"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 15. октобар 2015.

Angel therapy maska za kosu



Nedavno sam imala tu sreću da me ugosti Studio Angel iz mog grada Novog Sada i tamo su me počastili jednim divnim tretmanom kose sa maskom Angel therapy a zatim je usledilo i feniranje. Sve je proteklo jako lepo i ja sam iz salona izašla zadovoljna, a moja kosa je bila lepša, sjajnija i mekša nego ikad. Zahvalila bih se još jednom vlasnici na pozivu kao i ljubaznoj frizerki Dragani koja me je lepo dočekala i sredila moju kosu savršeno. U nastavku posta preneću vam mnogo utisaka, informacija, kao i staviti mnogo slika, pa naša mala tura može da počne.


Studio Angel se nalazi na 4 lokacije u Novom Sadu, salon u kojem sam ja bila nalazi se u ulici Novosadskog sjama 23. Salon je divno uređen, vrlo uredan i elegantan po mom ukusu, a nudi bezbroj različitih usluga kako frizerskih tako i kozmetičkih. Moram reći da sam ranije baš u ovom salonu radila pramenove, kada sam rešila da iz farbane plave kose pređem na svoju prirodnu boju što sam sada nakon 4 godine i uspela, isto toliko se i ne farbam. Sa pramenovima sam takođe bila vrlo zadovoljna, nisu mi se ispirali dugo i nakon njih je bilo potrebno samo još jedno farbanje a zatim redovno šišanje i na kraju celom dužinom dobila  sam svoju prirodnu boju kose.


Kada sam došla u salon prvo je naravno usledilo temeljno pranje kose i masaža glave u kojoj ja svaki put mnogo uživam, a nakon šamponiranja usledilo je mazanje kose, od sredine pa do krajeva maskom koja je glavna uloga današnjeg posta. Prva velika prednost ove maske koju sam odmah tada otkrila je ta da se ne treba dugo držati na kosu, dosta je od 2-5 minuta za savršene rezultaze. Celim salonom širio se predivan miris macadamie i meda.




Zatim je naravno usledilo češljanje i sušenje kose, a nakon toga i feniranje, izabrala sam da to bude na skroz ravno kako ja najviše volim.



Na slikama gore možete videti i krajnji rezultat ja sam bila očarana i prezadovoljna, kosa mi nikad nije bila lepša, ravnija i lepršavija, sve ono što najviše volim kod nje ova maska je istakla, a u narednim redovima najzad nešto više o njoj :).


MASKA ZA REGENERACIJU KOSE Angel therapy
Ova maska je izrađena na bazi meda, ulja makadamije i biljnih ekstrakta koji kosi vraćaju prirodnu ravnotežu i omekšavaju je. Maska je posebno namenjena oštećenoj, farbanoj ili hemijski tretiranoj kosi. Dubinski hrani vlas i koren kose i ojačava keratinsku strukturu čime omogućava pravilno formiranje vlasi i stimuliše rast.
Redovnom primenom maske kosa postaje bujnija, čvršća i elastičnija, dobija zdrav izgled i lako se oblikuje na željeni način. Maska za regeneraciju kose pruža preko potrebnu pomoć kosi koja je svakodnevno izložena agresivnim štetnim faktorima: hemijskim tretiranjima, izloženosti visokim temperaturama (feniranje, peglanje), UV zracima, zagađenju okoline i dr. (izvor).



Maska je žute boje i neodoljivog mirisa, jako je lepe malo gušće teksture koja se divno razmazuje po vlažnoj kosi, ja je koristim tako što malo umasiram u krajeve a prstima samo provvučem malo i na gore do sredine kose i držim par minuta a zatim samo malo isperem, jer kod ove maske je zanimljivo to što se ne mora skroz isprati. Proizvođač napominje da se može namazati i na teme i razmazati duž cele kose, ali ja sam navikla da koristim maske na ovaj način jer za moju kosu zaista nije potrebno više od toga. Probala sam zaista na stotine maski, pakovanja za kosu i mogu slobodno reći da je ovo najbolja maska koju sam do sada probala pored čuvene Macadamia maske, čak i za nijansu bolja jer mi više omekša kosu. Pakovanje maske je od 300ml, ne lepi kosu, ne masti je, daje joj blistav i savršen izgled a kosa se oblikuje lakše nego ikad i miris maske se danima zadržava u njoj. Mislim da svako ko vodi računa o svojoj kosi, ili želi da se reši suve i oštećene kose prosto mora da proba ovu masku, koliko sam ja u toku još uvek se može poručiti po promotivnoj ceni od 750,00 RSD OVDE, ne propustite priliku da je probate. Namenjena je za sve tipove kose mada najbolje rezultate verujem daje baš kod suve i oštećene.

















Na poslednjoj slici gore možete i videti efekart maske na delu a ja vam iskreno preporučujem da je naručite i probate jer ovo je jedan od onih proizvoda koji se jednostavno mora probati, verujte mi na reč :). Za sve informacije tu je zvanična FB stanica Angel therapy koja ujedno služi i za naručivanje proizvoda.
Takođe ih možete pratiti i na instagramu https://www.instagram.com/angeltherapynovisad/.

Da li vas je zainteresovala maska i da li planirate da je probate ili ste možda već ? Kako vam se čini njen efekat na mojoj kosi? :).

*PR proizvod
*Foto by muž

20 коментара:

  1. Prelepa kosa :) Probaću, baš mi treba ovako nešto na farbanu kosu da je malo oporavim :D

    ОдговориИзбриши
  2. Kosa ti je prelepa! I mislim da cu da se preselim u tvoj Novi Sad! Zvuci kao dobra maska i verujem ti za ucinak. Ja jos uvek trazim nesto dobro za moju kosu, tako da, ulazi u uzi izbor!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Od ovoga bolje nećeš naći po ovoj ceni, još je i pakovanje dosta veliko, znaš da ti to iskreno kažem. Seli se odma, NS je postao glavni po predivnoj prirodnoj kozmetici , barem dok ne odeš u Dojčland :*

      Избриши
  3. Potrošila sam pare namenjene za masku. Ali kupiću je ne zvala se ja Teodora. Ova akcija se ne propušta, znaš kako sam slaba na proizvode za kosu. A verujem ti da je odlična :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam te ako ne naručiš taj dan odu parice ali veruj mi ovo će ti biti jedna od boljih investicija, kosa nam je obema slaba tačka a ovo je fenomenalno <3

      Избриши
  4. Kosa ti nakon nje izgleda predobro, odlicna je. Jos samo da je ima u Nisu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga može se naručiti online na stranici koju sam označila po promotivnoj ceni od 750,00 RSD , hvala na komentaru i komplimentu <3

      Избриши
  5. Tijana, a gde se narucuje, preko facebook-a? Ja sam sad kliknula na onaj link i svaki put me vodi do nihove facebook strane...Isprobala bih je, jer mi je kosa od mora bas suva, krajevi naravno, a ne skracuje mi se jos uvek...Odlicne fotke, inace, jos kad si postavila na face-u, odusevila sam se tvojom kosom. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga poručuje se baš preko te FB stranice samo im piši u inbox i naruči, požuri dok je akcijska cena, znam da ćeš se oduševiti ovom maskom . Hvala za pohvale i komentare uvek imaš lepe reči za mene <3

      Избриши
  6. Oduvek su me privlacili ovi preparati za kosu.I koliko god ja zelela da imam savrsenu,lepu kosu...u tome ne uspevam.Moja kosa je neposlusna,uzasna.Probala je nisam ali verujem da je savrsena.Tvoja kosa je sjajna...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ova maska je do sada nešto najbolje i najsličnija je čuvenoj macadamia maski po znatno nižoj ceni pa probaj je obavezno :)

      Избриши
  7. Savrseno i bez mane cim dodjem kuci narucujem sve !

    ОдговориИзбриши
  8. Kosa ti je divna! Obožavam maske za kosu, ali kod mnogih koje sam probala problem je što se kosa brže masti, pa sam se često razočarala. Ova maska deluje savršeno, a vidi se i po efektu. Volumen i miris koji ostaje dugo su odlične preporuke za mene! Nadam se da ću u skorije vreme biti u mogućnosti da je priuštim sebi. Pozdrav i napokon sam rešila problem sa kompom, pa mogu da ostavljam komentare na blogu! Jupi!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago, dobrodošla si uvek da komentarišeš :). hvala na komplimentu, ova maska je savršena i prirodna je pa ne masti kosu, čak ne mora skroz ni da se ispere, a cena je za takav kvalitet i više nego povoljna veruj mi , menja balzam, masku, pakovanje i one prskalice posle , sve u jednoj maski pa ti saberi :)

      Избриши
  9. Одговори
    1. Hvala puno mada proizvodi većini odgovaraju i zaista jako lepo neguju kosu, prirodni su i oporavljaju kosu onima kojima je to potrebno a zdravu kosu čine sjajnijom i lepšom :)

      Избриши
  10. Pisem sa muzevljevog naloga :-)-ko proizvodi masku i koja je cena sada?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovana, nisam upućena u trenutne cene, obratite se ljudima iz kompanije u inbox oni će vam ljubazno odgovoriti na sva pitanja, imate sve linkove u okviru recenzije, a proizvodi Hedera Vita iz Loznice za studio Angel :)

      Избриши