"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 17. октобар 2014.

Freeman-Peel off maska krastavac-aloja i piling kajsija-divlja trešnja


U prošlom postu pisala sam vam o Freeman maski za lice Mint & Lemon,ko je propustio evo linka(klik).Danas ću pisati svoje utiske o Peel Off maski i pilingu istog brenda koje sam isprobavala predhodih dana.


Hidrantna maska za lice krastavac i aloja je jedna od najstarijih maski iz Freeman kozmetike.Maska sadrzi ekstrakt krastavca koji koži daje svilenkast izgled.Aloja vera koju sadrži hidratna maska za lice krastavac hidrira kožu.Maska  nežno otklanja nečistoću. Ovo je super osvežavajuća maska ,koja se često koristi posle pilinga lica iz kolekcije Freeman kozmetika. Hidrantna maska za lice krastavac i aloja je idealna za normalnu i kombinovanu kožu.
Upotreba:Nanese se na llice,čekati da se osuši  posle 5-10 min i skine. Zatim se lice opere toplom vodom, ne nanosi se na deo oko očiju. Može se koristiti dva puta nedeljno ili po potrebi.(reči proizvođača).Za dodatne informacije posetite sajt http://www.kozmetika-teatar.rs/index.html.


Pre neki dan napolju je duvao užasna vetar,pa sam kući nakon obavljenih obaveza došla sva smrznuta,a koža lica mi se osušila,prebledela i delovala sam sama sebi kao neki zombi.Kad sam se zgrejala, rešila sam da probam ovu maskicu od krastavca,na očišćeno lice namazala sam jednu kesicu i to celu,taman mi je ta doza bila dovoljna,pošto je ovo pakovanje od 6 ml.Maska je prozirne boje,čvrste teksture i jedva sam uspela nekako da je razmažem po celom licu i delu vrata.Čekala sam 10 minuta po uputstvu da se osuši.U tom vremenskom periodu osetila sam hlađenje lica što mi nije prijalo mnogo ali sam isto tako osetila i blago opuštanje,miris je neke srednje jačine pa mi nije smetao.Na bradi,gde sam imala  upalni proces usled pms-a osetila sam blago peckanje.Nakon 10 minuta masku sam skinula i to vrlo lako iako sam se malo plašila kako će to izgledati,a zatim se umila mlakom vodom.Ova maska je na mom licu imala samo jedan efekat a to je da mi osveži lice nakon napornog dana,i meni je to sasvim dovoljno da bih mogla da kažem da je maska dobra u tu svrhu,neke druge efekte nisam primetila,ali i ovaj jedan mi je bio sasvim dovoljan da me oraspoloži.


Hidrantni piling za lice kajsija i divlja trešnja-je formula voćnih ekstakata koje daje majka priroda. Piling za lice kajsija sadrži plodove voća kajsije,vitamin c i plodove oraha u prahu.
Ovaj piling za lice od kajsije je idealan za sve tipove koze. Preporuka dermatologa i kozmetičara je da i osobe sa osetljiviom kožom.Slobodno piling za lice kajsija Freeman možete koristiti tri ili četiri puta nedeljno.Videćete rezultat ubrzo, i postaćete član kluba obožavaoca freeman pilinga za lice.(reči proizvođača).


Ovaj piling sam koristila već 2 puta,nisam htela da pišem nakon prvog nanošenja da bih ipak dobila bolju sliku o proizvodu.Po uputstvu sam pokušala da napravim piling penu od ovog proizvoda ali kako pene nigde nije bilo ,ja sam lepo po starom dobrom običaju lagano masirala lice.Miris kajsije se širio po celom stanu ali sam na prvu loptu pomislila da su čestice u pilingu malo grube za moje lice,pa sam masirala vrlo lagano.Kada sam isprala lice mi je bilo mirisno i čisto,taj efekat sam postigla i nakon druge upotrebe.Nisam imala dodatne ni promene ni smetnje na koži što je odlično,nije mi isušio kožu ali nije mi ni hidrirao,dakle lično  meni ovaj piling može da služi za čišćenje lica,neke druge funkcije nisam primetila,no naravno svako od nas ima drugi tip kože pa će svakom od nas baš ovaj piling delovati različito kao i svaki drugi proizvod,to se već podrazumeva ,ali da ipak napomenem.Uz sve to i mislim da ipak ne mogu da dobijem kompletnu sliku o proizvodu nakon samo dva korišćenja pa treba uzeti u obzir da su ovo prvi utisci,jer tek kroz neko vreme mi zaista možemo proceniti neke efekte proizvoda,za neki nam treba više vremena, za neki manje.Takođe je i moj muž dobio svoj deo za testiranje,malo da očisti i on lice a i da ja uživam gledajući ga,bude mi presladak kad tako nešto testira,pa mu kažem da ću napisati i njegove utiske,jer zaista on mi je najveća podrška u ovome što radim.Bio je zadovoljan čistim licem baš kao i ja :).


To bi bilo to za ovaj put,imam da probam još masku od godzi bobica kao i piling za pete pepermint i šljiva,do tad komentarišite,ne košta ništa a znači puno :).

6 коментара:

  1. Odlicno napisan post,koristila ovo nisam,ali za krastavac sam cula,a i moja mama je godinama koristila neku kremu od krastavca(neznam da li je jos ima) i lice joj je bilo divno dok je to koristila,a i ona reklama sa kolutovima krastavca na ocima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste,te reklamice su mi uvek bile super,krastavac je generalno jako zdrav i dobar za negu lica ,a i u ishrani :)

      Избриши
  2. Odusevljena sam njihovim pilingom, a najbolja maska im je definitivno mint&lemon, meni je sve mitesere izvukla. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Maska mint & lemon je zaista čudesna,planiram veliko pakovanje da kupim ,i meni i mužu i drugarici je pomogla nakon samo jednog nanošenja,svakom za svoj problem :).

      Избриши
  3. Ja sam svoju masku sa krastavcem poklonila, tako da na žalost, neću osetiti njene čari :/... Već duže vreme tragam za nekim dobrim pilingom, tako da ću najverovatnije probati i ovaj :).

    ОдговориИзбриши