"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 11. децембар 2014.

STILL-pakovanje med i mleko VS maska argan


Dragi moji čitaoci svi već znate da najviše volim preparate za kosu i da upravo njih najivše i posedujem,eksperimentišem sa njima i da mogu probala bih svaki. Neke žene vole šminku, neke cipele, tašne,a ja preparate za kosu :). Danas ću vam pisati o ova dva proizvoda od Still-a sa slike gore. Inače proizvode ovog brenda koristim još od srednje škole, i vrlo sam zadovoljna sa njima ukjlučujući i povoljnu cenu, tako da ću vam u budućnosti sigurno pisati o još proizvoda iz njihovog asortimana.


Still pakovanje med i mleko je namenjeno za suvu i oštećenu kosu. Pošto sam se punih 10 godina farbala u plavo(belo), kada sam rešila da puštam svoju boju kose morala sam prvo da izvlačim pramenove, i da je redovno skraćujem, iako mi je kosa dosta kvalitetna krajevi su se bili ućebali a kosa mi se dodatno mrsila, ovo pakovanje me je spaslo svih tih muka. Dovoljna je mala količina da se nanese na krajeve, da se drži samo pet minuta,  mada ja ne držim ni toliko,što je za mene ogromna prednost jer ne podnosim ništa što mora dugo da se drži na glavi naročito još ako mi je mokra kosa moje glavobolje se tad pogoršaju svaki put, pa je ovo pakovanje baš zbog toga stvoreno za mene. Iako sad više nemam nikakav problem sa krajevima niti mi je kosa oštećena, jer već 3 godine puštam svoju boju i ne farbam se ja i dalje koristim ovo pakovanje a kad ga potrošim planiram da probam ono od aloja vere i avokada baš me mami :).


Pakovanje je žućkaste boje, od 500 ml što vam je dovoljno za dva meseca korišćenja, meni bar jeste, predivno miriše, kosa je svilenkasta na dodir, lako se raščešljava i prosto sija :). Pakovanje sam zadnji put platila oko 350 dinara u parfimeriji.

*Nakon upotrebe kosa se lako češlja, postaje svilenkasta i meka na dodir, jaka i sjajna.
Način upotrebe: dobro isperite šampon i odstranite višak vode. Nanesite pakovanje od korena do vrha blagom masažom. Nakon 5 minuta isperite vodom.
*izvor http://www.stevanstill.rs/page/?id=197



Still maska za kosu na bazi arganovog ulja dolazi nam u pakovanju predviđenom za jednu upotrebu. Koristi se tako što se nakon šamponiranja kosa dobro ispere, ocedi se višak vode i utrlja peškirom a zatim se ova maska ravnomerno nanese na kosu od korena do vrha i trebalo bi da se drži od 10-20 minuta, a nakon toga dobro ispere. Napominje se da što duže držimo ovu masku da je delovanje bolje, ali ja to nisam uspela, jedva sam čekala da prođe tih 10 min i da je isperem ne bi li što pre osušila kosu. Međutim tih 10 minuta meni je bilo sasvim dovoljno, kosa mi je pod prstima tokom ispiranja bila mekša nego ikad a kada sam je osušila bila je baš sjajna. Ova maska je zaista odlična, može se kupiti u dm drogerijama po ceni od oko 100 dinara, jedina mana što se mene tiče je ta što mora da se drži duže na kosi što ja inače ne mogu da podnesem,leti još nekako i mogu pa ću tako korišćenje ovog proizvoda ostaviti za toplije dane a za zimu idem u nabavku novog pakovanja :).


Na slici iznad možete pročitati još neke detalje o ovoj maskici, a ja moram da napomenem da je moja drugarica očarana njome. Ona ima večito problema sa oštećenom i neposlušnom kosom, probala je zaista svašta i ništa, apsolutno ništa joj ne daje ovako dobre rezultate kao upravo ovaj proizvod. Nakon korišćenja istog kosa joj je sjajna, lepo pada, lakše se oblikuje i ne daje izgled oštećenih krajeva. Prepoznaće se ona u ovom tekstu pa nek se javi da potvrdi :). U nekom narednom Still postu pisaću vam o omiljenom šamponu i balzamu, a iz ovog posta ste mogli zaključiti da ako ja biram između ova dva proizvoda, pakovanje nosi pobedu :).
Za sve informacije od  Still proizvodima posetite njihov sajt http://www.stevanstill.rs/?p=1

Šta vi imate da komentarišete na ovu temu, hajde da vas čitam? :).

16 коментара:

  1. Odavno sam ih opazila ali nikad kupila, vodila sam se nekom glupom logikom da nisu previse efikasni cim su jeftini toliko, ali sad cu ih sigurno uzeti :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisi prva koja je tako pomislila ali veruj mi da cena često nije merilo kvaliteta naročito ne u današnje vreme kad se kopije recimo prodaju po cenama originala i slično.Ja Still koristim od srednje škole,kao plava i farbe sam koristila,imaju odlične preparate za kosu,pogotovo još ako potrefiš odgovarajuće,ni meni naravno ne odgovaraju svi,recimo ono čokoladno pakovanje sam probala od drugarice malo i užasno mi je mastilo kosu.Jedva čekam da isprobaš nešto pa da čujem tvoje utiske <3

      Избриши
  2. Koristila sam Stillove proizvode,bas upravo ovo pakovanje i zadovoljna sam jako. Koristim i njihov balzam za kosu,a kad sam bila mladja i kremu za kovrdzavu kosu. Zadovoljna sam njihovim proizvodima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super imaju proizvode a ova maska je baš odlična ,a jeftina i tako dugo traje :)

      Избриши
  3. Dokaz da nemora proizvod bit skup da bi valjao :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ja koristim njihovu farbu za kosu i jako sam zadovoljna. A planiram i neku maskicu, ako ikada uspem da potrošim ove tri ogromne koje sada imam. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam ranije koristila dosta njihovoh proizvoda,ali sad uh nesto neznam ni ja zasto ne koristim,mada znam da su stvarno dobri i pristupacnih cena.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možda si se prezasitila,umem i ja to tako nekad,a i voliš ko i ja svašta da probaš verovatno :)

      Избриши
  6. Koristim njihove balzame/regeneratore za kosu (žuti za oštećenu i rozi koji tebi preporučujem) i oduševljena sam a koštaju oko 100 dinara/500 ml. a stvarno su fantastični. Maske iz nekog razloga nisam koristila do sada ali već dugo želim da probam onu sa čokoladom i medom. Jedino imam iskustva sa tom iz kesice ali nije ostavila neki veliki utisak na mene :( L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kad mi je kosa sklonija mašćenju koristim šampon i balzam od pomorandze jako je dobar,baš je za masno teme a suve krajeve,to se retko može naći ,rozi nisam viđala baš moram da potražim,a maska od čokolade koju ti želiš meni je jako mastila kosu što ne znači da će i tebi :)

      Избриши
  7. Šteta što Still proizvoda nema kod nas :(( Iako mi ovi proizvodi ne bi odgovarali jer mi kosa nije suha, ali znam da bi našla i nešto za sebe :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šteta jer su im proizvodi sjajni a takoreći dzabe,pazi i meni je sad kosa normalna,ne farbam se 3 godine ali ova maska mi jako prija,jedino mi se malo masti teme kad hormoni luduju to je normalno ali masku svakako stavim samo na krajeve :)

      Избриши
  8. Pozdrav svima....Blajhala sam se pre vise od mesec dana a farbala 5.septembra....Kosa mi je u katastrofalnom stanju....znate ono kao kad podsca na slavu,ne mozete da je ocesljate koliko je ucebana i dosta opada...e pa ja sam taj slucaj...Donedavno sam pravila masku za kosu od jednog jajeta,pola banane,mao maslinovog ulja i polanacedjeng limuna,to m je pomoglo malo i kosa mi zasad ne opad i lako je razcesljavam....Neki mi kazu da mi je kosa spaljena i da je moram osisati eki da je mogu pasiti sa tim da ce i trebati dosta strpljenja i novca....OLM VAS POMOZITE MI,KOLIKO OVO STILLPAKOVANJE ZA KOSU MOZE POMOCI ZAISTA OSTECENOJ SUVOJ KOSI

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš kako svakom svaki proizvod deluje drugačije ja sam se deset godina blajhala i imala belu kosu i meni je ovo pakovanje bilo ok ali sam koristila i svašta dodatno, serume, kristale, maslinovo ulje i sve što sam našla :) probaj više stvari i naći ćeš pravu kombinaciju :)

      Избриши