje tečnog pudera po potrebi, čak i kamenog i za sve mi savršeno služi.


Silikonski sunđer mi je bio jako zanimljiv na prvi pogled i baš sam bila radoznala da saznam kako funkcioniše. Služi za nanošenje tečnih i kremastih proizvoda i moram reći da za to odlično služi. Čak i one malo gušće pudere koje sam ranije teže nanosila na lice i ostajala šarena uz pomoć ovog sunđera uspem vrlo lako i ravnomerno da nanesem na lice.



Sunđer iako naizgled mek i nežan vrlo je otporan i kvalitetan, lako se pere, ja koristim mlaku vodu i bebi sapun ili tecni sapun od aloja vere, ostavim samo da se prirodno osuši i spreman je za sledeću upotrebu. Zaista super stvarčica, preporučila bih ovaj sunđer svakoj curi koja voli da nanosi tečne pudere, skraćuje vreme samog postupka i daje izvanredne rezultate.





Za kraj tu je ovalni Stil marker, odnosno četkica za nanošenje korektora i za konture. Na slici gore možete pročitati tačno za šta služi i kako se koristi.



Meni se ova četkica takođe jako dopala na izgled, vrlo je neobična, a tako je ugodna za korišćenje, savršeno se uklapa u ruku i imam osećaj da klizi po licu poput svile kada nanosim sa njom korektore, naravno da sam ja probala  bb i cc kremu da namažem sa njom i tu mi se super pokazala. Lako se održava i pere i nakon više pranja nije promenila svoj prvobitni oblik. Potrudiću se da saznam i cene pa ću ih ubaciti za vas.



Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt , kao i oficijalni sajt http://www.gbs.rs/.
Ono što je bitno napomenuti jeste da se kompletan asortiman može naći u svim maloprodajama Golden Beauty Shop koji se nalaze za sad na 4 lokacije:
-Golden Beauty Shop Aviv Park Pancevo / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopPancevo/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zvezdara / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopBeograd/
-Golden Beauty Shop BIG Fashion Beograd / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopMini/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zrenjanin /https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopZrenjanin/

Kako se Vama dopadaju ove dve četkice i silikonski sunđer?
*PR proizvodi

5 коментара: