"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 30. август 2015.

Velform - helanke za mršavljenje


Velform sweat shapers su specijalno dizajnirane helanke zamršavljenje koje predstavljaju najbrže i najlakše rešenje za redukciju kilograma i suvišnih centimetara u predelu stomaka, kukova, zadnjice i butina. Zahvaljujući revolucionarnom materijalu Neotex-u, od koga su izrađene, znojićete se 4 puta više nego u običnoj odeći, obavljajući svoje svakodnevne aktivnosti ili tokom vežbanja. Klinički su testirane. (izvor).


Mnogo puta sam gledala reklamu za ove helanke i nisam verovala u njihovo delovanje baš kao ni u neke druge proizvode koji se reklamiraju na sličan način, meni to sve nekako na tv-u  deluje nerealno i nemoguće pa tako nisam nikad ni pala u iskušenje da nešto poručim, jer nikad nisam bila u mogućnosti da bacam novac na neproverene stvari. Iako sam ceo život mršavica, od kako su krenule moje tegobe uzrokovane gubitkom jajnika tako su i moji kilogrami počeli da variraju, nekad bih dobila i po 12 kg za recimo 8 meseci pod hormonalnim terapijama, i sa završetkom terapije kg bi spali, ali ostale su posledice svaki put u vidu celulita, opuštenije kože, i par suvišnih cm u obimu struka i kukova. Taman kada sam se vratila na neku svoju kilažu i obim počela sam ponovo da pijem hormonske terapije i za 4 meseca već dobila 5 kg i par cm, tako da nisam bila u mogućnosti da uđem u svoju garderobu, sve me je stezalo i žuljalo, a kako se terapija nastavlja još do naredne godine pa i duže, uhvatila me je velika panika jer samim tim što nemam šta da obučem osećam se naduvano, tromo i grozno. Mnogi misle da meni helanke nisu ni potrebne ali ne razmišljaju o tome koliko ja patim već samim tim što sam dugo bolesna i stalno naduvana kao žaba usled podivljalih hormona, i ne shvataju da i 5 dodatnih kg i kad ne mogu da uđem u omiljene farke stvaraju dodatno nezadovoljstvo celom situacijom i to ume da utiče na psihu i na već narušeno samopouzdanje. Međutim tu se pojavila u pravom trenutku moja saradnja sa kompanijom TV Shop o kojoj sam vam pisala ovde i između ostalih proizvoda dobila sam i ove helanke, a da li su mi pomogle saznaćete u nastavku recenzije.















Helanke sam nosila svakog dana predhodni mesec po sat do dva dnevno kada sam šetala Švrću ili kada sam išla u nabavku. Kako su bile paklene vrućine prvo što sam zapazila da mi nije bilo toplo u njima a ipak su crne i ne baš tankog materijala. Prvi put kada sam ih obukla bilo mi je malo neobično u njima ali već nakon 5 minuta nošenja imala sam osećaj kao da nemam ništa na sebi, one se prilagode vašem telu i vrlo su udobne za nošenje, jako se lako peru i brzo suše. Ja sam naravno svoje oprala pre prve upotrebe jer tako radim sa svakim komadom garderobe koji kupim ili dobijem. Kada sam došla iz svoje prve šetnje i kada sam krenula da skidam helanke nisam mogla da verujem u prizor pred sobom, ja sam bila mokra ali celom dužinom helanki, one su se bukvalno zalepile za kožu od znoja, gola voda što se kaže a helanke nisu probile nijednu jedinu kap niti sam ni na tren osetila da sam ispod njih mokra, bilo je baš kao u reklami :).


Kao što vidite na slici gore helanke su modernog dizajna, 3/4 model je u pitanju što je po meni plus ne znam baš dal bih volela da su skroz dugačke mislim da su ovako mnogo udobnije. Već kad ih obučete one same po sebi stegnu neke problematične delove na vašem telu od struka na dole pa već delujete vitkije i zategnutije, rekla bih i steznik i helanke u jednom proizvodu. 

















Helanke pored klasičnog nošenja možete i saviti da budu pliće i nositi ih čak i tako, opet malo da promenite način nošenja a da uvek budete u trendu, moderne a uz to da se bukvalno topite ispod njih. Izmerila sam sve obime kada sam krenula da ih nosim, i sada mesec dana kasnije sa samo 1h u proseku nošenja dnevno ja sam skinula 2 cm u delu kukova i 1 cm u obimu struka gde ih je inače najteže skinuti. Vaga je pokazala pola kilograma manje ali to je još jako rano da komentarišem jer sam na hormonalnim terapijama i stalno naduvana pa sada oni nisu toliko merilo kao centimetri. Naravno podrazumeva se da ako hoćete bolje  rezultate morate da korigujete ishranu i da ih nosite redovno, više i češće nego ja, da šetate u njima a oni koji treniraju nešto da njih koriste u te svrhe. Ja sam prezadovoljna njihovim učinkom i neverovatno mi je kako tope masne naslage, kako smanjuju obim i kako deluju povoljno i na celulit i strije. U međuvremenu dobila sam Guam blato protiv celulita, namazala sam ga na ugrožene regije i do pola butina, uvila se u foliju a zatim obukla helanke i sedela pola sata na terasi i čitala knjigu. Posle samo jednog tog tretmana ja sam primetila da se i butine počinju lagano oblikovati, tako da su ovo zaista helanke koje se mogu koristiti u razne svrhe a učinak je uvek povoljan. Sada na zimu planiram da ih nosim ispod odeće i po kući pa će tek onda biti rezultata mada je i ovo po meni neverovatno jer bilo je par dana kada nisam ni mogla izaći iz kuće zbog svog stanja. Sada već mogu da uđem u jedan šorc koji nisam mogla obući a cilj su mi omiljene farke :).





























Možete i sami videti na slici iznad nadam se, da sam malo tanja nego na slikama gore, namerno sam obukla sve isto da bi što bolje mogli da uočite za sada malu ali vidljivu razliku. Kombinacija ovih helanki i Ultramaxx blendera je nepogrešiva u borbi protiv suvišnih kilograma, celululita, a pre svega je zdravo rešenje, ne odričete se ničega, nema gladovanja i napornih vežbi u teretani dovoljne su šetnje bržim hodom ili laganije vežbe uz zdravu ishranu.



Set sadrži:
Velform helanke za mršavljenje u željenoj veličini
Plan mršavljenja
Možete ga poručiti po ceni od 4.490,00 RSD klikom ovde. Kao što sam već spomenula u ranijim recenzijama postoji mogućnost kupovine na rate.

Dostupne veličine: S (34 - 38), M (38 - 40), L (42 - 44), XL (46 - 48), XXL (50 - 52).

Pre neki dan sam dobila i pojas za struk Slim Abs od istog materijala pa naredni mesec ih testiram u kompletu i verujem u sjajne rezultate koje ću naravno podeliti sa vama u nekoj narednoj recenziji.
Za sve informacije postoji FB stranica TV Shop kao i sajt za više informacije i online kupovinu http://www.tv-shop.tv/.

Foto by muž :).

Znam da ste svi dugo čekali post o Velform helankama pa sada da čitam vaše utiske , kako vam se čine i da li planirate da ih probate ili možda već jeste?

*PR proizvod


25 коментара:

  1. sve sam lepo procitala i bas mi je drago da si zadovoljna.Ja bih kupila za cerku ali su mi skupe za sada.Ako budem u prilici sigurno cu ih kupiti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Slavice postoji mogućnost kupovine na rate, raspitajte se sve lepo na sajtu ili FB stranici :)

      Избриши
  2. Posle 3 godine proucavanja svega sto je vezano za mrsavljenje protiv sam svih stvari koje na neprirodne nacine zagrevaju telo vise no sto treba a bas to rade ovakve helanke. Nije zdravo. Zdrava ishrana, lagane vezbe i brz hod su same po sebi dovoljne i verovatno si smrsala zbog toga a ne zbog helanki. No, kako ne bih zalazila dalje u ovo poslacu ti na fb-u link gde mozes procitati sta se desava sa telom kad ga pregrejavas jer dobijas i pojas za struk a najiskrenije ne zelim da sebi pogorsas zdravlje takvim stvarima kad vec super izgledas. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Ilona pre svega mnogo hvala što brineš o meni i mom zdravlju, no ipak ja sam ove helanke nosila kratak period u svrhu testiranja i mislim da sat vremena dnevno ne može da mi škodi jer moje zdravlje mislim da gore biti ne može ali to sada i nije tema. Htela sam samo da ih predstavim na najbolji način i napišem kako, šta i da li rade ili su reklame namontirane i jako mi je drago što sam pre svega ja saznala istinu jer me je uvek kopkalo :). Ishranom i rešavam sve i to godinama ali jako je teško kad si pod hormonskim terapijama išta kontrolisati, možeš da se gojiš i naduvaš samo od vazduha kao što sam ja dobila ovih 5 kg upravo tako od ničega, plus osim povremenih šetnji nisam sposobna za druge aktivnosti. Sve u svemu diskutabilna tema verujem da svaki proizvod uvek ima plus i minus, dok meni recimo ginekolozi preporučuju grejanje donjeg dela stomaka non stop pa ajde sad budi pametan :).

      Избриши
  3. Kad bi napravili nesto za dodavanje kilograma, e to bi bilo sjajno :D Meni ovo ne da ne treba, nego.... Drago mi je da rade posao, mada se i meni cini da ovo nije bas najbolji nacin za mrsavljenje, ali uz druge metode, ko zna, nisam ekspert. A sto se tice grejanja donjeg dela stomaka, to moze da ti pomogne kod bolova, tj. da ih ublazi, tako da i nije bas lose.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima vrlo lako rešenje za to, 6 meseci pod hormonima i samo travu da paseš kako ja zovem zdravu hranu travom , i da vidiš 10 kg ko do šale :). Šalim se naravno moj muž ima tej problem isto em geni em radi ko konj 15 h dnevno fizički posao, ali čuli smo da surutka hoće tu da pomogne i što više proteina pa ćemo pokušati :). inače i ja sam ceo život bila na 45-47 kg sve dok hormoni nisu uništili celu mene pa i vitki stas :), To za grejanje jeste tečno i u bolnici mi konstantno to ponavljaju i inssistiraju da stavljam plastične flaše, termoflore i slično ali kome ja danas uopšte mogu verovati kad su ti problemi u pitanju :/

      Избриши
  4. Kilažu sam nekako sredila, al šta ću sa celulitom ... nemam pojma... ovo ne deluje kao loša kombinacija.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E celulit je ono najgore što ostane nakom sređene kilaže sve znam , pokušajte nikad se ne zna :)

      Избриши
  5. Ja se apsolutno ne slazem s tim da znoj moze da skine kilograme. To je jedna velika prevara koju su izmislili prodavci ovakvih kojekakvih revolucionarnih proizvoda. Izvini sto ovako nekako ostro to govorim ali me nervira kad ljudi za dzabe daju pare za ovakve stvari. Znojenje mozda moze da pomogne celulitu ili nekoj opstoj drenazi te regije...ne znam ali da topi masti ne moze. Masti su masti. One ce nestati samo ako ih telo iskoristi za proiyvodnju energije ako se bavimo fizickom aktivnoscu ili ako ne jedemo pa mora da povuce rezerve iz tela. Vidim da jesi smrsalai smanjio ti se celulit, ali to je po meni zbog tog blendera zbog kog se verovatno bolje hranis i zbog Guam blata. Kreni da trcis pola sata dnevno i baci helanke. Nemoj jesti beli hleb i slatko. Sto cesci obroci ali prave hrane i to ubrzava metabolizam a masti se manje onda lepe za butke. Moram da napisem jedan post o mom vezbvanju i ishrani i sta ja mislim o svemu tome. Ok ja nisam dobar primer jer treniram svaki dan ali jbg valjda zato znam nesto o tome, makar na svom primeru. Dole prodavanje magle! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisi oštra i ja cenim svačije mišljenje i komentar :). Ja se hranim zdravo već 6 godina i ne jedem hleb ni slatko imam post o tome. Guam blato sam koristila samo jednom :).Za kg ne znam još uvek dal može znoj da skine ali cm skida to sam se uverila. Nažalost trčati ne mogu zbog svog stanja a gojim se od hormona , dakle od vazduha jer se hranim po planu. I svaki put kad pijem terapije ugojim se kad prestanem smrsam i tako 11 god u krug mogu da jedem sve ili nista isto je 😊

      Избриши
  6. Mislim da sam bila najdosadnija kad su ove helanke u pitanju :-) Sto se tice skidanja kilograma,ja sam za to da to nije bitno,postoje i ljudi ciji nam se broj kilograma ucini daleko iznad proseka,a to recimo bude jako lepo rasporedjeno.Meni je bilo bitno da saznam da li smanjuju obim struka,a vidim da je tako i to mi se svidja.Jos uvek studiram pa ne mogu bas da se luksuziram,ali cu se pocastiti njima prvom prilikom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisi bila dosadna samo zainteresovana i radoznala :). Znaš kkao ja na sve gledam tako da su ukusi različiti, mišljenja pa i pogledi na bilo šta , o tome nikad ne vredi raspravljati jer svako misli ono što želi a ja sam neko ko poštuje sve to jer i ja mislim milion puta drugačije o nečemu recimo od svih ostalih :). Ja mogu da kažem i tvrdim da sam ih nosila mesec dana skoro svaki dan po satić dnevno i da su mi godile, da je pao neki cm i da sad ulazim u omiljeni beli šorc, iako jedem sve po planu gojim se od terapija i naduvavam se. Sledeći cilj su mi farke :) Ja protiv terapija pa da vidimo ko će da pobedi, želim ti što pre da završiš fax i priuštiš sebi nešto što želiš :*

      Избриши
    2. Hvala draga :-* Drzim ti palceve protiv terapija,upornost se uvek isplati!

      Избриши
  7. Veliko hvala na ovom detaljnom postu, mislim da smo sve cekale istinu o ovim helankama. Ja sam vezbanjem i zdravijom ishranom (izacivanjem slatkisa sto mi je uzasno tesko i dan danas) sredila izgled, ali kao i Oliveri ostao mi je celulit. Cudno ali ranije ga uopste nisam imala i to me je bas iznerviralo, tako da sada muku mucim sa tim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam prva za to i slažem se sa tim da je sve do ishrane, ali sa njom se može protiv svega osim protiv hormonskih poremećaja i ja to znam jako dobro jer prvi put kad sam primala terapije živela sam na barenom povrću i ugojila se 12 kg :). Celulit je bolest modernog doba i najmršavije cure koje se nikad nisu gojile muče muke sa njim, helanke tu pomažu definitivno, kao i unos dosta tečnosti i naravno neka pomoćna sredstva ako je problem veći, ima sada na tržištu baš dobrih stvarčica za to :)

      Избриши
  8. Odlicne su fotkice i sto se mene tice imas odlicnu liniju. :) E, sad, celulit ne vidim, ali drago mi je ako nosenje helanki ima efekta. :) Ja ne bih mogla, iskreno, jer ne ne volim taj osecaj kad mi je ves mokar od znoja, cak i da ne osetim dok ih nosim, dovoljno bi mi bilo da znam, pa da mi smeta. Plus, ne mogu da nosim nista sto me steze. Dobro je da znamo da rade posao, ako je neko zainteresovan za njih, da zna sta da ocekuje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala na komplimentu draga, verujem da je kod tebe taj slučaj ali ja kad sam ih oblačila prvi put nisam znala šta me čeka ispod kad ih skinem, a druga stvar da ti kažem ne stežu one uopšte ovako samo vizuelno već kad ih obučem izgledaš vitkije inače su preudobne i ne osećam ih na sebi :). Meni je drago da sam prenela sve utiske i otkrila kakove su helanke i šta rade pa ko voli nek izvoli :)

      Избриши
  9. Bas mi je drgo zbog pozitivnog efekta ovih helanki,iskreno i ja slabo verujem u reklame na televiziji,ali sad sam se uverila,lepo napisan i iscrpan opis.

    ОдговориИзбриши
  10. Čitam dosta različitih komentara ali ja ipak mislim da je ovo dosta zdravije od nečeg što bi pili za mršavljenje. Ja bih probala bez trunke sumnje ali kada dodjem do viška novca, mislim iskreno potrebne su mi ali moraće da sačekaju. Svakako planiram u narednom periodu da počnem sa nekim malo jačim vežbanjem a ukoliko uspem da nabavim i helanke, mislim da me čeka jedno divno proleće. Zadovoljna sam tvojim rezultatima jer i sa svega sat-dva uspela si da smanjiš obim, ja bih morala malo više sati :-) i bravo za muža odlične fotke

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto ljudi, sto mišljenja, to je ok i treba tako da bude :). Ja se slažem sa tvojim mišljenjem recimo, i ne bi morala da ih nosiš više sati nego samo više meseci, ja sam ppisala recenziju nakon mesec dana i ja ih svakako i dalje nosim kad idem da šetam Švrću , ako planiraš nešto da treniraš dovoljno je da ih nosiš samo tokom treninga i rezultati su tu :).

      Избриши
  11. Savrseno ovo mi treba moram da se raspitam to za rate

    ОдговориИзбриши
  12. Helanke preko amazona kostaju od 2 do 10 evra, ne znam kako to ide za Srbiju. Ako imate nekog u inostranstvu nek vam pošalje.

    ОдговориИзбриши