"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 12. октобар 2015.

Magnetna podrška za vrat


Magnetna podrška za vrat  se preporučuje za preventivu i terapiju promena vratne kičme, za bolju prokrvljenost vrata i glave, protiv glavobolje i otežane pokretljivosti vrata usled okoštavanja tog dela kičme.(izvor).



Ceo život patim od bolova u vratu, u srednjoj školi saznala sam da imam skroz ravnu kičmu i spondilozu, išla sam na razne vežbe i terapije strujom ali sve je imalo samo trenutni efekat i bol bi se svaki put vraćao jačeg intenziteta. Kada su mi na sve to počele i glavobolje nakon operacija tumora jajnika bolovi u vratu su se samo pogoršavali do te granice da nisam često mogla da pomerim glavu levo ni desno, a ako bih htela da je sagnem napred ili nazad tu bi nastali još veći problemi, zamaglilo bi mi se pred očima, zavrtelo bi mi se u glavi i imala sam osećaj kao da gubim svest. Išla sam da snimam i krvne sudove jer su sumnjali i na to da mi ne dopire dovoljno krvi do mozga, ali nalazi leve i desne strane vrata bili su ok dok zadnji deo vrata od spondiloze i svega nije pokazao baš najbolju funkciju, pokazalo se da mi u tom delu imam kao neko zakrčenje a kako idem starija bolovi su sve jači i češći. Ovo sam nasledila od moje bake, takodje je i majka nasledila i jako se muči sa tim, na tom mestu gde je spondiloza pojavljuje se sa godinama kao neka izbočina u vidu male grbe, pokojnoj baki je bila narasla do te mere da nije mogla više nikada pravo da stoji.


Magnetna podrška za vrat je izuzetno laka za rukovanje, samo se zakači oko vrata i ostavi se da stoji najduže 2 sata dnevno. Pošto sam proizvod  dobila još dok su bile paklene vrućine bilo mi je malo neudobno da ga nosim jer me je jako grejao i postajala bih nervozna zbog toga pa sam ga nosila u proseku po pola sata i čekala da zahladi napolju. Dakle nekih mesec dana nosila sam ga samo pola sata dnevno i tada počela već da osećam neke blage promene u tom delu, vrat je postajao savitljiviji, počela sam polako da okrećem glavu na sve strane a da mi se ne manta pred očima. Svaki put kada bih stavila ovaj magnet osetila bih kako lagano greje taj deo vrata, pa zatim kao neko malo strujanje i na kraju opuštanje totalno. Sada kada je zahladilo nosim ga i po sat, dva dnevno sve zavisi, i primećujem sve više pozitivnih efekata a što je najbitnije ja pokrećem vrat. Najbolji osećaj mi je kada skinem magnet osetim kao da mi je neko skinuo teret sa leđa tog dana i taj deo mi se totalno opusti, lakše se krećem, lakše i lepše spavam. Preporučila bih ga svima koji imaju slične probleme jer recite dragička, zaista radi svoj posao. Neću vam reći da mi je izlečio spondilozu ili da će to ikad uraditi ali vam mogu tvrditi da mi olakšava svakodnevne muke koje mi bolovi u vratu priređuju samim tim je moj život malo kvalitetniji jer pored svega što me muči bolovi u vratu dodatno otežavaju svaku situaciju. Kada stavim ovaj magnet osetim kako mi krv struji kroz vrat, kako proradi cirkulacija, osećam sve ono što se ne sećam da li sam ikad osetila, osećam ogromno olakšanje.


Karakteristike:
Izrađena od mekog, elastičnog materijala – neoprena.
Štiti Vaš vrat, omogućavajući da se nesmetano krećete.
Specijalno dizajnirana da zagreje vratni deo kičme i poboljša cirkulaciju.(izvor).
Cena ovog magneta za vrat je 1490,00 RSD i može se poručiti putem sajta ovde.

Još jedan proizvod kompanije TV Shop koji me je oduševio i koji mi je pomogao, ovaj put lično meni, sećate se recenzije pojasa za koleno Insta Life koji je pomogao i pomaže i dalje mom mužu i mami, ako ste propustili klik ovde. Veliko hvala kompaniji što brine o meni i celoj mojoj porodici, prvenstveno o našem zdravlju i kvalitetu života a onda i o svemu drugom. Uskoro će biti još mnogo noviteta za testiranje i unapred se radujem isprobavanju kao i pisanju recenzija za vas.

Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop i njihov znanični sajt za sve detalje, pitanja i online porudzbine http://www.tv-shop.tv/.

Da li vi imate problema sa bolovima u vratu i da li ste probali nekad neke slične proizvode ili možda baš ovaj?

*PR proizvod

8 коментара:

  1. Da li imam problema sa vratom?...Prostije pitanje bi bilo sa cim ja nemam problema,cesto mi se desava da imam osecaj da se raspadam.Imam krivu kicmu i uopste ne mogu da stojim pravo,a i u vratu bas cesto imam taj cvor.Kad imam jake glavobolje cesto stavljam flasu sa toplom vodom ispod vrata i tako lezim.Od te toplote mi bude bolje.Verovatno bi ovo bio pravi proizvod za mene.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem ti i znam da bi ti pomogao, znam tvoje probleme a imamo i jedan zajednički a to je nekretanje i konstantno ležanje, mirovanje što dodatno otežava ovaj problam.

      Избриши
  2. Uh,hvala na citanju i ja imam uzasne bolove u vratu pa cu se verovatno potruditi da ovo nabavim,obzirom na to da sam sve probala pa nista ne pomaze,ovo bi mi bas trebalo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. nema na čemu tu sam da pomognem koliko god mogu pa makar i samo nekom preporukom , ovo je zaista super stvar :)

      Избриши
  3. Draga moja Tico, sta sve tebe nece snaci...Bravo za Tv shop sto misli na tebe i olaksava ti muke :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga moja sa ovim se patim još od osnovne i srednje škole tako da mogu da kažem da je to muka koja me najduže muču al ima Boga pa sam naiša na tv shop ili oni na mene, kako god, i sada mi pomažu maksimalk+no da mi neke muke malo i olakšaju <3

      Избриши
  4. Drago mi je da ti pomaze, Tijana. :) Probala sam na neki nacin nesto slicno, jer se isto stavlja na vrat, ali je dosta manje i isto tako se u pocetku oseti strujanje. Imam ga, ali nesto ne koristim...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga, mnogo mi znači to malo poboljšanje kada ne mogu da okrenem glavu ponekad, samo stavim magnet i već se osećam lakše da koliko toliko mogu da funkcionišem :)

      Избриши