"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 23. мај 2015.

Multiactiv - Revita derm Q10 maska za lice


Danas vam dragi moji pratioci predstvaljam masku za lice Multiactiv kozmetike koju sam premijerno dobila da testiram i pre nego što je izašla na tržište i ovim putem se zahvaljujem ljudima iz kompanije na ukazanom poverenju, zaista mi je velika čast. Takođe su i moju majku obradovali jednim divnim setom prilagođenom njenim godinama, recenziju možete pročitati ovde.


Pre svega moram da kažem da ova maska za lice nestvarno lepo miriše, jako opušta kako vaše lice tako i vas i pruža vam besprekoran osećaj i komfor. Kako je sve napisano na stranom jeziku i na kutiji i na uputstvu ja ću dati sve od sebe da vam prevedem sve kako treba, makar one osnovne informacije a ostalo ćete moći da zaključite iz moje recenzije. Maska deluje dubinski na kožu lica, pruža joj momentalnu i dugotrajnu hidrantnost, vraća joj prirodni ton i elastičnost. Ši buter nadoknađuje koži izgubljenu vlažnost. Prirodno maslinovo ulje, avokado su bogati vitaminima, i kožu čine mekom i glatkom.


Maska se nanosi na čisto lice u tankom sloju, takođe se može namazati na vrat i dekolte jer sadrži taj Q10 u sebi koji služi za zatezanje kože. Ja sam upravo mazala na sve delove i koristim je dva puta nedeljno već neko izvesno vreme. Jako mi prija jer trenutno koristim Acne intensiv formulu protiv akni pa mi se lice konstantno menja, upali se pa je suvo pa se masti, baš prolazim kroz razne faze a ova maska mi sve to umiri i očisti lice, i ono je kao novo a efekat je vidljiv na licu i par dana. Na koži je lagana, opušta, lagano greje, ređe je teksture i vrlo se lepo razmazuje po licu. Kada se maže izbegava se predeo oko očiju i drži se oko 10 minuta, ja upravo tako i radim. Nakon tih 10 minuta maska se jednostavno ukloni sa lica mlakom vodom, i nije potrebna dodatna nega nakon njene upotrebe jer je koža odmah vidno mekša i hidrirana ali ako se koristi u kombinaciji sa Revita Derm revitalizujućom dnevnom kremom za suvu kožu postiže se maksimalni efekat. Naravno pišem u svoje ime jer ja imam suvu kožu to već svi znate koji me redovno pratite. Postoje kreme za svačiji tip kože pa svako sebi može naći idealnu kombinaciju kao što je ova za mene.


Maska sadrži 75ml, nema parabena i pravljena je po potpuno novoj poboljšanoj formuli. Velika mi je čast što sam je prva dobila na testiranje i što mogu da kažem da je ispunila sva moja očekivanja i oduševila me. Sudeći po mojoj koži pogodna je i za osetljive tipove jer nisam imala nikakvih neželjenih efekata, crvenila i slično. Cenu vam ne mogu napisati iz razloga što proizvoda još nema u prodaji na našem tržištu, kao što rekoh ova recenzija je jedna velika premijera na našim prostorima :).

Za sve informacije tu je Fb stranica Multiactiv kozmetika kao i sajt http://www.multiactiv.rs/.

Sledeći  Multiactiv post posvećujem gore pomenutoj kremici, do tada mi pišite kao vam se čini ova maska i da li ćete je probati kada se pojavi kod nas? Kakva su vaša iskustva sa ovim brendom? Hvala na pažnji i veliki pozdrav :).

*PR uzorak

10 коментара:

  1. Ja cu ovo svakako probati a i verujem da ce cena biti pristupacna

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam da vi volite ovu kozmetiku i radujem se da isprobate ovu masku čim nam stigne, i ja mislim da će cena biti prihvatljiva :)

      Избриши
  2. Bas fino sto si iznela svoje misljenje za proizvod koji ce se tek pojaviti na trzistu, obzirom da znamo sta od njega mozemo da ocekujemo..Super post kao i uvek..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Milena trudim se :). Nadam se da će se proizvod uskoro naći na našim policama vredan je pažnje.

      Избриши
  3. Zanimljiv mi je ovaj brend, jako :D Nadam se da će doći i kod nas :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste zanimljiv, dobar i povoljan, moja majka je koristila i ranije, dosta su već dugo zastupljeni kod nas :)

      Избриши
  4. Nisam koristila,mada sam cula brojne pohvale vezane za ovaj brend i posebno njihovu hidratantnu kremu pa bih stvarno volela da probam nesto od njih,doduse i zahvaljujuci tvojim divnim postovima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopadaju postovi i način na koje predstavljam proizvode i nadam se da ćeš uskoro probati nešto pa da razmenimo utiske :)

      Избриши
  5. Iz iste kolekcije imam miceralnu vodu i divna je :). Miriše mi nešto kao bebi kozmetika, baš lepo, prijatno. Obožavam maske za lice, znam da i ti uživaš u njima i baš mi je drago što ti taako prija. Meni bi možda bila u zimskoj postavi, dok mi za leto treba nešto za mešovitu / masnu kožu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako i maska miriše, baš mnogo lepo i nežno. Znam tvoju ljubav prema maskama i sigurna sam da će se ova taman do zime pojaviti u prodaji i da ćeš je nabaciti :*

      Избриши