"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 26. август 2015.

Biodroga - Anti Age soft focus tečni puder


Pre nego što počnem sa recenzijom današnjeg proizvoda napisaću vam par reči o mojim pogledima na pudere. Kada sam bila mlađa koristila sam ih svakodnevno, tečne, u kamenu, u prahu, šminkala sam se dosta i često ali to je sve prestalo negde kada sam napunila 23 i razbolela se. Tada se par godina nisam šminkala uopšte a nakon toga kada sam ponovo počela izbor je padao prvo na BB kreme, pa zatim kad su se pojavile CC kreme. Puder sam kupovala jednom godišnje i to uvek isti, provereni, volela sam da probam i neki drugi od drugarica ili ako dobijem na poklon ali sam iznova koristila godinama samo jedan tečni pudr, i trajao bi mi po godinu dana jer sam pretežno mazala kao što sam spomenula već BB i CC kreme, kao i one tonirane. U zadnje vreme sam dobila priliku da probam još par vrsta pudera a jedan od njih je zvezda današnje recenzije.


Inovativni make-up sa Tehnologijom Funkcionalnih Filera nudi potpuno novo optičko i senzorsko iskustvo prekrivanja i ujednačavanja tena. Efekat "loptica" je zadužen za svilenkasti osećaj pri aplikaciji. Soft Focus Efekat čini manje primetnim nepravilnosti i bore. Ekstrakt matičnih ćelija alpske ruže štiti matićne ćelije kože od UV stresa, što je zaokruženo sa faktorom SPF 15. (izvor).


Anti Age soft focus puder me je oduševio na prvo mazanje moram priznati, po meni on je nešto između toniranih krema i pudera jer je toliko lagan da je pogodan za svakodnevnu upotrebu čak i po danu. Potrebna je samo jedna mala mrvica pudera da namažete celo lice i vrat po potrebi pa treba pripaziti sa doziranjem, ja sam prvi put stisnula celu dozu i bilo mi je previše, dakle meni je potrebno pola doze da prekrijem sve a kože mi je suva do normalna trenutno. Miris pudera je nežan kao i njegova tekstura, nijansa je 02 sand, prilagođena je mom tenu i nijasnu tamnija od boje moje kože pa joj samim tim daje blistav i zdraviji izgled jer sam dosta bleda u zadnje vreme čini mi se sve bleđa.  


Puder dolazi u prelepoj crnoj elegantnoj kartonskoj kutiji a unutar nje je predivna staklena kvalitetna ambalaža sa dozerom što je veliki plus, takođe se gore poklopac odvrće i zavrće i još dodatno je vrh zaštićen malim plastičnim poklopcem, savršeno i praktično pakovanje ako mene pitate na sve su mislili. Unutar kutijice dobijate i uputstvo za upotrebu što je takođe pohvalno.


Vrlo je dugotrajan, nije mastan, nije vodenast, ni gust ni redak tamam kako treba po mom ukusu, stapa se sa kožom i kad ga nanesete nemate osećaj težine na licu, prekrivenost mu je fenomenalna, prekriva skoro sve nedostatke jedino na podočknjake što se mene tiče ja moram da dodam malo korektora. Puder sadrži i zaštiti faktor pa je idealan izbor i za tropske temperature. Prekriva sve sitne linije i bore i ujednačava ten brzinom svetlosti i ima mat finiš, dakle nema prosijavanja pa mislim da će masnokožcima biti idealan kao i nama sa nešto suvljom kožom. U sebi sadrži matične ćelije alpske ruže i  Fucogel koji je specijalan sastojak za hidrataciju, SPF mu je 15. Kada namažete ovaj puder vaše lice blista dok puder neguje kožu, vi izgledate divno a vaša koža diše , idealan spoj. Presrećna sam što sam dobila priliku da probam i ovako nešto i da sad mogu i preko dana ponekad kad mi je potrebno da nosim puder, jer onaj koji koristim godinama kao i sve druge mažem uglavnom kada idem negde uveče a to je retko, zato mi i traju po godinu dana i više :). Koga zanima na slici dole može pogledati i sastav. Maloprodajna cena pudera iznosi 30 evra, a pakovanje je od 30ml.




Ja sam puderom prezadovoljna, nastaviću da ga koristim sa uživanjem a upravo sam počela i testiranje kreme za lice pa jedva čekam da vam prenesem i te utiske, ako je pola dobra kao puder biću presrećna. Za sve informacije o proizvodima postoji zvanična FB stranica Biodroga Srbija, i zvanični sajt http://www.biodroga.rs/.  Predstavništvo ove kompanije nalazi se u Balkanskoj ulici, namenjeno veleprodaji i maloprodaji. Maloprodajni objekti ove kozmetike su kozmetički saloni i dermatološke ordinacije sa kojima sarađuju.
 Ja se zahvaljujem ljudima iz kompanije na prilici da isprobam nove divne  proizvode. 

Da li ste se već sreli sa proizvodima ovog brenda i da li ste koristili možda baš ovaj puder, kakvi su vaši utisci?

*PR proizvod

15 коментара:

  1. Na zalost ne, jer ih nema u prodaji, ali bih zaista volela da probam. Moja koza je veoma osetljiva, tako da uvek postoji rizik od novotarija, ali s obzirom na ovakve preporuke ond i ne bi bio rizik :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imate moje iskrene preporuke, nikad laganiji puder nisam imala ni ne oseti se na licu a zaista vam ten zablista :)

      Избриши
  2. Nisam koristila nista njihovo ali bih sigurno probala da mi se ukaze prilika. Deluje mi intetesantno ovaj puder.

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam nikad probala nista od ovog brenda. Puder mi zvuci bas lepo, ja volim kad nisu teski. Meni, kao i tebi, puder traje bas dugo. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Puder je stvarno divan. Ja sam dobila testere iste nijanse koju i ti poseduješ - 02 sand i baš mi se dopada njegov efekat. Dobila sam i nijansu bronze uz pomoć koje konturišem lice i imam samo reči hvale, i za prekrinu moć i za nanošenje i za trajnost.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se totalno sa tobom, i imam osećaj kao da ne nosim puder na licu uopšte to mi se najviše dopada :)

      Избриши
  5. Čini se super. Po opisu, sigurna sam da bi mi se svidio. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da bi, i tebi bi lepo išao uz ten, a najbolje je što ponavljam više puta što nemaš utisak da nosiš puder koliko je lagan :)

      Избриши
  6. Srela se sa ovim proizvodima nisam.Iskreno nisam ni cula,sada prvi put.Ja sam neko ko se sminka jednom ili dva puta godisnje...tako da bi meni i testeri bili dovoljni. Uglavnom na svoje lice stavljam tonirane,BB kreme a sto se tice pudera svidja mi se sti daje mat izgledi sto nije tezak na licu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je idealno baš za nas koji više volimo laganije tonirane kreme jer mu je tekstura lagana kao kod njih a prekrivenost mnogo bolja tako da je ovo spoj svega što jednoj ženi treba da ima u svom neseseru ma koliko se retko ili često šminkala:)

      Избриши
  7. Vrlo interesantno i to što je lagan a prekriva. Za mene malo skuplje, doduše ja uvek imam dva pudera, jedan malo bolji u smislu bolje pokrivenosti koji koristim za posebne prilike i jedan za neke dnevne varijante. U svakom slučaju ko voli tako nešto i ko retko koristi sigurno da se isplati jer je super to sve što si napisala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene je to jako iznenadilo jer se nisam do sada srela sa sličnim puderom i teksturom a takvo prekrivanje i trajnost , zaista je fantazija i vredi svake pare pogortovo što ja mislim da može da traje godinu dana , za moje suvlje lice kap je dovoljna a pogodan je i za masnu kožu, ima mat finiš :)

      Избриши