"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 4. август 2015.

Eveline - S.O.S. za krte i lomljive nokte


Sada već dugo koristim proizvode Eveline Cosmetics Srbija, probala sam sigurno desetak različitih i do sada me nijedan nije razočarao, šta više svaki naredni koji probam oduševi me još više. Prvi njihov proizvod za nokte sa kojim sam se srela bilo je multi hranjivo ulje za nokte i zanoktice i kremica za jačanje noktiju, pisala sam vam o tome ovde. Moram da se pohvalim da zanoktice više nemam tek mi se po koja pojavi jako retko, a ceo život se patim sa njima pa vi onda sami procenite delotvornost tog proizvoda, a ja vam danas predstavljam naredni koji je namenjen takođe nezi noktiju.


Na slici gore možete videti moje nokte kada sam prvi dan počela da koristim ovaj proizvod, a na kraju ću vam staviti slike koje sam uslikala nakon 2 nedelje korišćenja. Pre svega toga u par reči da vam opišem svoje nokte, jako se lome, listaju, i pucaju oduvek, a kada sam na hormonalnim terapijama to se pogoršava pa se desi da mi nekad na svaka 2-3 dana pukne isti nokat do te mere da moram sve da ih sečem do panja i tako stalno. Da li mi je ovaj proizvod pomogao u ovoj borbi? Odgovor sledi u nastavaku recenzije :).


S.O.S. za krte i lomljive nokte -multivitaminski balzam sa kalcijumom i kolagenom.
Tretman koji brzo deluje je idealno rešenje za slabe, oštećene i izlistane nokte. Regenerativna formula sa vitaminima, kalcijumom i kolagenom koja se upija, regeneriše i maksimalno jača nokte. Tokom 10 dana korišćenja S.O.S. tretmana iz dana u dan nokti postaju neverovatno čvrsti, elastični i lepi. 

Način upotrebe: Svakodnevno naneti jedan sloj direktno na nokte. Posle tri dana otkloniti nanete slojeve i ponoviti proces ispočetka. (izvor).


Upozorenje: Pre upotrebe zaštititi zanoktice maslinovim uljem ili kremom. Izbegavati kontakt sa očima. Zapaljivo! Nije za oralnu upotrebu. Držati van domašaja dece. Sadrži 2% formaldehida. (izvor).


Koristila sam ovaj proizvod po uputstvu i držala se svega gore navedenog i evo na slikama rezultata, to su moji nokti nakon samo dve nedelje mazanja ovog balzama za nokte. Verujem da svi možete da primetite ogroman napredak i ošto sam se zahvaljujući predhodnom proizvodu rešila zanoktica, verujem da ću zahvaljujući ovom i ja imati prvi put u životu lepe i negovane nokte koji se ne listaju i ne pucaju svakodnevno. Nokti su jači, lepši, blistaviji, prosto neverovatno kao neka magija :). Inače balzam nije jakog, oštrog i neprijatnog mirisa koji uvek očekujem kada se radi o ovoj vrsti proizvoda, što je meni takođe vrlo bitno da napomenem a verujem i mnogima od vas.

Ako vas zanimaju proizvodi ovog fantastičnog brenda posetite njihovi FB stranicu Eveline Cosmetics Srbija, a na sajtu  Trade-Express imate malo više detalja o svakom proizvodu posebno  http://tradeexpress.co.rs/?lang=sr.

Da li ste koristili ovaj proizvod za nokte ii neki drugi iz bogatog Eveline asortimana i koji je vaš favorit kad je nega noktiju u pitanju? 

*PR proizvod

20 коментара:

  1. Nisam probala Eveline proizvode za negu noktiju, inače imam, takođe, nokte koji su slabi, listaju se i pucaju. Koristila sam neke preparate, ali nikada nisam bila baš oduševljena učinkom, verovatno jer sam birala pogrešne. :) Posle ove tvoje fotografije kakav je efekat posle korišćenja ovog balzama, milsim da sam našla odgovarajući proizvod. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slika govori više od reči , nadam se da će i teb pomoći , javi obavezno :)

      Избриши
  2. Obozavam Eveline liniju za negu noktiju. Koristim 8u1 i prezadovoljna sam. Ojacao je moje nokte, sada ga korisim povremeno kao bazu :) Ulje za negu zanoktica je takodje fantasticno, mana je sto sam zaboravna pa ga ne mazem bas svakodnevno :\ :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam mazala samo neko vreme i zanktice su se povukle , a ovo evo za samo dve nedelje narasli mi nokti čudo jedno :)

      Избриши
  3. Nisam probala ovaj proizvod, ali nokti mi nisu slabi i ne listaju se. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Draga moja ovaj preparat nije nikako preporučljiv kada planiraš da zatrudniš, mislim da to piše i na ambalaži. Koristila sam ga naravno i imala sam nokte poput orla. Efikasan je zaista, ali najefikasnija je zapravo i najštetnija komponenta formaldehid. Nakon nekog vremena miris iz bočiće je postao nepodnošljiv, a nokti se me pekli i zaklela sam se samoj sebi da ga više korisititi neću. Koristim sada skuplju varijantu, OPI Nail Envy. Može da se nađe za 50% off na sajmu i sličnim akcijama, pakovanje je duplo u odnosu na Evelline, a nije štetan po zdravlje i traje baš dugo. Na zdravlju ne štedim. Nemoj molim pogrešno da shvatiš moj komentar, Evelin je fenomenalan, transformiše nokte iz loših u savršene u rekordnom roku, ali samo za kratkotrajnu upotrebu, na duže staze ga ne bih preporučila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam o čemu pričaš i čitala sam o tome, inače koristila sam ga dve nedelje i svakako ne bih nastavila jer vidiš čuda nokti mi narasli i ne pucaju, inače svakako ne mogu da zatrudnim još sam opet i na hormonima ali to je neka druga priča, ja volim tvoje komentare i nikad ih ne shvatam pogrešno i ti to znaš i drago mi "videti te". Što se mene tiče u matru tek možda vto a možda i ne , onaj gore će da odluči <3

      Избриши
  5. Ovaj nisam probala, ali sam odusevljena lakom Eveline maximum nails growth. Koliko im ubrzava rast toliko ih i jaca i jako sam zadovoljna njime, jedva cekam da vidim kakvim ce se ovaj proizvod pokazati. :)

    http://neverbreakupwithmakeup.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru bez te reklame bio bi mnogo lepši i meni od većeg značaja jer bi tako znala da pratite moj rad zaista :)

      Избриши
  6. Nisam probala,mada mi je nesto takvo potrebno,i meni nokti cesto pucaju,lome se,mada me malo zacudilo ono o mazanju,zastiti zanoktica,ono o slojevima,ali nokti su ti se stvarno prolepsali,valjda treba ponesto i pretrpeti zarad lepote,salu na stanu,nokti su ti stvarno lepi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, nisam neko ko pati od dužine i lepote noktiju navikla sam ih da su do panja i nikakvi ali lepo je videti nekad i lepe uredne nokte na svojim rukama, probaj obavezno :)

      Избриши
  7. Probala pre od drugarice ali nije mi pomoglo, verovatno nisam bila uporna. A sada jedva čekam da ga kupim jer toliko volim duge nokte i mazanje istih da kada ih nemam kao da nisam kompletna. Mene samo zanima da li sme preko tog sloja da ide recimo neki lak ili moram dve nedelje samo njega da mažem?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam mazala ništa baš sam izgurala onako po uputstvu jer zaista deluje kao da ima š providan ak na noktima, sjajni su i lepi pa ti lako i ne treba, ja sam samo za dve nedelje mazanja postigla ono što do sada nikad u životu nisam, ovo su mi najduži i najlepši nokti ikada :)

      Избриши
    2. Evo me na pola puta, počela sam da ga koristim i sutra mi je šesti dan, za sada nema pomaka osim što još uvek nijedan nokat nije pukao. Mama ga koristi takodje i ono što je pohvalno iako su joj ruke dosta u vodi uopšte ne spada. Ono što nisam sigurna da li nakon tih 12 dana da nastavim da ga koristim još neko vreme ili da koristim naizmenično sa njihovim tretmanom za ubrzan rast noktiju. Da li si ti nastavila da koristiš nešto?

      Избриши
    3. Ja sam prestala sad trenutno ne mažem ništa jer su mi nokti primetno ojačali i na nekoj su dužini koja mi odgovara , ne smeta, a prvi put u životu sam je dostigla, tako da odmaram pa ću ponoviti postupak ako mi neki nokat krene biti sumnjiv, drago mi je i da tebi i mami deluje :)

      Избриши
  8. Tijana, necu reci nista za nokte da ih ne ureknem ;) , ali sad definitivno ne znam da li da uzmem ovaj S.O.S. ili 8 u 1...:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ni sama ne verujem pa da i ja ne ureknem :). Znaš kako kupi prvo jedan pa drugi nisu skupi svakako ćeš jedan potrošiti pa da imaš rezervu hehe :)

      Избриши
  9. Koristim 8u1 i kunem se u njega..Ovaj nisam porbala ali verujem da je zaista dobar! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste zaista, vidiš i sama slike sve govore , ja ću naredni da probam taj 8 u 1 :)

      Избриши