"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 29. мај 2015.

S kozmetika - Arganovo mleko za telo


Dočekajte proleće/leto sa baršunastom kožom zahvaljujući Arganovom mleku za telo. Brzoupijajuća kremasta emulzija, izuzetno prijatnog mirisa,bogata je prirodnim komponentama koji dubinski hidriraju i neguju. Arganovo ulje je naročito pogodno za negu suve i dehidrirane kože. (izvor).


Ovo divno mleko za telo dobila sam kao poklon za dan žena od mojih dragih saradnica iz kompanije S kozmetika i rešila sam da vam prenesem svoje utiske o njemu jer je definitivno ovo mleko vredno pažnje i recenzije, kao i svi proizvodi ovog brenda koje sam probala ovo je jednako visoko na lestvici po kvalitetu sa svima ostalim koje sam do sada testirala. Koristila sam ga još zimus ali nikako nisam stigla da napišem koju rečenicu o njemu. Mleko je prepoznatljivog pakovanja i mirisa za ovaj brend, pošto se već duže vreme mackam sa njihovim proizvodima mislim da bi ih žmurećki uspela prepoznati. 


Mleko za telo je lepe kremaste teksture, bele boje i predivnog argan mirisa koji meni izuzetno prija i odgovara. uhvatila sam sebe da zadnjih godinu dana sve što sadrži argan u sastavu meni godi, prija i koži , kosi i čulu mirisa. Lepo se razmazuje, jako lako i brzo upija ako imate suvu kožu kao ja pogotovo, koža je baršunasta, meka i mirisna. Ono što je još bitnije izuzetno je hidrirana i osvežena i posle pola tubice već primetno sjajnija. 


Pakovanje je od 200ml, a cena proizvoda je 800,00 RSD. Za sve informacije o ovom brendu tu je njihova FB stranica S kozmetika i sajt za detalje o proizvodima i narudžbine http://www.skozmetika.com/index.php/en/. Znate da je u toku i nagradna igra gde imate priliku osvojiti najnoviji proizvod iz kolekcije, u pitanju je anticelulit krema, zajedno samnom će srećni dobitnik imati priliku među prvima da je isproba, pa ćemo da razmenjujemo utiske.


Da li ste u međuvremenu probali neke od proizvoda S kozmetike o kojima vam često pišem i kakvi su vaši utisci? Kako su dame koje su dobile nagrade u dosadašnjim igrama zadovoljne? Pišite i hvala na pažnji :)

6 коментара:

  1. Nisam nazalost probala nista od njih,ali cu mozda jednom,jer koza pocinje da mi biva sve suvlja pa cu se potruditi,kao i uvek ostaje mi da ti verujem na rec i pozdravljam puno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onda je ovo mleko pravi izbor za tebe jer izuzetno hrani i hidrira suvu kožu :)

      Избриши
  2. Odlicno izgleda, obozavam mleko za telo tog tipa. Kada se odlicno razmazuje, lepo mirise, brzo upija i prija kozi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš sam se pitala gde si ti fale mi tvoji komentari :). Jako je dobro melko generalno i sve od S kozmetike što sam probala do sada, baš sam zadovoljna :)

      Избриши
  3. Iako nemam suhu kožu tijela, volim arganovo ulje u prozvodima za njegu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo mleko je baš onako univerzalno, a argan je zaista čudotvoran kada je nega kože i kose u pitanju. Moja majka mi uvek malo krade mackalice da proba ima normalnu kožu i odgovaralo joj je kao i mužu sa masnijom kožom :)

      Избриши