"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 28. август 2015.

Farmona piling za telo i balzam za usne


Pre izvesnog vremena sam prvi put čula za brend Farmona-Srbija i odmah sam se zainteresovala za njihove proizvode. Na prvi pogled privukla su me neodoljiva slatka šarena pakovanja a zatim i sam asortiman, pa na samom kraju i kvalitet o kojem sam čitala na nekim drugim blogovima. Na moju veliku sreću dobila sam priliku da isprobam dva proizvoda i danas vam prenosim svoje utiske.


Tutti Frutti balzam za usne breskva & mango dolazi u preslatkom i vrlo neobičnom pakovanju i predivnog je mirisa. Ja sam u početku mislila da je to sjaj za usne ali se na kraju ispostavilo da je ipak balzam i zbog toga sam bila srećna jer providne sjajeve nikako ne volim. Balzam je srednje gustine, lepo i lako se nanosi na usne, nije lepljiv i vrlo je nežne strukture, kada ga nanesem na usne osećam da su zaštićene ali opet ne osećam težinu balzama na njima što mi se ranije često dešavalo sa sličnim proizvodima.


Pakovanje samog balzama je slatko, praktično i jednostavno za nanošenje, sviđa mi se što je kvalitetno napravljeno pa balzam ne curi na sve strane kada ga nosim u tašni, niti mi ulepi stvari pored. Na usnama ostavlja tek blagi sjaj toliko da se primeti da imate nešto na usnama a da opet deluju skroz prirodno.


FARMONA Tutti Frutti balzam za usne:
- nežno neguje, obnavlja i otklanja iritacije
- ne sadrži paraben
- balzam formira zaštitnu barijeru na usnama
- sadrži prirodne aktivne sastojke i vitamine
- dve kombinacije: breskva & mango i višnja & ribizla.
* Cena balzama je oko 290,00 RSD




Piling za telo Kivi/Karambola je do sada najbolji piling za telo koji sam probala, iako ne mogu da se pohvalim da sam probala mnogo. Većinom su to bili neki 2 u 1 ili 3 u 1 proizvodi kada bolje razmislim pa sam samostalan piling probala samo jedan i to tester koji sam dobila u junskom Purity boxu i on me je takođe oduševio, ali sam ovde ipak imala celu bočicu za testiranje i uživanje pa tako stekla i više utisaka. Pakovanje je takođe preslatko i neodoljivo, prosto vas mami i da sam ga ranije videla negde na policama u nekoj prodavnici sigurno bih ga kupila jer ne znam postoji li žena koja bi ovom odolela, a onda miris e to je tek posebna priča. Nisam neki ljubitelj kivija ali obožavam njegov svež miris i njegovo dejstvo na organizam pa samo povezujem da verovatno vrlo slično ovaj piling utiče na kožu tela.


Ovaj piling u sastavu još ima i granule jojobe i ljuspice makadamija oraha potopljene u delikatan kremasti gel . Piling otklanja mrtav epiderm i savršeno izglađuje telo. Hidrira i čisti kožu vrlo temeljno a njegov sadržaj hidrantnih i hranjivih komponenata je čini svežom, svilenkastom i mekom.
Koristi se tako što se na mokru kožu nanese mala koločina pilinga, zatim se nežno masira po koži i nakon toga ispere vodom.


Na slikama možete videti kako neodoljivo peni i te male sitne moćne čestice koje kožu tako snažno i temeljno čiste i izvlače iz nje sve što ne valja, regenerišu je. Kada sam videla da u sastavu ima i makadamije odmah sam shvatila zašto me je miris toliko privukao jer pored agrana u zadnje vreme miris makadamije mi je postao neodoljiv i volela bih da se koristi u što više proizvoda. 
Piling je nežan prema koži tela, pogodan je i  za moju jako osetljivu kožu, nakon prve dve, tri upotrebe sam već primetila razliku na koži tela a sada kada sam potrošila bočicu definitivno vidim rezultate, koža je meka, baršunasta i čista, deluje zdravije i zategnutije. 


Nadam se da se na slici gore može videti sastav jer je pakovanje okruglo pa sam jedva nekako uspela da ga uslikam, bočica je od 120 ml i može vam potrajati dosta dugo, u zavisnosti koliko ga puta nedeljno koristite, ja sam to činila svaki treći dan. Cena ovog predivnog pilinga je iznenađujuće povoljna, iznosi oko 170,00 do 180,00 RSD, tako da sam sigurna da ću ih probati sve.

Po ova dva proizvoda sudeći definitvno bih volela da probam još dosta toga iz asortimana ako ne i sve jer su mi sva pakovanja koja vidim na slikama jako privlačna a onda i sastav proizvoda kao i njihova namena. Imate moje iskrene preporuke da probate nešto od ovih slatkiša ako već niste pa mi obavezno javite utiske.
Za sve informacije posetite zvaničnu FB stranicu Farmona-Srbija. Inače za one koji ne znaju to je Poljska firma osnovana u Krakovu, a generalni uvoznik za Srbiju je Trade-Express.

Kako vam se dopadaju ova dva proizvoda i da li ste probali i vi neke , koji su vaši favoriti i utisci o ptoizvodima? 

*PR proizvodi

21 коментар:

  1. Nisam probala ništa njihovo ali bih volela :) Pakovanja su preslatka. Balzam mi odlično zvuči :)

    ОдговориИзбриши
  2. E, neces verovati, pre dva dana mi stigao Farmona piling za telo, ali moj je sa mirisom kupine i maline cini mi se. Diiivno mirise i sinoc sam ga isprobala. :) Nisu skupi, tako da planiram da isprobam jos neki, pa mi je ovaj post bas super dosao, jer sam razmisljala koji bih mogla sledeci da uzmem. :) Balzam nisam, imam trenutno nekoliko na cekanju, a ne volim mnogo da stvaram zalihe.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mora da je i taj divan, ja želim sve da ih probam definitivno, jedva čekam tvoje utiske :). Balzam za usne uvek dobro dođe da znaš , ide zima :)

      Избриши
  3. Nisam probala njihove proizvode, ali deluju preslatko. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, baš neodoljivo , a sad smo saznali i da su vrlo povoljni tako da sve za peticu :)

      Избриши
  4. Čudim se otkud tolika cena a onda vidim 120 ml. Ja sam dobila veće pakovanje pa sam našla i da mu je cena viša :) U suštini, piling je baš, baš odličan a probala sam ih stvarno mnogo :D L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da nam se mišljenje podudara , ja ću svakako probati još neke obavezno :)

      Избриши
  5. Probala nisam nista ali mislim da su proizvodi savrseni.Volela bih da nesto probam jer i mene pakovanje neodoljivo privlaci.

    ОдговориИзбриши
  6. Odusevise me cene,pogotovo za piling!A balzam osecam da bih pojela :-)

    ОдговориИзбриши
  7. U potrazi sam za pilingom, naravno, poslusacu tvoj savet, i kupicu ovaj. Bila sam dosta na "kupoholicarskoj dijeti", vreme je za kozmeticki soping! Ovaj piling moram da probam. Dobra cena slatko pakovanje, efekat-verujem ti na rec!

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam probala ali hoću sigurno, čitava ta kolekcija mi deluje tako veselo a ja to obožavam. Pogledala sam pre njihov asortiman i baš sam u fazonu da ne znam šta bih pre probala.

    ОдговориИзбриши