"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 9. октобар 2015.

Farmona - ulje za kupanje i krema za ruke i nokte


Moj prvi susret sa Farmona proizvodima sam vam predstavila u recenziji ovde, tada sam testirala piling za telo i balzam za usne i oba proizvoda su me oduševila pa sam tako počelela polako da isprobavam jedan po jedan dok na kraju ne probam bukvalno sve proizvode. Pakovanja su toliko lepa, šarena a mirisi prosto neodoljivi, svi do jednog. Danas vam predstavljam dva nova proizvoda pa u nastavku teksta možete pročitati moje utiske o njima.
















Farmona ulje za kupanje tutti frutti malina i kupina može se koristiti i kao ulje za kupanje i kao gel za tuširanje što je po meni velika prednost jer ja nemam kadu pa mi je tuširanje jedini izbor. Koristila sam ga tako što bih na svoj tufer za kupanje sipala malu količinu ovog ulja i zatim blago sapunjala celo telo kao i obično. Miris ovog ulja je predivan, pravi voćni, osvežavajuć i okrepljujuć. Mešavina kupine i maline u ovom ulju  jako pogodno deluje na sva čula a koža je nakon upotrebe nežna, meka i svilena. Jako bitna stvar je da za sobom ne ostavlja mastan trag na koži i da se jako lako i lepo ispira sa kože ali zato miris ostaje još dugo na njoj. Ovo ulje stvara nežnu paperjastu penu kako proizvođač kaže i dovodi do odličnog raspoloženja, ja to potvrđujem :).


Pakovanje sadrži 500ml, može da potraje prilično dugo a cena mu je oko 500,00 RSD koliko sam ja videla, ako grešim ispravite me slobodno.


Farmona tutti frutti krema za ruke i nokte kruška i brusnica je jedna od boljih krema u ovu namenu koju sam probala u zadnje vreme. Jako mi se dopada što povoljno deluje i na kožu ruku a ujedno i na nokte. Ruke su negovane, hidrirane nežne nakon upotrebe kreme a nokte dužim korišćenjem postepeno jača i čini ih blisatvijim, pogotovo meni koja nokte lakira jako retko je ova krema pun pogodak jer čini da i bez laka deluju fino, uredno i sjajno. Lagane je strukture, nije masna, brzo je koža upija, nije ni gusta ni retka nego taman kako ja volim.


Krema u sebi sadrži i she buter, pakovanje je od 30ml ali što je po meni dosta malo ali kao sam videla ima  i većih pakovanja od 100ml, cenu zaista ne znam jer nisam naletela na ovu kremicu još nigde po radnjama. Takođe sam dobila i par testera nekih kremica za lice, ne mogu da kažem utiske o njima osim da su divnog mirisa kao i sve ostalo, jako se lepo mažu i koža ih brzo upija, makar moja.



Kao i predhodni put i ovaj sam oduševljena novim proizvodima i naravno idem dalje sa isprobavanjem čim mi se ukaže neka prilika. Za sve informacije posetite i lajkujte njihovu FB stranicu Farmona Srbija kao i stranicu generalnog uvoznika ove kozmetike za Srbiju Trade Express.

Sve proizvode možete poručiti online na ovom linku http://www.ekozmetika.rs/,

Da li ste vi isprobali nešto od ovih prelepih mirisnih proizvoda i koji su vaši favoriti? :).

*PR proizvodi

27 коментара:

  1. Ja planiram da probam kremu za ruke sa bananom i kokosom :D

    ОдговориИзбриши
  2. Probala sam piling za telo miris mi je najlepsi nego ikad do sad sto sam probala bilo sta :S

    ОдговориИзбриши
  3. nisam probala,ali cu sigurno,volim ovakve proizvode,a jos kada predivno mirisu.

    ОдговориИзбриши
  4. U Teodorinom paketu našli su se Faramona proizvodi i obožavam ih :D Prorade mi sva čula pri njihovom korištenju, tako da vjerujem da su i ovi odlični :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Videla sam u paketiću šta sve ima i mogu samo misliti kako uživaš, predobri su <3

      Избриши
  5. Divno :-) Rado bih probala,ali nema da se kupi u DM-u u Uzicu,vec sam trazila.

    ОдговориИзбриши
  6. Odlicno izgledaju, citam ove komentare i imam uzasnu zelju da ih probam. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Bolje bi im bilo da dostave nesto u kragujevacki dm!

    ОдговориИзбриши
  8. po mirisu mi djeluje kao nesto sto bi voljela imati :)

    ОдговориИзбриши
  9. Tutti Frutti pilinzi su mi divni, verujem da je i ovo ulje savrseno. Vidim da smo obe pomenule kako koriscenje bar ovih Tutti Frutti proizvoda popravlja raspolozenje, a posto ja nisam ni znala da je to navedeno, eto, da ne bude da proizvodjac preteruje, kad obe mislimo tako. :)
    Ovu kremu sam dobila, ali uzorak od 30ml cini mi se, nisam je jos uvek isprobala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno se slažem, i trebali bi negde da naznače da nije za jelo, jer me mirisi ponekad toliko ponesu da je sve moguće hehe. Krema je odlična svideće ti se i ona.

      Избриши
  10. Nisam probala ali me prosto mame.Probacu ih sigurno...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno, vrlo su povoljni a savršeni zaista, javi utiske kada probaš nešto :)

      Избриши
  11. Ambalaža je fenomenalna! Ovo svakog može da oraspoloži u sekundi!

    ОдговориИзбриши
  12. Privukli su me svojom ambalažom, ali kako već imam previše pilinga za telo, moraću da sačekam sa kupovinom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj znam sve kako to ide al moraš da probaš makar jedan, veruj mi moraš haha <3

      Избриши
  13. Jaoj kako predivno izgledaaa! Ambalazom bas prvlace paznju! Nisam ptobala ni jedan njihov proiyvod a bas zelim! :D

    ОдговориИзбриши