"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 27. октобар 2015.

AURA Absolute Matte Long Lasting Lip Cream - 13 novih nijansi


Poštovani pratioci danas vam sa velikim zadovoljstvom predstavljam čak 13 novijh nijansi AURA Absolute Matte ruževa koji su stigli i do mene na testiranje i zaista sam bila presrećna da ih najzad probam, jer moram biti iskrena, nisam se usuđivala da kupim jedan komad jer ja sam neko kome ne stoje mat ruževi, bar sam u to bila ubeđena, a mislila sam tako jer su mi usne sklone pucanju i dosta su suve ali ruževi su toliko lepi i kremasti da čak i ja mogu da uživam u paleti ovih prekrasnih boja, i sada mi je jako drago što sam se prevarila i što imam predivne nijnse za svaku priliku. Inače saradnju sa Aura kozmetikom počela sam nedavno i vatreno kršenje imala sam sa recenzijom Iluminatora i baze za senku koja je odlično prošla pa se samim tim saradnja nastavlja nadam se na obostano zadovoljstvo. Da ne dužim ovaj uvodni deo počeću sa predstavljanjem nijansi jer zaista ih ima mnogo :)

Inače ruževi se jako lako i lepo nanose na usne, aplikator je mekan i jako lak za rukovanje, i dopada mi se što na njemu ostane tačno onoliko ruža koliko mi je potrebno da ravnomerno nanesem na usne. Ruževi su divne lagane strukture, nisu lepljivi, ne razmazuju se i ne isušuju usne a mogu se zadržati na njima i do 2 -3 h što se mene tiče jer ja sam neko ko uglavnom "pojede" svaki ruž vrlo brzo. Paleta boja je nestvarno lepa svako može da pronađe boju po ukusu i meri , miris je takođe vrlo prijatan. Lako se uklanja sa usana micelarnom vodom ili mlekom za skidanje šminke.




















Prvi na redu je ruž pod bojem 614 Emergency Call jedna divna nežna i topla nijansa, koja ide po meni uz sve i za svaku je priliku. Prikazaću vam svaku nijansu slikanu unutra sa blicem i napolju na svetlosti dana bez blica, kako bi najlakše mogli da odredite vaše omiljene i lakše se odlučite za kupovinu istih.



Ako se ja pitam mislim da su ove slike kao ova gore, najmerodavnije za prikaz boje, slikane su na dnevnom svetlu bez blica na ruci gde se najbolje može i videti prava nijansa jer ipak na usnama je različito kod svakog od nas.


Naredni na redu je 615 Stay Foolish jedna predivna blago ljubičasta nijansa, nikad nisam imala sličnu boju ruža a ovaj mi je već postao jedan od miljenika.




Nijansa 616 Out of Box je jedna tamnija nijansa ljubičaste boje za koju sam imala strah kako ću je uopšte namazati a da se sva ne ubrljam i kako će mi uopšte stajati ali opet sam se prevarila, jako sam je lepo nanela na usne bez da budem musava čega sam se plašila, jer nemam iskustva sa tamnijim nijansama ruževa i oduševila me je , mnogo je lepa. Inače nisam nigde korigovala slike usana sa olovkama za usne da ne bi došlo do neke zabune ili mešanja boja. Zanimljivo je to što ova nijansa uopšte nije tamna kada se nanese na usne, možda je potrebno naneti 2 sloja, isprobaću i to pa ću vam javiti.



Naredna nijansa 617 Stop Staring je najtamnija ljubičasta po meni pa sam se plašila opet nekog razmazivanja i oslikavanja ali to se nije dogodilo, takođe ću naredni put pokušati sa dva sloja mislim da bi tako boja bila izražajnija :).





Nijansa 618 Dream Team prelepa topla ženstvena nijansa, verujem da bi se većini žena dopala i da bi je svaka rado nosila onako kao neku neutralnu za svaki dan, vrlo je lepa i nežna.




Nijansa 619 Let´s Get Started  je jedna od nijansi koja vuče na narandžasto i ja to nikako ne volim plus mi te nijanse istaknu jako suvoću usana i njihovu ispucalost i naglase mi svaku crticu tako da je ovaj ruž nakon recenzije odmah završio kod majke koja je luda za ovim bojama i njoj one fenomenalno pristaju uz njen malo tamniji ten i negovane usne.




Nijansa 620 Seven Sins je po meni opet neka boja koja u sebi sadrži i taj narandžasti pigment ali je mnogo drugačija od predhodne jer vuče pomalo i na neke druge boje i ona mi za razliku od broja 619 odgovara i dopada mi se.




Broj nijanse 621 Tangerine  je jedna divna letnja topla nijansa po meni, jako mi se dopada i mislim da baš ide u svetliji ten kao što je moj mada ja mnogo volim i kontraste i što jače boje na usnama ali kad se radi o ciklama varijantama, no ova boja je pun pogodak.




Nijansa 622 That´s Amore predivna nežna i topla crvena nijansa koja će biti idealna za novogodišnje i božićne praznike, kao i za dan zaljubljenih, mene je asocirala na to a i sam naziv boje govori nešto slično.




Nijansa 623 Take the Crown jedna od najlepših boja po meni kada se radi o ovih 13 novih lepotana, ne znam tačno sa čim bih je mogla uporediti, ali je božanstvena, divno pigmentovana i jako mi se dopada kako mi stoji.






Nijansa 624 Last Goodbye je neka varijansta nude ili bež boje a svi znaju da ja nisam preterano luda za tim nijansama, da se ne lažemo ne volim ih uopšte ali kada sam namazala ovu boju ugledala sam odmah jedno lice za koje je ova nijansa stvorena pa će ovaj ruž obradovati nekog meni dragog. Za sve ljubitelje ovih nežnih nude neutralnih tonova ovo je nijansa sa kojom nema greške.




Nijansa 625 Break the Rules je po meni neka lepa topla boja bele kafe recimo i ide divno uz smeđe oči.




Poslednja nijansa u ovoj turi noviteta je broj 626 Mistress predivna, egzotična, zavodljiva boja, pomalo misteriozna, definitino jedna od 3 najlepše kada je ova grupa u pitanju i kad se radi o mom ukusu, sa ovom bojom na usnama osećate se moćno i puni samopouzdanja. Takođe mi se istakla odmah kao favorit , i dopada mi se što mi promeni celokupan izgled lica ne znam kako, mora da je neka magija :):







Sastav ruževa možete videti na slici dole, maloprodajna cena po komadu je oko 550,00 RSD, proizvod sadrži 7 ml.




Za kraj sam uradila foto sesion za dve nijanse za sada u pitanju su 616 Out of Box i 626 Mistress da možete da vidite kompletni look sa AURA šminkom, planiram da uradim za još koju nijansu u budućnosti za neki naredni post.





Došli smo do kraja dragi moji, nadam se da ste uživali u slikama i opisima ovih predivnih nijansi ruževa kao što sam ja uživala slikajući ih i mackajući se iako mi je za to trebala moram vam priznati čitava večnost. Na kraju moji utisci su jako pozitivni,oduševljena sam bojama, trajnošću i lakoćom nanošenja ovih ruževa kao i time da su na usnama jako lagani i prijatni, sve pohvale od mene.Takođe se nadam da ću opravdati poverenje AURA kompanije i da ćemo i na dalje uspešno sarađivati. Uskoro stiže i recenzija 3 seta za obrve takođe noviteti na tržištu kao i recenzija sunđera za nanošenje pudera kao i gela za obrve i trepavice. 

Za sve informacije tu je FB stranica Kozmetika-AURA kao i zvaničan sajt kompanije http://www.aura.co.rs/.

Kako vam se dopadaju ove nove nijanse i koje su vaši favoriti? :)

*PR proizvodi

40 коментара:

  1. Ne secam se kada sam naisla na detaljniju recenziju vidi se trud i rad i ljubav za to sto radis i samo napred . 616 ti stoji samo tako :*

    ОдговориИзбриши
  2. Recenzije Aura ruževa neće dosaditi još dugo jer svaki put uživam u nijansama. Još samo preostaje da nekad probam :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam kako ti je mnogo mi je žao što nam nije svima sve isto dostupno, tako i ja gledam u neke vaše recenzije proizvoda kojih kod nas nema :)

      Избриши
  3. Mnogo mi se dopada recenzija.Vidi se da si se bas potrudila :) Imam samo jedan za sad i jedva cekam da kupim jos neki :) <3
    jeleninkutak24.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Lepo i detaljno si ih predstavila,svaka cast,a boje ruzeva su prelepe.

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo se čekalo :D Sve mi se sviđaju,čak i narandzaste xD Dopada mi se što i ove najtamnije nisu tako tamne na usnama. Svaka čast na detajnoj recenziji :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dočekala si sad sam mirna hehe, da u pravu si uopšte nisu na usnama tamni iako deluju pretamno u ambalaži, savršeni su, hvala ti puno na lepim rečima i komentrau :)

      Избриши
  6. Divne su sve nijanse i negde mi je favorit 614 i 623, ali najpre bih uzela ovaj prvi. Sve pohvale za trud i slike koje su meni lično pomogle jer sam stekla drugi utisak kada sam ih videla sve zajedno. Odlične slike i opis ama baš sve, najbolja si i to dokazuješ svakim novim postom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga moja na predivnim rečima i na tome što uvek prepoznaš i ceniš moj trud, ja dajem sve od sebe da vama mojim pratiocima obezbedim što bolji sadržaj za čitanje, što bolje slike koliko mi je u moći i baš sam se ovde posebno potrudila kao i sa onim videom jer sam shvatila da puno vas ne može da se odluči za nijansu koju želi da kupi, ako sam ti pomogla svaka mi čast hehe <3

      Избриши
  7. Savrseno izgledaju! Mislim da ti najlepse stoje te rozikaste nijanse, a bogami i onaj nude, iako ti se ne svidjaju nudaste nijanse. Ja se zaljubih u ovaj prvi, stvarno je prelep!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, ja inače samo te rozikaste i ciklamaste i nosim i volim crvenkaste kad je prilika za njih , a sada zavoleh jako ove ljubičanstvene najviše me oduševili, nude mi možda stoje ali kad ne volim pa ne volim haha :)

      Избриши
  8. Prekrasni su, a tebi savršeno stoji 616. Moji favoriti su svi koraljni i nude :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala lepotice moja, slažem se sa tobom mada ja te volim videti sa crvenkastim nijansama deluješ jako lepo i onako moćno <3

      Избриши
  9. 625 je moj izbor za ove jesenje, tmurne dane (dobro je dok još imamo i sunca :D), samo mi je žao što se teško nanosi ali isplati se :)

    ОдговориИзбриши
  10. Svaka ti cast, koliko je posla tu bilo! Odlican, detaljan post, odlicne fotke, svidja mi se i kompletan makeup look na kraju. :) Nijanse su prelepe, nekako mi se za sad izdvojila ta druga, svetlija ljubicasta, predivna je. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga Vanja, da znaš da je bilo najviše posla do sad i trajalo je par dana sa pauzama, jer ide pod blicem pa pod dnevnim svetlom pa sve to spojiti, pa mazati na usne i skidati 13 komada za jedan dan :). Za nijanse se slažem i meni su se te na ljubičasto izdvojile iako sam ranije volela samo pinkaste i ciklamaste kako ih ja zovem :)

      Избриши
    2. Pre par dana sam kupila bas tu svetlo ljubicastu, predivna boja, ruz fantastican, dugotrajan, sad evo gledam post ponovo, da vidim koju bih nijansu jos mogla uzeti... :)

      Избриши
    3. Mnogo mi je drago da sam malo pomogla pri izboru, verujem da bi tebi lepo stajao ovaj 624 , taj sam poklonila Lolici i njoj baš paše kako kaže a ja ne volim te nude tonove a znam da ti voliš, a i ovaj prvi bi ti stajao verujem, mada i neki crvenkasti možda ili narandzasti za leto, ide to lepo uz plavu kosu :)

      Избриши
  11. Opet slinim :D Joj šta mi radite s tom Aurom, kad dođe u Hrvatsku potrošit ću cijelu plaću na njihove proizvode :D Imam sam dva primjerka ovih ruževa, što već znaš i zaljubila sam se u njih, a nadam se da i ti uživaš u predivnim nijansama :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Još kako uživam sad ne znam koju bih pre namazala kada krenem negde mada izdvojili su se ljubimci brzo :). Jedva čekam da dođe Aura kod vas <3

      Избриши
  12. Sjajan članak! Delimo ljubav prema 615-ci, ja je žestoko furam ovih dana :*

    ОдговориИзбриши
  13. Imam samo 615. Moraću da nabavim još neku nijansu.

    ОдговориИзбриши
  14. Uh predivna paleta boja.Savrseno.Favorita je tesko izdvojiti medju ovom lepotom ali neka bude 624

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Predpostavila sam da je 624 tvoj izbor jer ne voliš mnogo da se šminkaš a ovo je baš nežna neutralna nude nijansa koja ide za svaki dan :)

      Избриши
  15. Uf, stalno citam recenzije od aurinih tecnih ruzeva, nikad sebe da pocastim nekim. :D Mnogo mi se svidjaju tamne nijanse, ali opet po meni, nisu dovoljno tamne. A ruz koji si dala mami, e taj ima prvi da kupim. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahaha dobra si, moja mama i ti dakle imate isti ukus, meni baš taj nije po volji a njoj oči iskočile . Lepe su te tamne nijanse , i budu tamnije sa dva sloja još ako malo dodaš olovkice bude super, ja sam ovde morala raditi prikaz pravih nijansi baš zbog vaše lakše odluke <3

      Избриши
  16. Super post :) svaka ti cast zaista <3 617 je predobra nijansa :D

    ОдговориИзбриши
  17. Odlican post,sve pohvale ☺Mnogo pomaze to sto je svaka boja prikazana na usnama.Sada konacno znam koje nijanse zelim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo mi je drago da pročitam ovako divan komentar, hvala od srca i nadam se da ćeš pronaći baš pravu nijansu za sebe :)

      Избриши