"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 29. октобар 2015.

LMX - gelovi za tuširanje bez parabena


Osnovna ideja LMX brenda je stvaranje proizvoda visokog kvaliteta, savremenog dizajna i pristupačnih cena. Svi naši proizvodi rezultat su znanja, iskustva i inovativnosti naših stručnjaka.
Kvalitetni proizvodi i zadovoljni potrošači su imperativ našeg poslovanja i znak raspoznavanja. (izvor).



Nedavno sam dogovorila saradnju sa Lomax kompanijom koja je proizvođač za LMX brend, i kao prvu turu za testiranje dobila sam 4 gela za tuširanje bez parabena, 2 muška i 2 ženska. Svi znate da prvenstveno forsiram recenzije prirodne kozmetike, zdrave kozmetike kao i domaće proizvodnje, pa otuda je ova saradnja i nastala. Ja sam neko ko u zadnje vreme koristi samo takvu kozmetiku i neko ko se sve više okreće domaćim brendovima iako naravno nekih koje koristim godinama se nikada neću odreći. Za početak ću vam preneti svoje utiske o dve ženske tuširalice, jedna je Grapefruit & Vanilla a druga Peach & Panna Cotta.
Prvi koji sam probala je ovaj od breskve i mogu reći da me je osvojio na prvo tuširanje. Prvenstveno mi se dopala činjenica da ne sadrži paraben koji jako izbegavam kad god mogu a drugo to što je izuzetno nežan prema mojoj osetljivoj koži. Jako lepo peni, ja uvek koristim tufer na koji sipam određenu količinu gela i tako razmazujem gel po celom telu, miris je fantastičan, prirodan i nežan i zadržava se na koži dosta dugo a ona je nakon tuširanja baršunasta i meka. 


Drugi gel od grejpa i vanile mi je nekako više za letnji period predviđen kad je miris u pitanju jer baš osvežava tokom tuširanja, ali je po kvalitetu isti kao i predhodni od breskve. Isti sastav, bez parabena, divno peni jako lepo utiče na kožu, mogu reći da sam prezadovoljna pa čak i moja majka ima samo pohvale jer zajedno koristimo sve što dobijem pa uvek imam i dva mišljenja uglavnom o nekom proizvodu. Sećam se davno da sam koristila neke proizvode ovog brenda i da mi tada baš i nisu odgovarali a onda ih dugo nisam viđala nigde i sad kada sam ih našla ponovo oduševili su me ovim novim gelovima za tuširanje a nadam se da će tako biti i sa ostalim proizvodima koje budem dobijala. Na pakovanjima je naznačeno da se mogu koristiti i za kosu ali ja nikako ne bih rizikovala jer svi znate za moje probleme sa osetljivim temenom glave. 

LMX gelovi za tuširanje 2 u 1 za telo i kosu, sa dodatkom ulja idealan je za revitalizaciju kože i pruža intenzivnu negu Vašoj koži i kosi. Bez dodatih parabena i boja. Namenjen je svim tipovima kože. (reči proizvođača).





Proizvodi sadrže po 400 ml, mogu se naći u Merkator objektima, Univerexport prodajnim mestima kao i u mnogim maloprodajnim objektima, cena se kreće od 150,00 rsd do 180,00 rsd, zavisno od objekta u kojem kupujete.







Muški gel za tuširanje je takođe namenjen za negu tela i kose, dakle isto 2 u 1 proizvod i moj muž ga je isprobao u obe svrhe kao i moj brat. Kao što mama i ja sve probamo zajedno tako i muž i brat, mada muž jako često voli da proba i testira samnom moje proizvode. Ovaj žuti gel za tuširanje Flash sa uljem pamuka takođe ne sadrži parabene ni dodatne boje. Muž je jako zadovoljna kako utiče na kožu i neguje je a zadovoljan je i kako pere kosu, ne masti je i ne stvara perut, brat je to potvrdio. Nežni su prema koži i prema kosi a temeljno i detaljno rade svoj posao. Ja kao žensko moram da dodam još i to da predivno miriše.




Vision muški gel za tuširanje takođe u iste svrhe kao i predhodni, sa dodatkom ulja pamuka, ali malo jačeg intenzivnijeg mirisa, tako da sve pohvale za brend koji je mislio i na naše zdravlje i na različitost ukusa. 




Muški gelovi za tuširanje takođe sadrže 400 ml i cene se kreću isto kao i kod ženskih, proizvedeni su u Srbiji, tako da kupujmo domaće :).

Za sve informacije postoji zvanična FB stranica LMX brend kao i njihov sajt http://www.lomax-company.com/. Inače Lomax kompanija pored LMX brenda proizvodi i Kosili proizvode za decu i Deft proizvode za čišćenje a distributeri su i za MCvities, Perla, Daca, Macval i tako dalje.

Da li ste vi probali nešto od ovog brenda i kakvi su vaši utisci? 

*PR proizvodi

12 коментара:

  1. Nisam probala nista od ovog brenda a bas steta jer je nasa proizvodnja :( moracu kad potrosim zalihe da pazarim nesto ;) <3

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam ih ranije i skroz sam zaboravila na njih kako sam pocela Palmolive, Balea i ostale da koristim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja mada ih nisam ni viđala neko vreme a sad su se pojavili sa ovim novitetima i to je super, tuširalice su odlične :)

      Избриши
  3. Koristila sam ih bas davno pa su onda isparili negde, sem stapica za usi, oni su mi standard u kuci ili bilo gde da krenem. Nisu skupi, super je to sto su bez spornih supstanci

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Štapiće za uši sam još i viđala ostalo nikako, al eto kažem baš mi je drago da su se vratili na neki način opet i to sa ovako dobrim novitetima :)

      Избриши
  4. Probala gelove i sampone i prijaju mi i odgovaraju.S obzirom na cenu kvalitet je odlian.Dezodoransi mi se ne dopadaju....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za sada mogu da potvrdim samo za ove gelove da su odlični, a cena je presmešna za ovakav proizvod ali najzad nešto dobro a jeftinije :)

      Избриши
  5. Iskreno, nisam nikada čula za ovaj brend..nemam u svojoj blizini Merkator, ali ako se nađem u nekad u jednom, definitivno ću potražiti ove tuširalice. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Mislim da ih nisam koristila nikad, ali mi deluju jako zanimljivo i taj od vanile, a i ovaj drugi od breskve. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da bi se tebi baš svideli jer znam da izbegavaš parebene baš kao i ja :)

      Избриши