"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 20. август 2015.

True cover 2


True cover je proizvod  TV Shop-a o kojem sam maštala kao mlađa i mnogo želela da ga probam ali da budem iskrena nisam mnogo verovala u reklamu koja se prikazivala na tv-u jer mi je bilo nemoguće da jedan na izgled običan puder prekriva baš sve fleke, nesavršenosti na licu i telu pa čak i tetovaže, ožiljke i slično. Nisam nasela na reklamu pa ga nisam naručila iako sam baš imala problema u tom periodu sa flekama, aknama nakon gubitka jajnika i na licu i na leđima zbog kojih sam išla pognute glave i uvek u zatvorenijim majicama, ali svaki put kada bih videla reklamu budio se mali crv sumnje u meni da li je to možda ipak istina, da li zaista deluje? Sada par godina kasnije zahvaljujući mom blogu dobila sam priliku da isprobam ovaj proizvod i prenesem vam svoje utiske, verujem da među vama ima stotine onih koji su razmišljali poput mene kada se radi o ovom puderu. U nastavku posta saznaćete najzad pravu istinu o ovom proizvodu kao što sam je ja najzad otkrila i uverila se u to lično i sada potpuni utisak o njegovom delovanju prenosim vama u ovom tekstu.


Uz True Cover možete da korigujete svaki nedostatak na koži i da otkrijete tajnu supermodela kako bi imali savršen ten. Pred vama je novi True Cover 2, otkriće u oblasti lepote koje prevazilazi bilo koji make - up, korektor i sve drugo što ste do sada koristili. True Cover 2 pokriva nedostatke poput neprijatnih akni, dubokih ožiljaka, ekcema, psorijaze i rosacee, tamne podočnjake ispod očiju, pa čak i tetovaže. Izgledaćete lepo i imaćete više samopouzdanja nego ikada do sada. True cover 2 se prilagođava vašoj koži i prekriva sve nepravilnosti na koži. Sa True Coverom ne morate da brinete zbog tragova na odeći zato što se on ne razmazuje i vodootporan je. (izvor).


True cover 2 je unapređena verzija prvobitnog True covera, koliko sam ja upućena ranije je bilo i drugačije pakovanje, sada je lepše, modernije, u skladu sa trendovima. Set sadrži True cover u željenoj nijansi, 2 u 1 kompaktni korektor, True cover sredstvo za skidanje šminke i mali katalog koji koristi kao vodič za ovaj set sa detaljnim opisima kako se  i za šta se sve upotrebljava. Ja sam dobila dve nijanse pudera, natural i rich. Trenutno mi natural odgovara jer sam baš bleda a ovaj drugi će poslužiti ako uspem malo da pocrnim. Još jedna pohvala što se pakovanja tiče da je svaki proizvod upakovan u celofan posebno tako da budete sigurni da proizvode niko nije probavao i koristio pre vas. Pakovanje jedne bočice pudera sadrži 15ml proizvoda.



KARAKERISTIKE:
• Njegova baza je najčistija voda bez ikakvih hemikalija i aditiva
• U njegovom sastavu je bilje (aloa, kamilica i lavanda) koje hidrira i revitalizuje osetljivu kožu
• Dermatološki je testiran, ne iritira kožu, deluje antialergijski, ne sadrži parfeme.
• Vodootporan je, ne razmazuje se, daje koži prirodan izgled
• Antioksidansima i vitaminima A i E pomaže protiv znakova starenja
• Može se koristiti za celo telo


Moji utisci :)
True cover u nijansi natural je je za nijansu tamniji od mog prirodno bledog tena, i taman mu pruži malo svežine i boje, kao da me je tek malo ogrejalo sunce. Jako se lepo stapa sa kožom, i lako razmazuje iako je baš gust pa sam se u početku plašila da ću ostati flekava ili da se neće ravnomerno razmazati. Lako se nanosi i prstima a i četkicom za puder. Ja koristim jedan mali trik pa dodam kap bademovog ulja kao i u sve malo gušće pudere i tako ga  razmažem brže i lakše. Malo je teži na licu pa nije pogodan za ove paklene dane ali zato je za večerenje šetnje kada temperatura malo padne idealan, a posebno će poslužiti za neke specijalne prilike jer reklama je bila potpuno istinita od A do Š, ovaj puder prekriva apsolutno sve i kada sam se pogledala u ogledalo nisam se prepoznala. Ten ujednačen, blistav, lice deluje zdravo i sveže a ono najvažnije podočnjaci nestali, kapilari nema ih, flekice nijedne apsolutno savršen ten kao kod onih lepotica sa naslovnih strana za koje sam uvek ubeđena da je nemoguće da imaju takvo lice a možda je True cover baš upravo tajno oružje neke od njih. Mala količina pudera je dovoljna za celo lice i vrat i on stoji na koži ceo dan čak i po vrućinama on ne mrda, testirala sam ga na raznim vremenskim uslovima i na raznim stanjima kože. Malo je reći da sam oduševljena, očarana i da se jako kajem što ga nisam nabavila ranije. Posebo sam bila srećna kada sam videla da je u jednom potezu prekrio moje vrlo izražene kapilare na kapcima. 


Kada namažem True cover imam osećaj da mi korektor nije ni potreban što je zaista neverovatno jer oni koji me poznaju jako su dobro upućeni u to da imam jako izražene tamne podočnjake i da ih retko koji korektor može prekriti a ne samo puder, ali ako namažem još samo mrvu ovog korektora preko podočnjaka  krajnji izgled mog lica je neverovatan, ono je kao kod lutke bez imalo preterivanja :). Neverovatan je osećaj kada se pogledate u ogledalo i vidite savršen odraz, meni makar to podiže samopouzdanje jako mnogo.


Korektor postoji u dve nijanse i obe se nalaze u istoj kutijici što smatram jako praktičnim, i za pohvalu je to što ima dva različita korektora pa svako može da nađe nijansu odgovarajuću i prilagođenu svom tenu, obe su lepe, lagane, neutralne, prirodne i sa ogromnom moći prekrivanja.


Na kraju tu je sredstvo za skidanje šminke, vrlo blagog i prijatnog mirisa što je meni opet jako bitno, lepo i temeljno očisti lice od pudera , korektora a i ostalu šminku koju ste naneli taj dan, blag je i prema očima pa se može koristiit i na tom području, malo sam ga sa strahom isprobala za taj deo jer svi znate koje probleme imam sa očima i da me skoro svako sredstvo rasplače što sa ovim nije bio slučaj, dakle još jedan veliki plus od mene. 


Za kraj sam uradila jedan mali test pošto tetovaže nemam,  uzela sam tamnu hemisjku i dobro se naškrabala po ruci u debelom sloju, a zatim sam uzela samo kap pudera i premazala nežno preko toga, dakle nisam trljala da bi ipak mogli da vidite da je hemijska ispod da ne pomislite da sam prvo skinula mrlju pa onda namazala puder.


Deluje neverovatno morate priznati, ali je istinito i ja sam vam živ dokaz za to kao i ove slike :).



Na slikama gore takođe možete videti kako izgleda moje lice sa jednim tankim slojem pudera u nijansi natural bez korektora za podočnjake usred podneva na najjačem suncu na terasi, kada svaki nedostatak dolazi još više do izražaja, mislim da iako nemam dobru opremu možete jako lepo videti taj ujednačen blistav ten bez ijedne fleke na licu a ovo plavo u području očiju na slici je neki odsjaj od nečega, stalno se pojavljivao na slikama a nisam htela da to "doterujem" jer ja ne obrađujem slike nikada, takve su kakve su.




Ako vas je True cover oborio sa nogu čitajući ovu recenziju može biti vaš za samo 1490,00 RSD, a ceo set po neverovatnoj ceni od 1990,00 RSD, dakle puder u željenoj nijansi , korektor 2 u 1 i sredstvo za skidanje šminke. Možete ga pronaći u svim TV Shop prodavnicama kao i poručiti ga online OVDE.


Ja sam konačno rešila dugogodišnju misteriju i otkrila čari magičnog pudera i preporučijem svima da ga probaju, pogotovo je pogodan za neke prilike, izlaske, slavlja jer je vodootporan i ne mrda ceo dan sa lica i uz to prekriva baš sve nedostatke, da li ste ikad mogli i da zamislite više i bolje od toga i sve to u jednoj maloj bočici. 

Da li ste možda porobali čudesni True cover i da li planirate možda nakon ove recenzije, da li vas je zainteresovao? :).

*PR proizvod

29 коментара:

  1. Izgleda kao neki magican proizvod,cula sam za njega,ali sam sve dosad bila skepticna u vezi s njim kao i sa vecinom stvari koje se reklamiraju kao cudesne,ali od sad cu verovati,zahvaljujuci tvom iskustvu i predivnim slikama koje to ilustruju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nepoverljivi smo sa razlogom jer danas svako hoće svašta da proda i uvali ali eto nisu svi isti i onda kad je nešto zaista istinito mi ne verujemo jer smo se predhodno možda razočarali. Ja sada za ovo mogu da tvrdim i potpišem da je savršen proizvod i da je sve istina a sve ostalo opet bih morala da probam jer ja i dalje ne verujem dok ne vidim što se kaže na svojoj koži :)

      Избриши
  2. I ja sam uvek želela da probam, ali sam bila skeptična. Odlična recenzija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad vidiš da je sve onako kako obećavaju u reklami , pa klik na poruči hehe, hvala puno :)

      Избриши
  3. Secam se ovog proizvoda sa reklama, zaista me je zanimalo da li stvarno funkcionise, jer nikako ne verujem u reklame..:)Bas mi je drago da se ispostavilo da deluje..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svi pamtimo ovu reklamu i verujem da smo svi bili radoznali, ali eto kad tad svaka istina izađe na videlo, u ovom slučaju je vrlo lepa i pozitivna jer ovaj proizvod radi baš sve ono što nam u reklami obećavaju plus je formula unapređena kao i pakovanje :)

      Избриши
  4. I meni je delovalo kao bajka kadd ono realnost :) Hvala!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu, drago mi je da smo najzad svi mi koje nas je ovo zanimalo rešili misteriju :)

      Избриши
  5. Nisam toliko sumnjala u delotvornost pudera gledajuci rekalme, jesam u nekoj meri ali ne toliko..sumnjala sam u cenu, bila sam ubedjena da je bar 5 puta skuplje :D bas mi je drago da se pokazao ovako dobro i da ces uzivati u njemu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isti slučaj, mislila sam da je cena mngo veća a i nisam verovala u toliku moć prekrivanja, nikad nisam sačekala ustvari do kraja reklame da vidim cenu :). Predobar je mnogo sam srećna da imam tako nešto u kući nikad se ne zna kad zatreba savršeno lice :).

      Избриши
  6. Ja sam inače ljubitelj jakih prekrivala jer nažalost moje lice izgleda kao mesni narezak i definitivno si me zainteresirala za ove proizvode, još samo da ih nađem u Hrvatskoj.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad si me nasmejala blesava ženo, gde nađe narezak :D. Nije baš tako ali svakako pošto znam da voliš ovako nešto raspitaj se da li ima kod vas i naručuj odma <3

      Избриши
  7. Eto, potvrdila si reci moje snajke :-) Bas sam se pitala zasto je naziv true cover 2, ali, eto, kao i uvek, ti sve lepo objasnis :-) Cena je stvarno odlicna za ovakav jedan proizvod, neko toliko plati samo puder a ovde ceo set za istu kolicinu novca. Srecom, nemam nepravilnosti na kozi koje bi iziskivale ovako nesto, ali, nije naodmet znati :-) I odlicna ti je ova fora sa hemijskom, bas si se super setila! :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala od srca draga Marina, a eto snajka je bila u pravu hehe , da sam ranije znala i saznala makar ali dobro nikad nije kasno :).

      Избриши
  8. Rekoh ti ja :) Mozda su sad i malo unapredili formulu, pored prelepog pakovanja. Ja sam imala staru verziju. I on je savrseno radio svoj posao, samo je meni bio pretezak, tako da sam ga koristila samo u specijalnim prilikama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da ti iskreno kažem draga moja nije toliko težak, možda je i to unapređeno ili je u mojoj caki sa uljem fora, ali defiitivno nije za po danu na plus 50 , i definitivno nije za svaki dan već za neke prilike , ili večernje izlaske :)

      Избриши
  9. Mnogo mi se svidela recenzija, bas si sve lepo objasnila. :) Jedino sto je malo pretezak puder, ali naravno, ako se ne koristi stalno, vec u specijalnim prilikama onda je ok. I ja imam podocnjake...Slike su divne, inace, ja moram da ti pohvalim kosu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na pohvalama za recenziju, baš sam se potrudila :). Jeste malo teži napomenula sam već ak+l kako nije onaj za svaki dan to mu nije mana nikako a za podočnjake je pravo rešenje :). Hvala za slike, a kosa je moj zzaštitni znak hehe, puštam svoju već 4 godine i a ovde na slici je oprana i prirodno osušena :)

      Избриши
  10. Pa da kažem da i jesam i nisam verovala i svakako smo ga svi želeli ali nekako je tada kada se vrtela ta reklama bio preskup za moj budžet. Nemam nekih posebnih problema na licu osim mojih pegica koje ne skrivam jer su meni skroz simpatične, pa možda i zbog toga nisam nikad toliko razmišljala o njemu. Sigurno ću probati proizvod u nekom narednom periodu kada rasteretim budžet jer vidim da nije sada ni toliko skup. Dopada mi se kako si to lepo sve opisala i taj trik sa olovkom da vidimo da stvarno prekriva.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za pohvale, dosetila sam se dobro da bi vam ipak što bolje dočarala proizvod jer nažalost kameru da snimam nemam a fotkić mi je baš loš ali eto uspela sam i jako sam srećna zbog toga. Obavezno ga naručuj sad je set na sniženju po 1990,00 RSD nećeš se pokajati, to vredi imati u kući :)

      Избриши
  11. Одговори
    1. Nije naznačeno a to znači da je pogodan za sve tiopve kože , verujm da bi se na masnoj i lakše razmazivao jer je gust :)

      Избриши
  12. Ja sam ga prvi put kupila pre deset godina i koristila ga svakodnevno.mali je reci,da sam prezadovoljna. Malo sam skeptična,sto se tice ovog novog,oa ako vam nije tesko,prenesite utiske.

    ОдговориИзбриши