"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 4. мај 2015.

Dermix Goat Milk Soap i Face Lotion


Posle mog ogromnog oduševljenja Dermixovim proizvodom body balm o kojem sam vam pisala, i zadovoljovajavućim rezultatima kremom Antibol, danas vam pišem o dva takođe fenomenalna proizvoda ovog brenda. U pitanju su Face lotion i sapun od kozjeg mleka za lice. Počela sam da ih koristim u isto vreme a u međuvremenu sam počela da koristim i Acne Intensiv Formulu pa sada ih koristim sve u kombinaciji i moram reći za sada je baš dobitna, ali videćemo još jer AIF set imam još dosta da testiram i mažem da bih vam o njemu pisala detaljno. Počela sam da ga koristim krajem marta i od tad prolazim zaista razne faze, biće zanimljivo.


Dermix sapun za lice - Sapun je ručno radjen od biljnih jestivih ulja sa dodatkom mleka u prahu, surutke u prahu i svežeg kozijeg mleka.
Lipidima i proteinima iz mleka, hrani, neguje i štiti kožu. Prirodan glicerin održava neophodnu vlažnost i elastičnost što uz aktivne komponente prirodnih ulja, minerale i vitamine omogućava krem efekat na koži.
Bez boje, mirisa i bez konzervansa. Namenjen za osetljivu kožu lica.
Uravnotežuje lučenje sebuma i koži lica daje elastičnost i neophodnu vlažnost.(izvor).


Sapun dolazi u lepoj praktičnoj kutijici, a unutar nje je sapun lepo uredno upakovan u dodatni zaštitini papir. Izuzetno je nežan prema licu, koristim ga svako veče i jutro za umivanje i čišćenje lica, lepo peni i izuzetno lepo i temeljno čisti lice i čini kožu mekom, ne zateže je i nema neprijatnog oećaja, što je meni jako važno ne suši je, jer zbog tog problema ja većinom izbegavam sapune za lice.

Sastav: Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Sunflowerate, Sodium Olivate, Aqua Glycerin, Whole dry milk, Whey protein powder, Goat´s Milk.


Boja sapuna je krem rekla bih i traje zaista dugo, miris je neki neutralan ne bih mogla tačno da ga preciziram, miriše na čisto :). Pakovanje je od 40g i trenutna cena mu je 242,00 RSD i možete ga poručiti na ovom linku naručivanje. Postoji varijanta koja se koristi i za telo i lice pa planiram svakako i taj sapun da isprobam, treba mi zbog problematičnih leđa pa pisaću vam sigurno jednom prilikom i o njemu, svakako sam skoro celu kolekciju sakupila on mi fali još, ali moram vam reći da body balm trošim već drugi po redu toliko mi prija a i ovaj sapun mi je pri kraju. Što se mene tiče mogla bih Dermix proizvode da koristim do kraja života i samo obnavaljam zalihe :).


Face lotion- Sinergička kombinacija alfa i beta hidroksi kiselina i esencijalnih ulja eukaliptusa i ruzmarina deluje keratolitički, antiseptično i tonizirajuće, utiče na redukciju dimenzija pora i čisti ih dubinski.
Hamamelis smanjuje znake upale kože.
Pogodan je i za osetljivu kožu.
Redovnom upotrebom losiona dolazi do uklanjanja otvorenih i zatvorenih komedona.(izvor).


Pakovanje je već prepoznatljivo, bela kutijica sa upečatljivim slovima, a unutar kutije već dobro poznata ambalaža, iako su možda jednostavne jako su praktične i dopada mi se što su od čvrste kvalitetne plastike, kada se poređa kolekcija na policu prelepo izgleda. Face lotion koristim 2-3 puta nedeljno za detaljno čišćenje kože, tako sam shvatila da mi najviše odgovara mom licu jer svi znate da je preosetljivo i sklono hormonalnim promenama. Jako dobro ide u kombinaciji sa sapunom i Acne Intensiv Formulom koju koristm, pomogne mi da očistim dubinski sve možda zaostale nečistoće. Kao što vidite kod mene je u toku veliko generalno prolećno spremnaje lica za predstojeće leto :).



Upotreba: Malu količinu losiona naneti na pamučni tupfer i nežno, bez pritiskanja očistiti lice.
Nije potrebno dodatno ispiranje. Koristiti ujutro i/ili uveče.
Kod osetljive kože koristiti dva puta nedeljno.

Sastav: Aqua, Aethanolum, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) fluid extr., Propylene glycol, Glycerol, Salicylic acid, L-Lactic acid, Eucalyptus globulus essential oil, Rosmarinum officinalis essential oil.
Bez konzervansa, bez parfema, nije testirano na životinjama.(izvor).


Face lotion nema boje niti mirisa, i ređe je teksture pa je tako dovoljna vrlo mala količina koja se nanosi na tufer za čišćenje celog lica i vratnog dela. Pakovanje je od 200ml a trenutna cena iznosi 926,50 RSD i možete ga poručiti ovde

Kao što ste već i sam zaključili svi Dermix proizvodi do sada su me oduševili, o AIF setu će ići zasebna detaljna recenzija kada za to dođe vreme. Želim ovom prilikom a se zahvalim kompaniji za sve kao i za preuranjeni rođendanski poklon koji su mi poslali mesec dana ranije da bi se osugurali da će baš njihov biti prvi, i zahvaljujući tome ja sad imam skoro celu kolekciju i samo je obnavljam i nastaviću svakako jer ono što valja ne treba menjati, a muž i ja dobili smo i po jednu majicu sa Antibol natpisom :).


Za sve informacije tu je FB stranica Dermix  i sajt http://www.dermix.rs/index.php/sr/.
Pre neki dan smo muž i ja počeli sa testiranjem kreme za ruke pa uskoro nešto više i o njoj, do tada puno pozdrava i hvala što čitate :).

Da li ste probali neki Dermix proizvod i koji je na vas ostavio najveći utisak? 

20 коментара:

  1. Nisam,ali bih bas volela jer citam o pozitivnim utiscima o proizvodima na mnogim blogovima. Posebno me intersuje recenzija o AIF.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno probaj nešto vidim da je u toku popust na sajtu, a za AIF kolko znam trebaće još jedna tura ili čak dve ali biće sve detaljno jer prolazim kroz razne faze i baš mi se čisti koža lica trenutno, da ne ureknem :)

      Избриши
  2. Анониман4. мај 2015. 01:19

    Nisam koristila Dermix, medjutim tražim neko sredstvo koje je dobro za ukljanjanje bubuljica koje su hormonskog karaktera. Nemam ih puno, izadju tu i tamo, ali su naporne užasno. Razmišljala sam o eucerinu, konkretno dermopurifyer liniji, ali sad se već dvoumim, pošto vidim da je dermix malo i jeftiniji od eucerina.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sada ne mogu da ti kažem još to da mi je AIF pomogao i rešio problem još je rano za to, ali da nešto radi to je definitivno, prolazim faze i baš mi se čiste ugroženi delovi, negde se upali, negde se osuši baš ima dešavanja a mužu recimo pomaže za mitesere koji su godinama na licu i jako su duboki. Ostali Dermix proizvodi čista desetka :).

      Избриши
  3. Ovaj sapun mi deluje bas primamljivo, jedini sapun koji sam do sada koristila bio je Seba Med koji mi je odgovarao jedno vreme, ali posle dugog koriscenja mi je koza postala suva i pocela je da se peruta, valjda joj je dosadio pa sam prekinula sa koriscenjem. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ranije koristila ručno rađene sapune, muž mi je nabavljao od poznanice i jako su mi bili dobri za telo, ali nažalost ne radi više to, za lice sam do sada koristila Manna sapun bio mi je super a ovaj mi je još bolji za sada :)

      Избриши
  4. Ja sam koristila,a jos uvek koristim Antibol,doduse koristimo i ja i mama posto sam kupila na akciji,pa su bila dva jedan mali i jedan malo veci,drugo koristila nisam,ali ovo mi deluje primamljivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Muž, mama i ja svako veče mažemo Antibol ceo stan miriše na njega, super je stvarno deluje, a ovo probaj čim ti se ukaže prilika nećeš pogrešiti :)

      Избриши
  5. Sapun nisam koristila jer uglavnom koristom gelove za pranje lica,a Face lotion koristim vec 3 meseca i mogu reci da je odlican.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago Slavice da vam se dopada, ja sam oduševljena, i ja koristim i gelove za lice ali neki sapuni kao ovaj recimo mnogo bolje mi očiste kožu pogotovo kada je problematična :)

      Избриши
  6. Zanimljivi proizvodi :D Sapun mi se jako sviđa :)

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam apsolutno ni jedan Dermix proizvod koristila, ali volela bih da probam losion :)

    ОдговориИзбриши
  8. Konacno da nadjem vremena da malo citam blog.
    Face lotion je po mom misljenju savrsen. Moja koza je mesovitog tipa i meni odgovara 2 puta dnevno ciscenje, ujutru i uvece. Trenutno sam na rehabilitaciji sa sinom, i nemam vremena za neku posebnu negu koze, tako da mi ovaj losion odlicno ocisti lice. Tacno bih umrla da ga ne koristim. Osvezi me i ujutru i uvece, i za ovih mesec dana koliko sam vec u bolnici koza mi je cista i nije mi se pojavila ni jedna bubuljica, dok sam prosli boravak izgledala kao pubertetlija jer ga tada nisam koristila. S obzirom da kad nadjem nesto dobro vrlo tesko menjam naviku, sa Dermixom cu se dugo druziti. Sapun za lice jos nisam probala, ali svakako nameravam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Milena prvo iskreno se nadam da je sve u redu jer ste me malo presekli kada ste spomenuli bolnicu , želim vam brz oporavak i da sve bude dobro. Jako mi je drago sa druge strane da delimo ljubav prema Dermix proizvodima jer zaista zaslužuju svu pažnju i ljubav :)

      Избриши
    2. To je redovna godisnja rehabilitacija na koju idemo, otprilike budemo po 2 meseca tamo. Uz Boziju pomoc i uz savete lekara, iskreno se nadam da cemo jednom izaci kao pobednici. Sto se tice Dermixa, otkako sam ga otkrila pre par meseci, zaista sam odusevljena kvalitetom svih proizvoda, kako Face losionom, tako i Body balmom i AntiAgeHidratorom, cak koristim i sapun za kosu, iako sam imala averziju prema istom. Jedino mi nekako fali antirid krema od njih, pa mozda je nekad i proizvedu, mada kazu da je AAH dovoljan za to podrucje. Cula sam da je Ayna eye cream dobar, ali nazalost, nisam imala prilike jos da probam.

      Избриши
    3. Draga Milena nadam se da će to na kraju sve biti kako treba. Inače nisam nikad prala kosu saunom ne mogu to ni da zamislim :). Jako mi je drago da vam odgovaraju Dermix proizvodi i da uživate u njima baš kao i ja, ima dosta dobrih kremica za posebnu negu oko očiju takođe, ayna je jedna od njih svakako :)

      Избриши
  9. Za moju suvu i osetljivu kožu mislim da bi Dermix bio savršen izbor. Da li mora da se naručuje preko sajta? :)

    ОдговориИзбриши