"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 20. мај 2015.

Ns kozmetika - maska za kosu i pasta protiv znojenja nogu


Pre nekog vremena sam vam ukratko predstavila ovu kozmetičku kuću i čime se ona zapravo bavi, ako ste propustili taj post možete ga pročitati ovde. Danas sam rešila da vam pišem o dva proizvoda koja sam uspela isprobati, uz malu pomoć mogu muža, naravno ništa bez njega. Ja sam testirala masku za kosu a on pastu  protiv znojenja nogu :). Moram da napomenem da su proizvodi sveže pravljeni baš za mene tri dana pre nego što mi ih je kurir dostavio na adresu.


HRANLJIVA MASKA ZA SUVU KOSU 200ml, na bazi prirodnog meda, biljnih ekstrakata i kvalitetnih hranljivih ulja koja hidrira, vraća elastičnost i sjaj beživotnoj kosi. Maska sadrži hladno ceđena ulja masline, argana, semenki grožđa i ricinusa, pantenol, med, glicerin, vitamine C, A i D, i ekstrakte kamilice, koprive i nevena. Podržava pH skalpa i kose, pH 4-4,5. Nanosi se na sveže opranu kosu, 5 - 30 minuta, kod jako suve kose može se držati i celu noć. Dejstvo ove maske se može ubrzati tako što se kosa drži ispod kapice za tuširanje uvijena u peškir i blago zagreva fenom. Poželjno je da se ovaj preparat nanese na čitavu kosu osim na teme glave, prvenstveno zbog nalagodnog osećaja masnoće, drugih negativnih efekata nema. Posle tretmana, kosa se ispere blagim prirodnim šamponom, prirodno skroz osuši i rasčešlja. Postupak se ponavlja 1-2x nedeljno u zavisnosti od potrebe i navika. Ako maska stratifikuje, promešati je plastičnom kašičicom. (izvor).


Maska za kosu dolazi u klasičnoj beloj plastičnoj ambalaži sa nalepnicom na kojoj su ispisani svi detalji o proizvodu kao i rok trajanja. Ovakve kutijice su mi već prepoznatljive kada se radi o prirodnim ručno rađenim proizvodima, i o njima se posebno mora voditi računa, nemaju dug rok trajanja i moraju se držati na mračnom mestu na temperaturi do 25 stepeni, ja sam ih stavila u jednu kutiju pa u orman a proizvode koje sam počela da koristim u kupatilo. Maska je žute boje, tekstura je neka srednja nije ni gusta ni retka a miris je očaravajuč, miriše na pravi pravcati med. Gore u textu imate uputstva na koje se sve načine ova maska koristi a ja je upotrebljavam kao i svaku drugu, nakon šamponiranja dobro isperem kosu vodom i namažem masku na krajeve, dobro utrljam i pustim da stoji od 3do 5 minuta zavisi koliko izdržim, svi već znate da imam taj problem ne podnosim kad mi je dugo mokra glava, to jest kosa. Moja je sreća da mi kosa nije oštećena pa je ova minutaža sasvim dovoljna da postignem potpuni efekat. Kosa je nakon ispiranja maske meka kao svila, klizi kroz prste, jako se lako raščešljava a miriše čarobno i miris se zadrži u kosi dosta dugo. Ono što sam još primetila je dodatni sjaj i lakše oblikovanje frizure ako želite recimo da izravnate ili uvijete kosu. Verujem da bi kod suve kose ova maska učinila čudo, pa svi koji imate taj problem tople preporuke , isprobajte je pa mi javite vaše utiske.


FOOT DEO PASTA protiv znojenja nogu, 10ml, efikasno multikomponentno sredstvo sa dezodorantnim i pH korektivnim efektom. Sadrži: talk, glicerin, ureu, pantenol, sodu bikarbonu i etarsko ulje mente koje pored osvežavajućeg mirisa pruža i osećaj hlađenja. Soda bikarbona u ovoj formulaciji prevenira nastanak gljivičnih oboljenja stopala, koja se često javljaju u uslovima vlažne i tople sredine. Nanosi se više puta dnevno na celo stopalo i između prstiju nogu.(izvor).


Pasta je bele boje, dolazi u maloj plasičnoj kutijici, vrlo je prijatnog mentol mirisa koji ja inače volim. Pošto ja nemam problema sa znojenjem nogu moj muž je testirao ovaj proizvod, maže ga svako veče nakon tuširanja, pasta se lako razmazuje i dovoljna je vrlo mala količina da se namažu cela stopala iako muž nosi broj obuće 42 :). Namaže se u tankom sloju a zatim kako muž kaže pasta lagano hladi i osvežava pa čak i opušta, njemu izuzetno prija i sada nakon 10 sati rada svakog dana dolazi kući i ne žali se na mokre čarape i noge, iako neprijatnih mirisa nije bilo ni ranije imao je problem sa znojenjem pogotovo kada dođe lepše vreme. Svi sa sličnim problemom imaju njegove preporuke da probaju ovaj proizvod.

Da ponovim još da se NS kozmetika prvenstveno bavi promocijom kvalitetnih, pristupačnih i prirodnih kozmetičkih preparata domaće izrade. Pažljivo odabrana paleta proizvoda za negu, čišćenje i zaštitu svih tipova kože i kose je pred Vama, nastala kao rezultat praćenja savremenih trendova u kozmetologiji i fitofarmaciji. Izabrane su najbolje kombinacije aktivnih supstanci za delotvoran učinak. (izvor).

Za sve informacije tu je FB stranica NS kozmetika kao i njihov sajt http://nskozmetika.webstarts.com/.  Od nedavno sam saznala da imaju i svoj blog pa posetite ih http://zavasdobarizgled.blogspot.com/, Slobodno im se obratite za savet i pomoć, ljubazne dame su uvek tu da odgovore na sva vaša pitanja. Do narednih recenzija ovih proizvoda budite mi zdravi i veseli :).

Da li ste probali nešto od ovog brenda ili tek nameravate sada kada ste se upoznali malo bolje sa asortimanom? 

*PR uzorci

6 коментара:

  1. Pa ja bih probala masku za kosu.Inace tek sam saznala za NS kozmetiku.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Maska je genijalna uz to prirodna gde ćete bolje :). Jako mi je drago da sam dobila čast da na neki načim promovišem ovu kozmetiku.

      Избриши
  2. Drago mi je sto sam zahvaljujuci tebi i saznala za ovu kozmetiku,volela bih da probam masku za kosu ili nesto od njih,trenutno nisam u prilici ,ali kasnije mozda narucim nesto,u svakom slucaju lepo si ih predstavila.

    ОдговориИзбриши
  3. Imaju divan asortiman proizvoda :). Baš bih volela da probam tu masku za kosu, već koristim jednu drogerijsku, bilo bi zanimljivo uporediti ta dva efekta :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Predivan asortima i baš raznovrstan a ono što je najbolje prave sveže uvek po narudžbini prema potrebama potrošača :). Verujem da bi tebi ova maska super legla za tvoje kovrdžice jer dosta umiri neposlušnu kosu :)

      Избриши