"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 25. мај 2015.

Eveline - Bio depil 9in1 sa aloja verom


Pre jedno 2 meseca sam u Dm-u na akciji spazila ovu kremu za depilaciju i rešila da je kupim, iako nisam do sada imala sreće sa proizvodima ovog tipa a kako me je Eveline  oduševio nekim drugim stvarčicama rešila da sam da probam. Krema je namenjena osetljivoj koži, sadrži koenzim Q10 i proteine svile.

Efekti: Odlaže i sprečava ponovni rast dlake, efikasno uklanja neželjene dlačice,
kožu čini delikatno mekom i hidrira je, obogaćena je alojom, sprečava i ublažava iritacije.
Koenzim Q10 pruža dodatnu negu tokom depilacije, deluje veoma brzo i nema rizika od povrede kože. (izvor).


Način upotrebe: Lopaticom kremu ravnomerno naneti na kožu, ne utrljavati. Ostaviti da deluje 5 minuta. Potom lopaticom ukloniti kremu sa manje površine na koži. Ako se dlaka lako uklanja, lopaticom ukloniti i ostatak kreme i to u smeru rasta dlake. Ako se dlaka teško uklanja, ostaviti kremu da deluje ali ne duže od 10min. Potom oprati kožu toplom vodom, ne preporučuje se upotreba sapuna. Krema ne treba da se koristi za uklanjanje dlaka sa lica ili glave. Pre prve promene kreme, neophodno je uraditi alergo test.


Mere opreza: Nanesite kremu prema upuststvu za upotrebu. Nikada je ne nanosite na oštećenu, iritiranu ili kožu izgorenu od sunca. Ne koristite dezodoranse minimum 24h nakon depilacije. Izbegavati sunčanje. Sprečiti da krema dođe u kontakt sa očima, i tom slučaju oprati oči sa mnogo vode i potržiti pomoć lekara. (izvor).


Šta ja kažem? 
Po meni je ovo najbolja krema za depilaciju koju sam do sad probala, kao što sam več rekla nisam imala sreće sa sličnim proizvodima. Probala sam par kremica ovog tipa i nijedna mi nije odgovarala, od nekih sam se osula, neke mi nisu ni dlačicu uklonile, baš sam imala razna iskustva. ali se sad nikako ne kajem što sam ipak rešila da probam i ovu. Sve što je proizvođač gore u textu naveo je upravo tako, namaže se na suvu kožu, deluje 5 minuta i zatim se lopaticom ko od šale skida, i gle čuda nema dlačica na nogama. Ne mogu reći da nije ostala po koja na nekom mestu ali to je baš minimalan broj koje sam mogla iščupati pincetom naknadno. Na moju sreću ja imam svetlije dlake ali od kako patim sa hormonima počele su sve više da tamne i da budu gušće. Na lopatici uz skinute dlačice možete videti i dosta prljavštine pa bih rekla da ova krema dođe ujedno i kao neki piling za noge. Druge delove tela nisam pokušavala da depiliram jer to inače ne radim, tu se družim sa žiletom uglavnom. Najvažnije je da vam kažem da nije bilo osipa, crvenila i svraba na mojoj ultra osetljivoj koži, nakon završenog tretmana samo sam isprala noge mlakom vodom i obrisala ih peškirom, više tapkajući. Još je super što jedna tubica može da vam posluži za čak 3 depilacije celih nogu pa se vrlo isplati a efekat glatkih nogu u mom slučaju traje oko 8 dana, onda primetim da polako počnu dlačice da rastu. Prezadovoljna sam proizvodom i nastaviću da ga koristim a na moju veliku sreću pre neki dan sam od kompanije na poklon dobila i drugu vrstu sa arganovim uljem za koju garantuju efekat za samo 3 minuta delovanja, pa jedva čekam da je isprobam i prenesem vam utiske i o njoj. Ovu o kojoj sam vam danas pisala sam platila oko 330 dinara ako me sećanje služi, a sadržaj bočice je 100ml plus 25% gratis.


Za sve informacije o proizvodima tu je FB stranica  Eveline Cosmetics Srbija, kao i njihov sajt http://tradeexpress.co.rs/?lang=sr.

Da li ste vi probali nešto od ovih kremica za depilaciju i kakva su vaša iskustva?

14 коментара:

  1. Nisam probala ovr kreme, ali verujem da su savršene. :) Od krema za depilaciju korististila sam samo kreme kozmetike Afrodita i mogu reći da mi odgovaraju. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam jako davno probala Afroditinu i nije mi uklonila ni pola dlačica, to sve zavisi eto dok mi svi drugi njihovi proizvodi izuzetno odgovaraju :)

      Избриши
  2. I ja koristim ovu kremu i super mi je. Dobro da si napisala ovu recenziju imam utisak da ne koristi puno ljudi ovu kremu

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da se i tebi dopada, meni je jako drago što sam ipak otkrila neku kremu ovog tipa da mi odgovara posle godina i godina lutanja, jedva čekam da probam i ovu drugu :)

      Избриши
  3. Nisam koristila,ali izgleda da je stvarno dobro,barem bolje od zileta sto je koristim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To sigurno jeste a i što se mene tiče zaista deluje e sad svi smo različiti imamo drugačiju strukturu dlačica, to je već diskutabilno :)

      Избриши
  4. Анониман26. мај 2015. 00:00

    Ovu kremu nisam koristila, trenutno koristim velnea kremu za depilaciju i utisci su onako. Okej je, skida dlačice, ali bez 10 minuta, koliko maksimalno može da se drži na koži, nema ništa. Ima baš jak i neprijatan miris što je još jedan minus. E sad, kod svakog je drugačije što se rasta dlake tiče, ali u mom slučaju je to nekih 10 dana. Razmišljala sam da probam neku drugu kada ovu potrošim, pošto je koristim samo za ruke, pa ću javiti utiske ukoliko se odlučim za evelin :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ne podnisim te kreme sa jakim mirisima, ova kream ima i tu prednost miris je jedva osetan i blag, imaju veliki izbor kremica ovog tipa pa jednu obavezno isprobaj. Ja sam sad dobila i neku koja deluje za 3 minuta jedva čekam da vidim da li je to zaista tako :)

      Избриши
  5. Isprobala sam razne ali sve su jako slabo djelovale, pet minuta nije bilo dovoljno da bilo sta ukloni, a o ruznom mirisu da ne pisem... Ovu cu potraziti, taman je jedna potrebna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da sam pomogla pri odabiru i javi utiske mislim da ćeš biti zadovoljna :)

      Избриши
  6. nemam ni ja sreće s ovakvim proizvodima, pa bih baš mogla probati eveline :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U međuvremenu sam probala još jednu isto njihovu, pisaću uskoro i jednako je dobra čak je malo i jača, u smislu bolje uklanja dlačice tako da probaj obavezno možda i tebi bude odgovarala :)

      Избриши
  7. Ja sam ranije probala neke čiji miris mi ni najmanje nije prijao pa zato neko vreme sam izbegavala sve kreme. Dobila sam njihov losion posle depilacije koji je savršen pa sam odlučila da probam i njihovu kremu. Pre toga sam pronašla dosta pohvalnih komentara o efektima ali i samom mirisu. Pojavila se na akciji u Lilly drogeriama po ceni od 317 ali sam jedva iz drugog pokušaja uspela da je pronadjem. Moja je mango i odlična je, koža je bez ikakvih iritacija i sigurno ću je koristiti dalje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da se i oko ovog proizvoda slažemo i da mnogima odgovaraju kao i meni da ne bude da pišem same pohvale ali zaista je tako, sad koristim jednu drugu genijalna je , uskoro će recenzija, ne stižem sve :)

      Избриши