"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 31. мај 2015.

Bioten skinnergy - Go moist & So pampered


Bioten Serbia je pre izvesnog vremena izbacio na tržište razne novitete i ja sam jedva dočekala da mi se pruži prilika da ih isprobam jer svi koji me pratite znate za moju opsesiju Biotenom otkad se pojavio. Na moju sreću Jelena sa bloga Moj neseser me je obradovala ovim paketićem od dva nova proizvoda i ovom prilikom joj se još jednom zahvaljujem.




bioten SKINNERGY go moist! Moćna hidrantna krema za suvu kožu, koja obezbeđuje optimalan nivo hidratacije! Njena bogata i nemasna tekstura brzo se upija i momentalno pruža nežan dodir koji Vam je potreban, bez ostavljanja masnih tragova na Vašoj koži!
Obogaćena je: 100% prirodnim ekstraktom ličija, koji sadrži vitamin C, ugljene hidrate i minerale, koji imaju odlična hidratantna i hranljiva svojstva. Moisture Plus, predstavlja jedinstvenu kombinaciju hidrantnih sastojaka i prirodnih bio-polimera, koji ima dvostruku funkciju: deluje kao zaštitni film na površini kože i kao hiratantna rezerva u epidermisu. Obezbeđuje momentalnu hidrataciju koja traje do 24h. SPF 15 štiti vašu kožu od štetnog UVA/UVB zračenja. (izvor).


Iskreno nisam ni sumnjala da ću poludeti za ovim mackalicama kao i za svim do sada ali sam ipak sačekala da ih dobro izgustiram i sada kada su tubice dotakle dno mogu sa vama da podelim svoje oduševljenje. Krema za lice je fenomenalna, lagana, imam osećaj da je koža upije istog trena kako je prislonim na lice i krenem da je mažem. Ne ostavlja tragove, miris je blag i prijatan, vrlo dobro se ponaša i kao podloga za toniranu kremu ili puder. Mazala sam je uglavnom svakog dana u prepodnevnim časovima kada sam išla da šetam svog psa i prezadovoljna sam kako mi je štitila lice od negativnih zračenja, nije mi se pojavilo ni crvenilo ni pegice kao što ponekad ume da mi se dogodi. Mogu da potvrdim da je lice hidrirano skoro čitavog dana, i da vam napomenem da se ova kremica ne maže oko očiju zbog toga što sadrži UV filtere. Ova krema definitivno mojoj koži daje energiju i opravdava svoje ime :).


Nema parabena,parafina i veštačkih boja i krema za lice sadrži 50ml, a sastav iste možete videti na slici gore.


Preporučeno je da se kremica koristi u kombinaciji sa ovim losionom za telo iz istoimene kolekcije i to zaista nije slučajno jer tako postižete pun efekat i vaše telo je zaštićeno isto kao i lice od svih negativnih uticaja i imate osećaj kao da je cela vaša koža puna neke pozitivne energije.


Brzo upijajuća formula bioten So Pampered! losiona za telo je obogaćena: 100% prirodnim ekstraktom ličija, poznat po svojim hidrirajućim i hranljivim svojstvima, efikasno neguje kožu!
Nutri Moist 48H predstavlja jedinstvenu kombinaciju čistih prirodnih sastojaka i znanja nauke, koji momentalno nude Vašoj koži dodatnu dozu hidratacije, koja traje i do 48 sati. (izvor).


Losionom za telo sam oduševljena isto kao i sa kremom , izuzetno hidrira kožu, čini je mekom, nežnom mirisnom i neodoljivom. Miris je isti kao i kod kremice, blag i prijatan i ne zadržava  se mnogo na koži ali ipak imate onaj osećaj kao da ste tek izašli iz tuš kabine ili kade, odiše svežinom. Meni najbolje kod ove dve kreme je što su mi poslužile kao odlična priprema kože lica i tela za predstojeće leto i paklene vrućine i mislim da ću ove godine biti spašena crvenila i ostalih neprijatnosti ukoliko se budem izlagala suncu po potrebi , i naravno mislim da će mi nakon ovakve pripreme kože kreme sa žaštitinim faktorima mnogo bolje delovati i štitii kožu, to je neki moj sud kada saberem sve utiske a ocena za ovaj duet roze boje je naravno čista desetka :).
Losion sadrži 250ml, nema parabena, parafina i veštačkih boja, za cene nisam sigurna pa ne bih da vam pišem napamet.


Za sve informacije tu je FB stranica Bioten Serbia kao i njihov sajt http://www.biotencosmetics.com/.

Da li ste vi probali nešto od Bioten noviteta , ako niste koji vam je omiljeni proizvod ovog brenda? 

8 коментара:

  1. Bioten koristim,ali bas ovu ni kremu ni losion nisam koristila,mada cu najverovatnije morati da pocnem,jer neznam zasto ali koza,a pogotovu na nogama mi postaje sve suvlja,neznam zasto,ako znas nesto o tome molim te napisi nesto.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Tatjana baš ovo mleko za telo ili ono sa crvenim čepom za suvu kožu o kojem sam pisala je idealno za taj problem koji imaš. Gledaj da svaki dan mažeš noge u debljem sloju pa čak i dva puta dnevno i obavezno probaj neki buter za teko :)

      Избриши
  2. I ja volim Bioten,volela bih da probam novu cc kremu skin repair

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slavice da znaš da bi i ja volela da je probam i verujem da hoću čim potrošim ovu koju sada imam :)

      Избриши
  3. Анониман1. јун 2015. 00:13

    Kremice iz ove linije su im fantastične, nema šta dodatno više da se kaže. Jednostavno čovek mora da ih proba da bi video koliko su fantastične, jer taj osećaj kad se nanese ova krema je neopisiv. Bukvalno kao da koža tog momenta prodiše i živne. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno se slažem i postpisujem svaku reč, drago mi je da imamo isto mišljenje <3

      Избриши
  4. Kremicu nisam probala, losion jesam i fantastican je! Miris je neodoljiv <3 Znas koliko volim Bioten, retko na sta naidjem da mi ne prija :)

    ОдговориИзбриши