"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 8. август 2015.

Purple Rain cosmetics - tuš /piling /gel


Na moju veliku sreću i zadovojstvo ovo je već ko zna koji proizvod u nizu od brenda Purple Rain cosmetics koji sam dobila priliku da probam od mojih dragih Novosađana i uživam u testiranju kao i u svim prehodnim za koje sam već pisala recenzije i mogu reći da su izazvale veliku zainteresovanost kod vas što mi je posebno drago jer su proizvodi vredni toga i svačije pažnje, ali ko ne proba makar jedan neće nikad razumeti o čemu ja to toliko pišem jer zaista čari ovih proizvoda se moraju osetiti :).


Danas vam predstavljam jedan proizvod koji u sebi ima više funkcija, ja volim da kažem 3 u 1 proizvod mada po meni radi on i mnogo više od te tri stvari za našu kožu. U pitanu je tuš-piling-gel proizvod koji dolazi u već u prepoznatljivom pakovanju za ovaj brend, kvalitetna staklena ambalaža sa divnim ljubičastim slovima i logom brenda koji je u obliku male kišne kapi što je meni preslatko. Proizvod je potpuno istog pakovanja pa i skoro istog izgleda kao Ultra hranjiva piling maska, čak slično i miriše pa sam se u početku malo zbunila jer na ovom proizvodu ne piše šta je pa sam se začudila, ali pošto je proizvod bio tek napravljen kao novitet i ja sam ga među prvima dobila priliku probati verujem da će poraditi na tome u završnom pakovanju, odnosno znam da hoće :).

*Proizvod predstavlja spoj tuš gela, piling sredstva i hranljivog mleka, omogućavajući intenzivno čišćenje, regeneraciju i dubinsku hidrataciju kože u jednom koraku. Koristi se kao klasičan tuš gel. Po završetku tuširanja ne zahteva se upotreba mleka za telo, s obzirom da proizvod u sebi sadrži sredstva za zadržavanje vlage i ishranu kože. Piling kože i uklanjanje mrtvih ćelija sa površine se obavlja pri svakom tuširanju finim česticama mlevenih koštica avokada i kajsije. Nakon tuširanja koža je blistava, glatka kao svila, ishranjena i zaštićena od isušivanja. (izvor).


Ovaj proizvod ima zaista neku čudesnu moć pod tušem, pošto ja koristim tuš kabinu kada se zatvorim u nju i krenem da se mažem sa ovom mazalicom ja kao da odlepršam u neku drugu dimenziju, zaista takav neki osećaj budi u meni, miris je predivan, toliko lepo masira kožu i opušta i nju i vas u isto vreme, imam osećaj kao da sam na nekom spa tretmanu iako ne znam kako to izgleda, al ja ga tako zamišljam :). Probala sam da ga koristim na više načina, prvo bih se istuširala redovno kao i uvek a onda bih uzela ovaj proizvod , nanela na dlanove i polako masirala celo telo, a nekad sam se samo pokvasila i odmah počela sa njegovom upotrebom, efekat je isti tako da vam nije potrebno predhodno tuširanje gelom ili sapunom, sa čim se već kupate jer ovaj proizvod menja i taj deo, kao i onaj što sledi nakon tuširanja a to je mazanje mleka za telo, možda ga je potrebno naneti ponekad samo na posebno suve delove nakon tuširanja, plus kao bonus dobijate piling i masažu. Da li je neko mogao da sanja da ovako nešto postoji, ja sam oduševljena i preporučujem ga svima pa i osobama sa osetljivom kožom poput moje, ali nikako ne smete grubo masirati, dakle samo laganim pokretima, jer čestice u pilingu su blage prema koži samo uz pravilnu upotrebu. Koža je nakon jedne potrošene bočice ovog proizvoda lepa, zategnuta, sjajna i zaista čista.


Ovaj divan proizvod po meni je mnogo više nego 3 u 1, na slici gore možete videti na ruci kako blago peni, to je taj efekat gela za tuširanje, zatim i sitne čestice koje služe za piling i čišćenje kože.

Sastav: Natrijum lauril sulfat, glikol distearat, lauramid monoetanol amid, lauret-10, kompleks vitamina B, pantenol, alantoin, ekstrakt djurdjevka, ekstrakt čaura svilene bube, kokoamidopropil betain, voda, glicerol, propilen-glikol, izoproil-miristat, mlevene koštice avokada, mlevene koštice kajsije, fenoksietanol, parfem.

Pakovanje proizvoda je od 120ml i košta 2000,00 RSD, možete ga poručiti ovde. Nemojte da vas zbuni slika na sajtu krajnje pakovanje će izgledati kao ovo koje sam vam ja predstavila.



Još jednom je proizvod brenda Purple Rain cosmetics opravdao moja očekivanja i oduševio me, i zaista veliko hvala ljudima iz kompanije što mi pruže mogućnost da iznova uživam u njihovim kako starim tako i novim proizvodima, i što se uvek rado odazovu i kao sponzori nagradnih igara. Predhodni put sam vam pisala o takođe jednom divnom proizvodu, u pitanju je hranjivi souffle za telo, ko je propustio recenziju neka klikne ovde.

Za sve informacije tu je FB stranica Purple Rain cosmetics i sajt za detaljnije informacije i online narudžbine  http://www.purpleraincosmetics.com/.
Još bih podsetila sve vas da se svi proizvodi kozmetičke linije Purple Rain cosmetics izrađuju ručno, koristeći prirodne nekomercijalne ekstrakte, samostalno dobijene i upotrebljavajući za te svrhe samo organski gajeno bilje. S obzirom da se svi proizvodi izrađuju ručno, pružaju jedinstvenu mogućnost personalizovane formulacije za svakog pojedinca, uslišavajući lične potrebe, zahteve i želje. (izvor).

Da li ste probali već neki od proizvoda ovog brenda i kako vam se čini ovaj novitet o kojem sam vam danas pisala ? 

*PR proizvod

12 коментара:

  1. Koristim njihov hijaluronski serum, koji mi u kombinaciji sa jos jednom kremom daje odlicne rezultate. Namerna sam da uskoro narucim onu kremu koju si recenzirala, tj. onu piling masku, jer mi bas tako nesto treba.
    Sto se ovog proizvoda tice, svidja mi se, samo mi je, iskreno, iako menja tri proizvoda cena nedostizna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve razumem i više puta sam napomenula da ni sama ne bih mogla sve ovo nikada da priuštim pa sam jako zahvalna i srećna što na ovaj način dobijem priliku da probam i ovakve proizvode, međutim piling maska je nešto što se mora probati i imati i ja svakao naručujem sebi novu , dugo je trajala i opravdava svaki dinar a opet za nju ću skupiti i izdvojiti novac :)

      Избриши
  2. Nisam do sada koristila proizvode Purple Rain Cosmetic , ali posle procitanog teksta , obavezno cu isprobati njihove proizvode.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno, bukvalno jer ne znaš šta propuštaš bilo šta da probaš oduševićeš se , možeš početi baš sa ovim, ili sa piling maskom za lice , šta god da odabereš uživaćeš i ti i tvoja koža :)

      Избриши
  3. Radujem se zbog tebe i tvojih diivnih novosadjana,probala sam njihovu kremicu u kvalitet se uverila,pa ne sumnjam ni u ovaj proizvod.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam da jesi osvojila kod mene u nagradnjači i jako mi je drago da ti je odgovarala :)

      Избриши
  4. Zvuci jako zanimljivo, pilinge obozavam, a posebno mi se svidja sto nije potrebno dodatno mackanje posle tusiranja. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Jako mi je lijep naziv brenda :D i moram nabaviti dobar piling, ali ipak nešto dostupno u RH :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nezgodno je što nam nije svima sve dostupno znam kako ti je :) Slažem se za naziv, i pakovanja su im premedena isto a i proizvodi odlični :)

      Избриши
  6. Divnog li proizvoda! :) Pravo savršenstvo u ovako maloj kutiji. Čim budem bila u mogućnosti, poručiću, volim savršene proizvode za kupanje, a ovaj obuhvata sve što mi je potrebno! :)

    ОдговориИзбриши