"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 18. август 2015.

Burra - Prirodni mineralni dezodorans bez aluminijuma


Burra Natural mineral deodorant roll-on je efikasan dezodorans koji pruža prirodnu zaštitu od neprijatnih mirisa i obezbeđuje dugotrajan osećaj svežine na koži. Na bazi trietil citrata i sode bikarbone sa ekstraktima aloje i hamamelisa sa mineralima morske soli. Zahvaljujući formulaciji sa trietil citratom, prirodnim dezodoransom, koji stvara nepovoljne uslove za razmnožavanje bakterija i razgradnju produkata znoja BURЯA Natural mineral deodorant roll-on ne remeti fiziološke procese znojenja, a štiti od neprijatnih mirisa.
Brzo se suši na koži, ne lepi se, efikasan je i bezbedan. Zbog njegove formulacije bez aluminijuma, alkohola i parabena pogodan je za sve tipove kože, a posebno za osetljivu kožu. Preporučujemo ga svima vama koji brinete o svom zdravlju. (izvor).


Ovaj mali slatki roll on stigao je na moju adresu pre nekih mesec dana i od tada ga koristim svakodnevno, i nisam sigurna po prvi put da li ću uspeti sve svoje utiske o njemu da vam prenesem jer ih je toliko mnogo. Za početak ću vam jednom rečju otkriti da je savršen, ali zaista mu manu nisam našla , nijednu. Svaki proizvod uglavnom ima ono jedno pa makar najmanje nešto što mi se možda ne dopadne, bio to miris, pakovanje, različito delovanje u raznim situacijama, sastav, bilo šta. Ovo je jedan od retkih proizvoda kojem ne mogu da zamerim baš ništa. Prelepog je oblika i dizajna, pogodan da stane u svaku tašnicu, lagan je, predivnog osvežavajućeg mirisa, na koži pazuha toliko lagan da se ne primeti kada ga namažete, ne ostavlja lepljive tragove, ne ostavlja masne tragove, ne oslikava se na odeći. Štiti jednako i na plus 25 stepeni i na plus 50, nema šanse da se taj ceo dan kad god ste ga naneli provuče neki neprijatan miris ili išta slično. Imam osećaj kao da čitavog dana stvori neki zaštitni sloj ispod pazuha i tera od sebe sve neprijatnosti vezane za probleme znojenja i neugodnih mirisa. Kao neki supermen među roll on dezodoransima :).



Nisam verovala da ovako nešto postoji a sada kada sam to otkrila sigurna sam da ćemo ovaj slatkiš i ja biti najbolji prijatelji jer konačno sam našla nešto što i moje lude hormone ume da kontroliše, i ja osećam svaki dan kad uzmem terapiju da znoj lije sa mene ali nema onog hormonalnog neprijatnog kiselkastog mirisa. Takođe se odmah nakon brijanja može naneti, nema peckanja , iritacije ni crvenila. Jedan dan sam ga testirala i na bazenu, dakle sunce i plivanje ceo dan, i kada sam se vratila kući i dalje sam bila zaštićena u regiji pazuha, znam zvuči neverovatno :). Koga zanima sastav može ga videti na slici dole.


Roll on sadrži 50ml i sporo se troši jer je dovoljan jedan tanki sloj do dva naneti ispod pazuha i mirni ste ceo dan.


Takođe sam probala testere BB kreme u nijansama light i medium i po testerima mogu da kažem da mislim da je to nešto najbolje što sam ikada probala do sada na našem tržištu ali ipak neću da tvrdim ništa jer za pravi sud o proizvodu trebam mnogo više materijala i vremena :).


Testeri mleka za sunčanje su me takođe oduševili, postoje razni zaštitni faktori i strukture, i jako sam bila zadovoljna kako su me kremice štitile na bazenu a to mi je bio prvi izlazak na direktno sunce na duže vreme posle 3 godine. Kreme su vodootporne, divno se razmazuju i ne osavljalju fleke i tragove po telu na koje sam alergična, super štite i ja taj dan nisam ni pocrvenela niti izgorela ni na jednom delu tela, ako Bog da prvom prilikom kada budem išla na more kupujem ih sve sigurno :).

Po svemu sudeći Burra proizvodi mi veoma odgovaraju i planiram da ih koristim u budućnosti.

Ako sam i vas zainteresovala za ove proizvode savetjem da posetite zvaničnu FB stranicu brenda Burra Skin Expert ili sajt za više informacija http://www.esensa.rs/Burra-NOVO!/56. Još da napomenem da sam nedavno uzela od Esense i sredstvo protiv komaraca i jako dobro deluje jer uveče u parku kada šetamo muž i ja Švrću bukvalno hoće da nas pojedu a sada nam ne prilaze kada se namažemo.

Da li ste vi probali neki Burra proizvod i koji je vaš favorit? :)







14 коментара:

  1. Probala sve ove divote, još uvek testiram dezodorans.
    Tonirana krema im je fantastična, ja je koristim već sigurno 2, 3 meseca i fenomenalna je. Otkako sam je dobila, puder nisam stavila. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste slažem se , baš kao neka magija svaki put kad sam je mazala iznova bih se oduševila, a roll on je nadmašio sva moja očekivanja :)

      Избриши
  2. Ovo malo cudo bih bas probala! Koristim Burra BB kremu i odusevljena sam, cini mi se da je svakim danom sve vise volim ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno joko nećeš se pokajati i bićeš prezadovoljna kad ti ja garantujem a znaš da neću baš za sve reći tako jer smo ipka svi različiti :). A BB im je ne znam, mogu reći samo magična :)

      Избриши
  3. Moram da probam prvom prilikom, em prirodan, em stiti od znojenja, pa gde cu bolje :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam jos uvek probala nista, ali roll on definitivno kupujem prvom prilikom. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Probala sam dezodorans, meni se cini da je najbolji do sad koji sam probala. Osvezavajuce mirise, dobro stiti. Jedino sto je, po mom misljenju, mali nedostatak je njegova gustina, cini mi se da je malo redji nego sto bih volela, ali opet sve je stvar ukusa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da to je zaista stvar ukusa, ja na primer ne volim te gušće jer moram jače da ih trljam ili se lepe, meni po mom ukusu baš ovaj paše ovakakv kakav je :). Al da je odličan to se slažemo :).

      Избриши
  6. Do sada sam samo jednim dezodoransom uopše bila zadovoljna i baš bih ovaj probala, iskreno nijedan mi nije pružio adekvatnu zaštitu. A od svih Bura proizvoda sigurno bih ovaj prvo probala.

    ОдговориИзбриши