"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 3. октобар 2015.

La Rive parfem - TRUE


Pre izvesnog vremena na moju adresu je stigao ovaj parfem brenda La Rive pod nazivom True, što u prevodu znači istina. Na prvi pogled mi se dopao prvo naziv a zatim i kutija roze boje, svi znate da sam na to slaba. Bila sam uzbuđena i srećna jer nisam ranije imala priliku da probam parfeme ovog brenda iako sam čula za njih ali tek nedavno.


La Rive – zaštitni znak sa velikim iskustvom baziran na Francuskoj umetnosti spajanja mirisa.
U ponudi imamo širok spektar parfema i toaletnih voda, koji predstavljaju alternativu proizvodima poznatih brendova. Naši visokokvalitetni proizvodi dostupni su po veoma prihvatljivim cenama.

Svaka bočica našeg parfema sadrži pažljivo odabrane mirsne note, ojačane srcem Francuske. Dobili smo inspiraciju iz zemlje koja je domovina umetnosti stvaranja mirisa.
Zahvaljujući pomenutim procesima dobijamo ekskluzivne, postojane i eterične mirise. To dugujemo pažljivom radu našeg razvojnog tima, koji pored profesionalnosti karakteriše visoka preciznost i osećaj intuicije tokom procesa stvaranja mirisa, kao i tokom procesa stvaranja palete naših proizvoda.
Estetika, visok kvalitet ambalaže i bočice parfema koje su uvek u skladu sa novim trendovima su ono što nas čini prepoznatljivima. (izvor).


Pored prelepe kvalitetne kutije unutar nje se nalazi još lepša bočica parfema, meni se dopada što je elegantna a jednostavna, dopada mi se oblik poklopca. Miris parfema je jako nežan, više je za neke prolećne i letnje dane za one koji biraju parfeme po godišnjem dobu ali ja nisam jedna od njih, nisam neko ko koristi mnogo parfema niti ih poseduje, većinom su to toaletne vode i obično uvek iste pa sam se parfemu dodatno obradovala jer zaista mu je trajnost na koži mnogo duža od toaletnih voda koje koristim. Mene lično miris podseća na neko cveće, možda ljubičice nisam baš sigurna, ono što je bitno meni lično da nije jak, da ne guši jer ja takve mirise ne podnosim zbog glavobolja.


Pakovanje sadrži čak 90ml proizvoda a cena je oko 800,00 RSD koliko sam uspela da saznam i prosto ne mogu da poverujem da je parfem ovog kvaliteta toliko povoljan, tako da ću sigurno isprobati još mnoge, kako vidim imaju u ponudi i razne setove, dezodoranse kao i muške parfeme. Katalog proizvoda možete pogledati ovde.



Uvoznik za ove parfeme je kompanija Trade express , a za sve informacije tu je i zvanična FB stranica La Rive-Srbija.

Da li ste probali neki od ovih parfema i kako vam se dopadaju? :).

*PR poizvod

18 коментара:

  1. Nisam znala da postoji ovako povoljan parfem a lepo i izgleda.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam probala LA RIVE Emotion,ima lep miris ali je slab za moj ukus ja volim jace parfeme.Inace obozavam parfeme.

    ОдговориИзбриши
  3. Bocica je predivna, podseca me na Avon Femme po sklopu boje i sofisticiranosti, iako je oblik bocice drugaciji.

    ОдговориИзбриши
  4. Super, ja nisam ljubitelj skupih parfema shodno finansijama, tako da je pravi izazov pronaći lep a povoljan parfem. A nisam nešto ni zahtevna, možda to što kažeš da nije suviše jak jer mi smeta, mada zimi volim malo jače parfeme.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako i ja isto meni je to bacanje novca i da ga imam verujem da ih nikad ne bi kupovala, ja koristim toaletne vode i to ne stalno, meni je bitno da sam uredna i čista ne volim mnogo da se parfemišem mada naravno da ima par njih koje bih volela da imam nekad :). Ovo je super varijanta a povoljna zaista sam se iznenadila pozitivno.

      Избриши
  5. Bocica stvarno jako lepo izgleda. :) Ja, takodje, ne koristim mnogo parfeme, imam par omiljenih, a ostale,koje uglavnom dobijem, koristim povremeno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako i ja u u principu ali pretežno toaletne vode koje nisu mnogo jake ili neke mirise vanila, kokos i slično :)

      Избриши
  6. Ja obozavam parfeme i volela bih da imam novca da sebi kupim neki skup parfem.Nema i to sebi ne mogu da priustim pa uglavnom kupujem jeftinije varijante ili ti toaetne vode.Ne volim mnogo jake mirise vec one osvezavajuce.Ovaj nisam probala...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto našli smo i neku razliku među nama ja nikad ne bih dala novac na skup parfem i da imam milione , ali svi smo mi različiti, meni je sve to nekako isto i ne biram ovaj mi je divan i nikad ne bih rekla da košta ovoliko tako da sasvim je po mom ukusu plus povoljan ma idi begaj haha <3

      Избриши
  7. Njihovi parfemi su vecinom kopija dizajnerskih, ja sam ih probala nekoliko i identicno mirisu. Odlicni parfemi za male pare :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pročitala sam tu informaciju i zaista su dobri i povoljni. Hvala za komentar :).

      Избриши