"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 14. мај 2015.

EVELINE SLIM EXTREME 4D - Dijamantski anticelulitni piling gel za masažu


Danas vam pišem o jednom sjajnom Eveline Cosmetics Srbija proizvodu koji mi je u zadnje vreme postao omiljen, ne postoje reči kojim bih vam opisala koliko mi ovaj proizvod odgovara i koliko uživam u njemu. Radi se o dijamantskom anticelulitnom piling gelu za masažu koji se upotrebljava pod tušem. Namena mu je da smanjuje masno tkivo i celulit, stimuliše mikrocirkulaciju, oblikuje telo, i proizvođač garantuje 48-časovno dejstvo.


Ovaj gel efikasno čisti kožu i priprema je za dalji tretman. Mikrokapsule dijamanata uklanjaju mrtve i suve ćelije epiderma, stimulišu mikrocirkulaciju i aktivno oksigeniraju ćelije kože. Kofein stimuliše proces sagorevanja masnog tkiva.
Bio Hyaluron Slim Comple intenzivno hidrira i štiti epiderm od suvoće.
Duo Active Moist dugotrajno hidrira i štiti epiderm od gubitka vode, poboljšava njegovu čvrstinu i otpornost. Ekstrakt svile zahvaljujući visokom sadržaju aminokiselina, izglađuje kožu.(izvor).


Pošto trošim sada već drugo pakovanje slobodno mogu da vam prenesem sve svoje utiske koje sam stekla koristeći ovu čudesnu tubicu. Jedan proizvod sam dobila i kako mi se jako dopao kupila sam drugi čim sag ga uočila na nekoj akciji. Koristim ga tri puta nedeljno pod tušem, nakon tuširanja kad isperem sve tuširalice i ostala sredstva sa sebe uzmem piling gel na ruke i polako mažem i masiram na ugrožene delove, u mom slučaju to su butine, zadnji deo. Lagano utrljavam piling i osećam kako me svaka ta čestica u njemu masira i kako mi čisti kožu, neverovatan osećaj koji se samo mora doživeti rečima se ne može preneti, jedno maksimalno opuštanje i uživanje. Preporučeno je da se masira 3- 5 minuta a zatim ispere, osuši i nanosi naredni proizvod iz ove 4 D kolekcije koji nažalost nemam ali valjda ću nabaviti onako za potpun ugođaj. Trenutno koristim masažno ulje koje imam u kombinaciji sa ovim sredstvom i prezadovoljna sam kako napredujem, a verujem da bi učinak bio mnogo veći i bolji kada bih imala neki masažer ili rukavicu za masažu.


Već nakon prve potrošene tubice ovog 4D pilinga ja sam osetila i videla promene na tretiranom delu kože, ona je počela da se zateže, da dobija lepši izgled i sjaj i neke neravnine i rupice u tom predelu počele su polako da se umanjuju. Zaista zaslužuje naziv koji nosi a to je dijamantski piling, vredi blaga :). Pakovanje je od 200 ml sa tim što sam ja dobila još 50ml free tako da sam se tome baš obradovala. Volela bih da imam doživotne zalihe ovog pilinga jer mnogo mi prija i opušta me, a i da probam taj 4D proizvod što se preporučuje da se maže posle upotrebe ovog.



Iz svega napisanog mogli ste da zaključite da me je proizvod oduševio i da ću nastaviti da ga koristim još dugo, i kad mi reši sve probleme koje imam samo zbog tog osećaja koji pruža pod tušem, a i lepog je mirisa. Bilo bi super da probam neki ovakakav piling za celo telo ako ima, a ja uskoro očekujem neke nove proizvode iz Eveline kolekcije pa se radujem mackanju i naravno recenzijama.

Da li ste vi probali nešto iz Eveline anticelulit linije ili možda nešto drugo i kakvi su vaši utisci?

19 коментара:

  1. Nisam probala,ali ti si tako lepo predstavila da sam bas pozelela da isprobam,bas bi mi prijalo,divan post.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga, ja sam očarana ovim proizvodom ali zaista ga obožavam i jedva čekam svaki put da dođe red da ga koristim jer se preporučuje 3 puta nedeljno ja bi ga mazala stalno :D

      Избриши
  2. Imam ga vec dugo ali uvek zaboravljam da ga koristim. Doduse, koristim obicne pilinge za telo, kojima posebno prelazim preko butina i posle mazem neko anticelulit ulje, pa se i tako vide rezultati. Ali mogla bih se aktivirati i koristiti ovaj Eveline :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pod hitno počni i oduševićeš se mogu skoro da garantujem :). Ako nećeš šalji oma :P . Šalim se naravno, baš me zanimaju tvoji utisci kad počneš da koristiš.

      Избриши
  3. Eveline ima veliki izbor krema za lice. Da li je neko probao i kakva su vam iskustva. Mene konkretno interesuje preporuku za mesovito-masnu kozu, preko 30 godina.

    Pozz!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kremu za lice nisam probala nažalost još Sanja ali se iskreno nadam da hoću. Pozivam sve koji su probali da ti daju preporuke i podele sa tobom iskustva :)

      Избриши
  4. I ja ga zelim probati, samo cekam neku akciju pa da ga kupim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je jedan od retkih proizvoda za koje mogu skoro da garantujem da će se nekom dopasti, tebi sigurno :)

      Избриши
  5. Obožavam pilinge pa verujem da bi mi se i ovaj svideo. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A čini mi se da je skoro u Dm-u bio na nekoj akciji :)

      Избриши
    2. Jest bio tad sam zgrabila ovaj drugi komad, ja baš retko za čim odlepim da vijam akciju i čekam da kupim :)

      Избриши
  6. Divno si ti to nama docarala. Verujem ti da je super,ali ja sam malo lenja ili uvek zaboravim da koristim te pilinge i anticelulit kreme,cak i one jeftinije. Tesko da cu odvojiti novac da ga bas isprobam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja dok nisam postala blogerka molim lepo, tako da tek 8 meseci kolko moj blog postoji ja koristim sve ovo, a pre sam samo osnovno :). Mada super dođe sa mojim hormonalnim problemima ova stvar jer stalno variranje kg 5 dole 5 gore svaki mesec od vazduha utiče na kožu vrlo :/

      Избриши
  7. I ja imam slicne utiske kao ti mada ga ja krace koristim. Veoma mi se dopada ovaj piling, prijatnog je mirisa i zaista imam utisak da "nesto radi", podstice bolju cirkulaciju u kriticnim zona koje tretiram. Takodje ni ja nemam odgovarajuci proizvod koji se koristi posle pa ga trenutno menjam sa anticelulit gelom iz Orifame-a kao i sa Evelin Sos uljem. Planiram da ga koristim dalje i nadam se pozitivnim rezultatima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dragana baš mi je drago da delimo mišljenje jer zaista je proizvod čaroban, verujem da bi uz tu odgovarajuću kremu posle dao full efekat al ok polako, jedno po jedno, al piling zaista želim da koristim zauvek, toliko me opusti :)

      Избриши
  8. Анониман16. мај 2015. 12:31

    Baš sam u potrazi za dobrim pilingom. Iskrena da budem nisam nešto imala vere u ove anticelulit mazalice, ali volela bih ovaj evelin da probam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam imala isti problem dok ovo čudo nije dospelo u moje ruke :). Probaj obavezno nećeš se pokajati <3

      Избриши
  9. Kupila sam jutros ovu kremu interesuje me da li se moze ona staviti pa se umotati u foliju i trcati na traku 30 min...ima li tako efekta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Ivona stvarno ne mogu da vam dam odgovor na ovo pitanje jer se radi o pilingu pod tušem ali vi se slobodno obratite za pomoć ili informaciju direkto na FB stranici https://www.facebook.com/EvelineCosmeticsSrbija/?fref=ts

      Избриши