"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 3. август 2015.

ATea Kataplazma - maska za lice



U predhodnom postu o ovom potpuno prirodnom brendu Aroma Tea predstavila sam vam Hydra Balance Aktivator koji je namenjen za stanje mešovite- masne kože, služi kao poslednja faza čišćenja i dodatna nega a prethodi ulju i kremi. Za sve one koji su tu recenziju propustili mogu je pročitati ovde. Danas vam donosim recenziju jedne maske za lice. Ova vrsta proizvoda mi je inače postala jedna od omiljenih u zadnje vreme, probala sam ih dosta u poslednjih godinu dana, što je sada već dovoljno da mogu dobro da ocenim i procenim svaku.


Kataplazma se koristi za sva stanja kože, i ona je višenamenska maska za dubinsko čišćenje kože, revitalizaciju i regeneraciju , vraća koži elastičnost i gipkost.

Preporuka: Na očišćeno lice nanesite hidrantnu kremu ili ulje.

Upotreba: Masku naneti na čisto lice, vrat i dekolte, izbegavajući područje oko očiju. Držati 20 minuta, a potom isprati toplom vodom. Koristiti dva puta nedeljno. (izvor).


Kataplazma je dosta čvrste strukture, sreća pa sam uz nju dobila kao neku mali plastični štapić koji mi je olakšao na prvom mestu vađenje maske a onda i razmazivanje po licu. Ovu masku bi trebalo što pre da namažete po meni jer se dosta brzo suši i stvrdne  na licu, logično je čim sadrži glinu u sastavu. Maska je prijatnog mirisa, boje gline. Kada se nanese na lice drži se 20 minuta i zatim se ispere toplom vodom. Ja sam namazala sve po uputstvu a zatim lepo legla da se opustim i da mogu da osetim delovanje maske što bolje. Prvo sam osetila kako mi se lice blago stiska, zatim malo halđenja, pa malo grejanja a zatim i 2-3 sekunde peckanja na delu gde mi je koža lica suvlja, zatim posle 10 minuta raznih osećaja, maska je počela čini mi se da deluje baš dubinski i ja sam se samo opustila i uživala. Naredni put sam postupak ponovila samo sam namazala i na vrat i na dekolte, mada sam nastavila da je koristim samo za lice jer pakovanje nije baš dovoljno veliko a maska mi se jako svidela pa sam želela da mi potraje što duže. Tog narednog puta nisam imala nikakve osećaja osim zatezanja i opuštanja. Svaki put kada sam se nakon 20 minuta držanja maske umila moje lice je sijalo, izgubio se onaj izgled izmučenosti od bolova, izgubio se onaj žućkast pigment koji mi izbija od mnogo lekova i terapija, moje lice je zablistalo, koža je bila meka, zategnuta i ostajala je takva što je najveći plus kod ove maske sve do narednog mazanja. Zaključak je da korišćenje ove maske dva puta nedeljno pruža izgled savršene kože lica i tena, kada sam ja u pitanju i moje lično iskustvo.


Za sve koje zanima sastav mogu ga videti na slici iznad, svi proizvodi su bez parabena, lanolina, alkohola, mirisa, ftalata i boja. Proizvodi su prirodni, ručno rađeni u malim serijama, kako bi osigurali kupcu garanciju kvaliteta. Pakovaje maske je od 60g a cena proizvoda je 1800,00 RSD i može se poručiti ovde.


Za sve dodatne informacije tu je FB stranica Prirodna kozmetika Aromatea i njihov sajt a ujedno i web shop http://www.aromaterapija.co.rs/webshop/.

Da li ste probali već neki od ovih proizvoda i kako vam se dopada maska koju sam vam danas predstavila? 

*PR proizvod


9 коментара:

  1. Ovo i deluje i zvuči savršeno,zaista bih morala da probam

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, pun potrebnih informacija. :) Nisam nikada čula za ovu masku. Inače ih baš ne volim stavljati na lice, samo par puta u životu sam ih dosada nanosila. Najbolji mi je osjećaj zatezanja nakon nošenja maske. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno za pohvale pre svega i na komentaru :). Nisam ni ja volela dosta toga pre što sada volim baš se menjamo po tom pitanju, ja mislim da bi ti se ova dopala , meni je posle piling/maske od Purple Rain o kojoj sam pisala do sada najbolja :)

      Избриши
  3. Nisam probala ništa od ovog brenda, a ova maska deluje baš ok :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Razumem te potpuno, ali maska opravdava cenu samo slažem se da treba imati taj novac u današnje vreme sve to stoji, ja je ne bi mogla priuštiti i to nikad ne krijem :)

      Избриши
  4. Svidja mi se i zvuci zanimljivo, volim ja i maske. :) Kao sto neko rece,cena je malo jaca, s obzirom na to da pakovanje sadrzi svega 60g, ali veliki plus za to sto je prirodna. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Maska je predobra ali se slažem za cenu i sto puta i sama kažem da većinu stvari nikad ne bih mogla da priuštim i nije me sram toga ali eto imam sreću da dobijem priliku da svašta isprobam :)

      Избриши