"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 11. октобар 2015.

Alfa Activ - prirodna pomoć za muški sterilitet


Moji dragi saradnici iz kompanije Herba svet koja je poznata po čuvenim Femisan A kapima poslali su mi jedan relativno noviji proizvod namenjen muškarcima koji imaju problema sa sterilitetom. Kako svi znate da smo muž i ja ušli u program VTO na ovaj proizvod smo gledali kao na dodatnu pomoć, iako svi znate da je problem koji imamo do mene i do mojih mnogobrojnih loših dijagnoza ali nikako nije bilo na odmet da muž počne da koristi ovaj preparat pošto je totalno prirodan pa da svoje rezultate analiza koje radimo poboljša do maksimuma. Inače ja pijem već 5-tu turu Femisan A kapi uz hormonalne terapije, ali nažalost bez nekog učinka još uvek pa vam zato još uvek ne pišem o tome jer ja ne odustajem i planiram da popijem i 6-tu turu pa taman kad to sve završim doći će vreme i za prvostepenu komisiju ako uspem da uradim analizu koja mi je ostala a već 5 meseci nisam u mogućnosti.


Alfa Akttiv - prirodna pomoć za muški sterilitet i erektilnu disfunkciju:
-pomaže da se ublaže simptomi erektilne disfunkcije povećanim protokom krvi u genitalijama i -stimulacijom nerava donjeg dela kičmene moždine
-pospešuje erekciju
-sprečava preranu ejakulaciju
-jača libido
-pomaže u sazrevanju spermatozoida
-povećava pokretljivost spermatozoida
-povećava broj spermatozoida


Alfa Aktiv  sadrži L-karnitin i acetil-L-karnitin, aminokiseline koje pre svega utiču na povećanje pokretljivosti spermatozoida.

L-karnitin je aminokiselina neophodna za normalno funkcionisanje ćelija spermatozoida. On je sastojak seminalne plazme i samih spermatozoida, tako da igra važnu ulogu u sazrevanju spermatozoida i utiče na njihovu pokretljivost.

Ekstrakt damjane (Turnera diffusa L.) pomaže da se ublaže simptomi erektilne disfunkcije jer povećava protok krvi u genitalije i stimuliše nerve donjeg dela kičmene moždine, tako da pospešuje erekciju i otklanja problem preuranjene ejakulacije. Damjana povećava nivo unutrašnje energije tako što jača libido. Sa uspehom se primenjuje kod steriliteta, problema sa prostatom i urinarnih infekcija.(izvor).


Za sve informacije tu je FB stranica Herbasvet i zvanični sajt http://www.herbasvet.com/index.php.
Cena proizvoda se kreće negde oko 1900,00 - 2000,00 RSD.

*PR proizvod

4 коментара:

  1. Ja sam dva puta do sad pila Femisan A kapi, ali ne mogu nista da kazem, jer sam oba puta pila samo po jednu ili dve bocice, cini mi se. Pre dve ili tri godine.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Trebalo bi ih piti redovno ako želiš da ti zaista reše neki problem , evo na primer mojoj kumi su dve kutije već poboljšale stanje pa je uzela još 4 da barem jednu turu odradi, jer ije se po 6 kutija pa ide pauza , ja evo završavam 5-tu turu al eto ne deluje na mene, a znam mnoge koje su ove kapi spasile i mnoge koje su postale mame zahvaljujući njima, pa vredi probati :)

      Избриши
  2. Femisan su odlicne kapi,godinama sam ih koristila i mnogo su mi pomogle.Sad suprug koristi Alfa aktiv,evo vec trevi mesec i spermogram mu se poboljsao.Odlični su proizvodi,a pri tom prirodni,što nam je veoma važno.Za svaku preporuku..

    ОдговориИзбриши
  3. Jako mi je drago da imate pozitivna iskustva, hvala na komentaru :)

    ОдговориИзбриши