"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 6. октобар 2015.

Balea - body lotion, gel za tuširanje i deo spej


Danas vam dragi moji pratioci predstavljam ostatak avgustovskog dm drogerije paketića, u kojem se pored ova tri proizvod sa slike gore našlo i Ebelin jastuče za nanošenje šminke kao i s.he -lak za nokte i sprej za brzo sušenje laka. Ova tri proivoda posebno su me obradovala jer su sa sobom donela još jedan mali deo leta iako je ono već bilo na izmaku. Neodoljivi mirisi kokosa i vanile su zaustavili vreme i za mene je leto ove godine potrajalo duže, svi znate koliko ga volim.


Balea gel za tuširanje sa mirisom vanile i kokosa me je neodoljivo podsetio na more, na leškarenje na plaži, na uživanje i opuštanje. Malo je drugačiji i gušći od gelova na koje sam navikla i to mi se posebno dopada jer mnogo bolje i lepše peni. Miris je vrlo intenzivan ali nežan i zadržava se na koži tako da često nisam ni mazala mleko za telo dok malo ne izvetri, kako bih što duže uživala u njemu, lepo neguje i hidrira kožu i ona je nakon upotrebe mirisna, glatka i nežna. Pakovanje sadrži 300ml proizvoda.





























Balea body lotion kokos i ši orah, vrlo egzotična i neobična kombinacija mirisa, do sada nisam koristila ništa slično. Tekstura je jako lagana kremasta i čini mi se kao da je pomalo i uljana pa se mnogo lepše i lakše maže po telu a koža ga upija jako brzo, a zatim kao da dobije neki sjaj, makar takav efekat ima ovaj proizvod na moju kožu. Jako je lepo neguje i ona je hidrirana tokom celog dana, štiti je od isušivanja. Miris je predivan i zadržava se na koži bukvalno do narednog tuširanja, fenomenalan proizvod koji ću sigurno ponovo koristiti. Pošto je naznačeno da pruža bogatu negu suvoj koži jasno je zašto je moja koža ovako pozitivno odreagovala na njega. Pakovanje je 400ml.

















Balea deo spray kokos je prvi dezodorans ovog brenda koji sam probala, nekako uvek kada idem u kupovinu uzimam sve ostalo od Balea proizvoda osim dezodoransa, nikad nisam ni pomislila da probam neki jer uvek imam neki provereni koji redovno koristim, a pretežno su to stikovi, međutim nakon ovog rešila sam da probam još neke. Prvo me je osvojio bočicom, šarena, neodoljiva, vesela, pa zatim mirisom, svi znate koliko sam luda za mirisima leta, a vanila i kokos su naročito moja slaba tačka još od malih nogu. Nakon par dana korišćenja iznenadio me je i negom koju pruža, štiti od neprijatnih mirisa svojim izuzetno prijatnim, a koža pazuha vrlo brzo postaje nežna i meka. Deo spay ne sadrži aluminijumovu so i zato čak i nakon brijanja ne izaziva crvenilo, svrab ili osip što meni često dezodoransi znaju da izazovu kada isprobavam neke nove. Pre upotrebe se dobro promućka i našprica na čistu kožu pazuha a po želji može i po telu. Moram priznati da sam se ja cela špricala i potrošila ga u rekordnom roku jer me je jegov miris na to prosto mamio. Pakovanje je od 150ml.


Da li ste vi probali nešto od ovih mirisnih Balea đakonija sa neodoljivim letnjim mirisima i koji su vaši letnji Balea favoriti?

21 коментар:

  1. divan post,ali ovaj balea
    body lotion,ma odusevila sam se potrudicu se da ga probam,izgleda da bi mi bas odgovarao.

    ОдговориИзбриши
  2. Ovaj losion sam celo leto mackala. Ima i neka varijanta kao krema koja je čist kokos. Ne zna se šta je lepše. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj divno nisam znala za tu kremu moram je šmeknuti, mada je i ovo pun pogodak i miris i nega ma očarana sam, drago mi je da se i tebi dopada :)

      Избриши
  3. Kupka mi se ne svidja zbog mirisa, sve ostalo je pun pogodak. Mada vise mi se svidja losion :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobro o mirisima i ukusima ne vredi diskutovati haha meni se dopada mada losion za telo moram priznati malo više a deo spej najviše, ako ćemo po mirisu <3

      Избриши
  4. Kupila sam isti takav gel za tusiranje, ali jos nisam pocela da ga koristim, miris je divan vec, pa mogu da zamislim tokom tusiranja kako mirise. :) Volela bih da nabavim jedan Balea dezodorans, verujem da su odlicni. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divan je oduševićeš se znam jer imamo sličan ukus, a dezodorans probaj obavezno ima dosta velik izbor bez aluminijumovih soli :)

      Избриши
  5. Gel imam, a volela bih da probam losion i dezodorans. Imam njihov stik od kokosa,ali mi se čini da ne pruža dugotrajnu zaštitu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stik nisam nikad probala a ovo mi je i prvi Balea dezodorans dok sve drugo kosistim sada već jako dugo i sve me uvek oduševi :)

      Избриши
  6. Balea gel za tuširanje a mirisom vanilije i kokosa obožava te me također sjeti na ljeto <3 Fotkice su ti baš lijepe :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja baš se trudim da sa ovim što imam napravim nešto, mislim na fotke. A koliko te znam za kokos i vanilu smo iste <3

      Избриши
  7. Bas i nisam ljubitelj kokosa, ni u preparatima ni u hrani, ali ova kombinacija sa vanilom je neodoljiva! Ja se samo brinem da ne ukinu taj divni gel, mada ce se to jednom sigurno desiti :-/ Nazalost, na mojoj kozi se ne zadrzava toliko dugo, ali mi kupatilo mirise bozanstveno, i sundzer za tusiranje mirise jako do sledeceg tusiranja. ostala dva nisam probala, ali apelujem na Baleu da naprave losion ili neku drugu mazalicu za telo sa mirisom kokos/vanila, cisto da dovedem hedonizam na zavidan nivo :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj kako to običnio volimo iste stvari :). E moraćemo da apelujemo za tvoj predlog kad su kokos i vanila u pitanju daj mi sve <3

      Избриши
  8. Uh obozavam miris kokosa i vanile...Ma prosto se topim kad osetim ovaj miris.I mene podseca na leto,more,plazu...

    ОдговориИзбриши
  9. Kokos, kokos, kokos! <3
    Losion sam mackala i uzivala, a dezodorans nisam bas primetila. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Nisam, ali bih jako volela da probam kolekciju sa vanilom i kokosom, izgelda divno :)!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisu limitirane kolekcije pa ćeš ugrabiti svoje primerke lako, fantazija su mirisi :)

      Избриши