"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 1. август 2015.

Sun Dance sensitive lippen & Beauty made easy serum za usne


Julski paketić koji sam dobila na testiranje od Dm drogerije Srbija  je sav onako šaren, letnji, pravi morski. Prvo kad sam ga otpakovala pomislila sam na sunce, plažu, talase, pesak, ali onda sam shvatila da ja ovo leto ne idem na more opet pa nažalost tri proizvoda koja su za sunčenje neću moći recenzirati sada, ali čvrsto verujem da će sve iduće godine biti bolje i da ćemo muž i ja najzad otići negde pa vam ostajem dužna utiske o njima. Pošto je rok upotrebe koju godinu ja ih čuvam, jer baš takvi mi trebaju za moju osetljivu kožu, naročito Ladival koji ima zaštitni faktor 30 i koji je namenjen za kožu sklonu alergijama kakva je moja. U krajnjem slučaju nikad se ne zna šta nam nosi novi dan pa možda muž i ja odemo i ove godine negde, u neku banju barem, a ja ću vam danas predstaviti ova dva proizvoda namenjena za negu usana koje mackam već neko vreme svaki dan :).


Sun dance balzam za usne sam mazala svaki dan više puta dnevno kad god krenem negde a znam da je napolju vrelo i sunčano. Iz ove linije takođe koristim sprej za telo o kojem sam vam pisala ovde, jer i najmanje izlaganje suncu može dovesti do njegovog štetnog uticaja na kožu pa tako i na usne, zato smatram da i kad idemo da obavljamo svakodnevne aktivnosti moramo da mislimo na to i da se zaštitimo.


Balzam za usne me je prvo oduševio time što se ne topi kada ga nosim u tašni sa sobom na tropskim vrućinama, lepo se maže na usne, ne lepi se, ne grudva se, i što je najvažnije štiti usne od isušivanja i pucanja, neguje ih i jednostavno ja kad nanesem ovaj balzam na usne osećam se sigurno i bezbedno. Čak sam par puta preko njega mazala sjaj za usne i tu se super pokazao. Balzam je žute boje, mirisa nema nekog pejakog, čak mi se učinilo da ga nema uopšte ali mene  lično malo podseća na med. Pakovanje je od 4,8g i možete ga kupiti u svim DM drogerijama, i zaista se sporo troši, za sve one koje zanima sastav mogu ga videti na slici dole.




Beauty made easy je proizvod koji me je oborio sa nogu preslakim pakovanjem, nikad nisam videla ništa slađe i neobičnije. Radi se o serumu za usne i ovo je prvi put da sam imala priliku da probam proizvod ovog tipa pa nisam znala šta da očekujem. Mazala sam ga svako drugo veče kada krenem sa mužem sa prošetamo našeg psa do parkića, jer na uputstvu piše da se  koristi dva, tri puta nedeljno ili onda kada je našim usnama potrebna dodatna hidratacija i nega, a mojim usnama je to uvek potrebno.


Proizvod ima aplikator uz pomoć kojeg mažete serum na usne, kada se namaže izgleda poput providnog sjaja ali se meni čini da na usnama stvara kao neki zaštitni tanki sloj i verovatno ih time dubinski neguje i hrani. Proizvod je bez parfema, mirisa uopšte nema po meni, sadrži pantenol i aloje veru. Meni se proizvod pokazao dobrim i korisnim jer mi zaista pruža ono što mi usnama fali i ostavlja ih negovanim i lepim i narednog dana nakon upotrebe.


Ovaj serum za usne je opravdao svoje preslatko pakovanje što se mene tiče jer i unutar njega se nalazi kvaliteten sadržaj i nešto što je mislim svakoj devojci potrebno. Ja sam malo i pozirala za vas a taman se i pokazala bez šminke jer je kružio neki izazov po netu, a kad bolje razmislim za mene bi veći izazov bio da sam našminkana :).


Još bih volela da napišem par reči o Ladival gelu za zaštitu od sunca koji sam dobila. Radi se  o proizvodu  koji pruža dodatnu zaštitu od infracrvenog zračenja. Štiti kožu od opekotina i oštećenja izazvanih suncem. Bez parfema, veštačkih boja i konzervanasa. Sadrži antioksidanse, vitamin E i prirodna ulja. Pouzdana zaštita od alergije na sunce. (izvor). Iskreno jedva čekam da ga probam jer mislim da je stvoren za moju kožu.


Tu je još i proizvod iz limitirane kolekcije Sun Dance koji se koristi posle sunčanja, u pitanju je smooth losion za telo koji neguje kožu i nakon sunčanja.


To je za sada to dragi moji, uskoro već stiže i paketić za avgust pa jedva čekam da vidim koje će se đakonije u njemu naći. Za sve informacije o proizvodima o kojim sam vam pisala tu je zvanični sajt http://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/  a postoji i FB stranica na kojoj se uvek nešto dešava i organizuju se razna nagradna takmičenja dm drogerije Srbija.

Da li ste već isprobali neke od ovih proizvoda o kojima sam vam pisala danas i imate li vi neke vaše favorite? :)

*PR proizvodi

26 коментара:

  1. Meni se serum pokazao odličnim, mada mi je miris odbojan. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Jao, sadrzi pantelon. Ja to moram odmah da probam! :)
    Samo me sad Lola malo "uplasi" za taj miris...moram otici do Dm-a da bacim pogled. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Po meni nema mirisa uopšte što je neobično pa možda to Lolicu odbija jer voli da miriše ali sa obzirom na dejstvo zanemarljivo je veruj , eto i ona kaže da je odličan :)

      Избриши
    2. Ja volim mirišljave proizvode, a ovaj proizvod nema uopšte miris ili meni bar taj miris nije privlačan. Nemoj da ga ne kupiš samo zbog mirisa, veruj mi proizvod je odličan ukoliko je tvojim usnama potrebna hidratacija :)

      Избриши
    3. Najslađe mi je na svetu kad vidim tvoj komentar kod mene <3

      Избриши
  3. Baš sam juče kupila taj serum:)
    Premišljala sam se zbog cene, ali ipak nisam mogla da odolim:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja i ne znam kolika mu je cena ali sa obzirom da mi je savršen verujem da će je opravdati :)

      Избриши
  4. Nisam koristila nista od ovih proizvoda ali znam da su Dm proizvodi super. Balzam bi me oborio s nogu sigurno,a pakovanje seruma je vrh.

    ОдговориИзбриши
  5. Pakovanje seruma je preslatko. :) Slazem se da je sve sareno, lepo, letnje... :)

    ОдговориИзбриши
  6. Divan je paketic <3 Dopada mi se bas sve, ovaj balzam za usne me podseca na Alverde i po izgledu i po tvom opisu ( onaj sto si mi poklonila <3 ) a serum nisam probala a izgleda divno, divno, divno i bas bi mi dobro dosao, usne su mi jako zahtevne sto se nege tice, brzo se suse i samo sto ovaj balzam za negu nisam probala :(... Koja mu je cena?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, zaista se potrude da svaki paketić bude divan i poseban i da nas obraduju. Balzam jeste sličan tom Alverde al ipak ima razlike jer na primer ovaj štiti od sunčevih štetnih uticaja i zaista radi taj posao ali i izgled i boja podsećaju to stoji :). Serum je fenomenalna stvar i da ga nisam dobila sigurna sam da bih ga kupila prvom prilikom jer me je oduševio, ja najveći problem imam sa usnama do te mere da mat ruž ne mogu da nosim, cena mu je oko 550-600 din koliko sam ja videla.

      Избриши
  7. Ovaj serum za usne je neodoljivog pakovanja, sviđa mi se što se nanosi kao sjaj i što je bezbojan. Savršen za ove vrele dane. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ovaj serum za usne preslatko izgleda, nisam ga do sada videla u Dm-u moracu da ga potrazim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve nas je privukao i oborio svojim pakovanjem, ali sva sreća pa je i kvalitetan i radi posao :)

      Избриши
  9. Beauty made easy mi zapao za oko ^_^ Moracu da ga kupim :D Iz SunDance linije sam vec probala par sitnica i bas su mi legle :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da moraš da ga kupiš , poznavajući te <3 . Sun dance su fenomenalni, baš su me prijatno iznenadili jer ih prvi put koristim ove godine :).

      Избриши
  10. I ja koristim Sun Dance balzam i zaista lepo neguje usne, a miris ne osećam.

    ОдговориИзбриши
  11. Sun dance imam i volim a serum ako vec danas jurim da kupim :D

    ОдговориИзбриши