"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 3. децембар 2014.

Nagradna igra # 5 -Blue Moon nakit


Dragi moji pratioci evo još jedne lepe nagradne igre,nisam je najavila jer sam želela da bude iznenađenje za sve.Već sam napisala u predhodnoj nagradnoj igri kako ja povezujem moj blog sa nakitom ali nije na odmet da ponovim.Žene vole nakit,kad ga nose srećnije su,zadovoljnije,kad su srećne zdravije su,naučno je dokazano da hormon sreće znatno utiče na imuni sistem.Mada ima tu još jedna stvar,ova talentovana žena,je pre svega moja draga drugarica i komšinica,pravi nakit i od poludragog kamenja koje se od davnina smatra lekovitim.Takođe se bavi dekupaž majstorijama,pravi sve vrste nakita,komplete,broševe pa čak i priveske.Da ne dužim više prelazim na stvar :).

PRAVILA NAGRADNE IGRE:
1.Like FB stranicu sponzora Blue Moon Nakit (S.Z) ,i dodati je za prijatelja ovde Blue Moon nakit
2.Like FB stranicu mog bolga Sreća je zdravlje
3.Sliku sa FB stranice (OVU SLIKU) podelite javno(public) na svom zidu a zatim ispod iste te slike ostavite bilo kakav komentar,dakle na fb,ne ovde,jer znam da mnogi nemaju mogućnost ostavljanja komentara na blogu.

Nepotpune prijave nećemo uvažavati,proverićemo svaku pre proglašenja dobitnika,nagradna igra važi SAMO ZA SRBIJU i trajaće 7 dana od objave posta.Neophodno je odraditi sve korake za pravilno učestvovanje!

A sada ono što vas najviše zanima a to je nagrada,ovaj put jedna predivna narukvica za jednog srećnog dobitnika,možete je videti na slici dole.


Pobednika će birati random,kada ga proglasim imaće 48 h da se javi sa podacima na mail srecajezdravlje@gmail.com,ili u inbox moje stranice,ja podatke prosledim sponzoru nagradne igre,ona vam šalje nagradu na kućnu adresu :). Igrajmo se ,i srećno svima !
*Naravno podrazumeva se da možete učestvovati samo jednom,sa jednog profila!

ZAVRŠENO! Dobitnica je Sanja Stanišić,čestitam :)

3 коментара:

  1. komsinica i drugarica ti je stvarno kreativna i talentovana,svaka cest i tebi i njoj,nakit je prelep,a kako je jos i lekovit,ma sta reci nego super,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tatjana,obavezno pogledaj njene radove na njenoj stranici oduševićeš se :)

      Избриши