"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 21. октобар 2015.

Eveline - bio HIJALURON 4D KONCENTROVANA KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU


Inovativna formula, daje senzacionalne efekte i obezbeđuje svakodnevnu negu kože u području oko očiju.
Savršeno popunjava izražajne linije, smanjuje otečenost i senke oko očiju. Intenzivno hidrira, momentalno izglađuje bore.
Smanjuje simptome protoka vremena, kao i umor, stres.(izvor).


Moji dragi drugari iz kompanije Eveline Cosmetics Srbija su mi u poslednjem paketiću za testiranje pored predivne maskare o kojoj sam pisala ovde poslali i ovu okoloočnu kremu koja je na mene ostavila vrlo pozitivne utiske. Pošto sam tek od skoro počela da koristim proizvode u ove svrhe nemam mnogo krema sa kojima bih mogla da je uporedim ali probala sam i razne testere usput i mogu reći da me je ova krema za sada najviše oduševila. Kada bih je namazala na čisto lice uveče pred spavanje, tačnije na regiju oko očiju za koju je namenjena po prvi put sam osetila blago zatezanje, hlađenje, neki čudan osećaj koji ne znam da opišem ali sam bila sigurna da nešto radi i da će pokazati neke rezultate vrlo brzo. Ranije kada sam koristila kremice ovog tipa ponekad bih osetila blago peckanje a ponekad ništa a ovoga puta je bilo drugačije. Kremu sam mazala u malo debljem sloju pa moram da priznam da nije dugo trajala ali je zato vidno primetna razlika na jednoj kritičnoj zoni koju sam imala sa strane na kapcima u vidu dve, tri male crtice koje su počele da se pretvaraju u sitne dublje bore po mom mišljenu.






















Krema je jako lepe i lagane teksture i koža je brzo upija i za sobom ostavlja divnu zategnutu regiju na koju se nanosi, oči i kapci deluju svežije i odmornije, zaista sam prezadovoljna, samim tim i sada kada nanosim šminku na oči ona  lepše stoji i oči više dolaze do izražaja bez tih štraftica sa strane iako su bile jedva vidljive  i sitne nisam ih volela a sada su skroz nestale zahvaljujući ovoj maloj bočici magične kreme, svaka čast za Eveline još jednom je dokazao svoj kvalitet.


Trostruka doza biohijaluronske kiseline je izuzetna kombinacija tri veličine čestica koje daju inovativni efekat podmlađivanja i deluje površinski u koži podjednako kao i dubinski.(izvor).























Pakovanje kreme je 15 ml a cena je 670,00 RSD, može se naći u Lilly drogerijama.
Za sve informacije tu je FB stranica Eveline Cosmetics Srbija i stranica generalnog uvoznika za ovu kozmetiku Trade-Express kao i zvanični sajt http://tradeexpress.co.rs/.

Da li koristite kremice u ovu svrhu i da li ste možda probali ovu? Kako ste vi zadovolji Eveline proizvodima ? 

*Pr proizvod

13 коментара:

  1. za ovu svrhu sam koristila Eucerin kremu i trenutno Nuxe,koristim je tek nekoliko dana,osetim blago zatezanje,ali rezultate valja sacekati,inace Eveline nisam koristila,ali kozmetika im je jako kvalitetna,pa je verovatno i ova izuzetnog kvaliteta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se da Eveline ima jako kvalitetnu kozmetiku i širok asortiman uz pristuačne cene :)

      Избриши
  2. Mislim da je Eveline kvalitetna kozmetika koristila sam kreme i serume za lice,a trenutno imam serum 100 posto hijaluronska kiselina za oko ociju i usana i mogu reci da je odlican.

    ОдговориИзбриши
  3. Moja mama ima kremu iz, čini mi se, ove 4D linije i jako je zadovoljna, moraću da joj kažem da proba i ovu okoloočnu, ja sam trenutno pretrpana kremama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno preporuči mami, kako sam obaveštena sada je i na akciji u Lilly radnjama :)

      Избриши
  4. Slabo koristim ove kreme jer imam problema bas sa timpodrucjem oko ociju zbog stitne i taj deo mi je cedto naduvan.Jos kad nanesem neku takvu kremu imam osecaj da mi oci jos vise odreaguju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zavisi koju draga moraš naći neku koja ti odgovara, ova kao i ona od Bioten Genovate baš naprotiv umire tu naduvanost :)

      Избриши
  5. Ja sam probala samo Bioten i to što sam ga dobila na poklon inače su mi nekako uvek preskupe te malene kremice pa se za taj novac uvek odlučim za neki losion i svašta nešto, šta ću kad sam blesava. Inače verujem Evelinu i nema sumnje da je i ovaj proizvod kvalitetan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom ali kad su na akcijama kao sad ova u Liliju počasti se jer kad počnu borice oko očiju kukaćeš hehehe :***

      Избриши
  6. Nisam baš imala puno doticaja s Eveline proizvodima. Njihov lak 8u1 protiv listanja i za jačanje noktiju obožavam i to je moj domet :D Ova okoloočna kremica mi se baš čini zanimljivom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam jako zavolela Eveline i svakim novim proizvodom ga volim sve više, baš su odlični , verujem da bi ti se dosta toga svidelo :)

      Избриши