"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 4. октобар 2015.

Noviteti #6


Dragi moji stigao je na red još jedan post o novitetima, nakupilo se tu dosta toga, neki proizvodi su već i recenzirani pa je pravo vreme da objavim i ovako sve na gomili šta sam to testirala i šta ću tek u narednom periodu. Poslednji put sam pisala o novitetima sredinom avgusta a u međuvremnu je bio i jedan blogo projekat sa mojoj dragom Martinom sa puno noviteta, o tome više ovde za one koji su možda propustili.


Na slici gore možete videti proizvod  kompanije TV Shop, verujem da ste sada već svi navikli da uveliko sarađujem sa ovom firmom i unazad dva meseca predstavljam razne njihove proizvode u razne namene i moram reći da mi je ovo jedna od najdražih saradnji koja je prerasla u divno prijateljstvo. Proizvod na slici je magnetna podrška za vrat, testiram ga već neko vreme pa uskoro sledi recenzija. Recenzija ovde !


Još jedan proizvod TV Shop-a u pitanju je Slim Abs steznik za mršavljenje, o helankama u iste svrhe sam vam već pisala ovde.


Proizvod TV Shop-a koji je oduševio mog muža i mene, Ped Egg power, recenziju istog možete pročitati ovde.



Otkriće godine, fenomenalne magične  Burra Skin Expert BB kreme, recenzija ovde.


Svi znate da me nagradne igre baš neće, naročito gospodin random, sve što sam ikada osvojila bilo je na pisanje stihova ili pričica, međutim i random se ponekad zezne pa me baš obraduje. Ovaj divni Vichy set osvojila sam na blogu Jelenas Wonderful Colors.


Ovaj NIVEA paketić je moj muž osvojio u nekoj nagradnoj aplikaciji, trebalo je dati najbolji odgovor na temu braka i on je pobedio :)


Maska Gliss koju koristim sa vremena na vreme je bila na nekom velikom sniženju pa sam je kupila jer sam tada u kući baš ostala bez bilo koje maske a to je nedopustivo. Po meni sa Gliss maskama i prskalicama za kosu nikad nema greške.



Ovaj divna poklon na slici gore donela mi je moja draga prijateljica i komšinica sa letovanja iz Grčke <3


Dm drogerije Srbija paketić za avgust, o laku i sredstvu za sušenje laka za nokte sam vam pisala već, kao i o Ebelin sunđerku, sledeće na redu je ostatak ekipe sa slike :). Recenzija ovde !


Nešto čemu sam se najviše obradovala jer sam došla do stadijuma da sam se od hormosnskih terapija toliko naduvala da ne mogu da uđem u svoje farke, tako da su mi ove helanke spase stvar i izvukle me jer to su helanke koje liče na farke, genijalno. Još jedna sjajna ponuda u TV Shop-u. Nosim ih već neko vreme, oprane su već dva puta pa tako još jedna tura pranja da vidim kako se ponašaju u svim situacijama i bacam se na pisanje, slike su već spremne. 
Update: Recenziju možete pročitati ovde.


La-Rive Srbija mi je poslala jedan divan parfem pod nazivom True, jako mi se dopada i trošim ga uveliko, utiske možete pročitati ovde.


Eveline Cosmetics Srbija jedan od mojih omiljenih brendova sa kojim ima i divnu saradnju zaista već duže vreme, dva nova proizvoda, za kremu naravno treba vremena a recenziju o maskari možete pročitati ovde a o kremici ovde.


Farmona-Srbija brend koji me je totalno očarao predhodnom turom proizvoda o kojima sam vam pisala ovde, na moju veliku radost poslali su mi još dva proizvoda za totalno uživanje, uveliko ih trošim i prezadovoljna sam, dobila sam želju da probam sve iz asortimama :).
Recenzija je gotova i možete je pročitati ovde.


Najslađi su oni paketići i poklončići bez nekog povoda a takav je upravo ovj sa slike gore, dobila sam ga od koleginice sa bloga Beauty Axiom i zasita se radovala kao malo dete, još uvek me nije prošla euforija jer sam dobila većinu stvari koje nikada nisam probala, posebno me obradovao moj prvi Loreal puder i karmin, a uz to je pogodila totalno moj ukus, hvala još jednom <3



Od Master Card Srbija dobila sam vaučer za Lilly u iznosu na 1000,00 RSD i za ovo na slici gore sam ga menjala. Odlično sam prošla jer je baš taj dan bila akcija Dove proizvoda, za dva kupljena treći najjeftiniji dobila sam  za dinar :).


Moje drage dame iz S kozmetike poslale su mi ovaj melem da pokušam da saniram jedan skroz oštećen i uništen deo kože na ruci koji već dugo lečim sa raznim mazalicama i ništa ne deluje u potpunosti, no ipak dosta se ublažio taj pečat, da ga tako nazovem, pa sad videćemo hoće li ovaj melem poboljšati situaciju.


Dm drogerije Srbija paketić za septembar, šampon, balzam i maska za kosu sa keratinom brenda Stevan Still i na moju veliku radost Farmona dnevna krema anti-spot. Recenzija STILLpro keratin linije ovde. Recenzija kreme ovde!


Estar-cosmetics moja sugrađanka me je opet malo ponovila kao i mog muža i čak mi je dala 3 divna proizvoda koja su otputovala za  Hr opet :). Recenzije nekih od proizvoda možete pročitati ovde i ovde.


Dermix moji najbolji drugari poslali su mi dva puta po ova tri proizvoda sa slike gore, jedan paket meni jedan je otišao za HR, nekog smo opet obradovali <3


TV Shop i jedna divna krema, jedna od najboljih i najprodavanijih, vlasnica je i sama koristi i zaista ima besprekoran ten i savršenu kožu i lice pa sam poželela da saznam njenu tajnu i ona se krije u ovoj kutijici. Elleza krema je kozmetički preparat baziran na ekstraktu puža koji će otkloniti ili ublažiti neželjene promene na koži: fleke, ožiljke, opekotine, strije, akne i bore. Rezultati su vidljivi za samo nekoliko nedelja.


Moj Švrća se ponovio sa jednim modernim i preslatkim odelcem, ja sam toliko oduševljena kako mu stoji da ne mogu da ga se nagledam, sada je u šetnji glavni i svi zastaju i pitaju za odelce, inače je to poklon od vlasnice kompanije TV Shop koja se takođe bavi i nekim drugim delatnostima a više o tome možete pročitati ovde. Odelca se šiju po želji i meri i možete ih poručiti ovde.


Časopis Grazia Srbija je organizovao neko glasanje za najbolje proivode i neki od glasača su nagrađeni ovom kutijom, međutim kako je moguće bilo samo lično preuzimanje mogu da zahvalim mojoj dragoj Teodori sa bloga Lolin svet koja je išla da mi preuzme paket i pošalje mi, uz to je naravno ugurala u kutiju i nešto dodatno iako sam očekivala samo kokos labelo jer smo za to imale neki dogovor našlo se tu naravno još nešto, na slici dole možete videti šta.


Veliko hvala mojoj Lolici ne znam tačno šta bih ponekad da nema nje, pored ogromnog prijateljstva i podrške uz moju malu slatku Željku, sve što je potrebno a ja ne mogu da odradim, sama se ponudi da pomogne, i ne pita ništa. Tako je čak slala i moj paket za HR ovaj put ona jer ja iz NS nemam direktnu liniju, Lolica je čudo <3. Pored toga hvala dragoj Moni sa bloga Fantazija što je omogućila da ovo kokos labelo stigne do Lole a zatim i do mene direktno iz Osijeka :*


Studio Angel me je ugostio i uživala sam u divnom tretmanu kose njihovom maskom Angel therapy i u veštim rukama kao i u društvu frizerke Dragane. Efekat maske na kosu nakon samo jedne upotrebe je očaravajuć, radi se o 100 % prirodnoj kombinaciji meda i macadamie, uskoro stiže i detaljna recenzija.

U narednom periodu očekujem još mnogo novih stvarčica ali ću ih ipak ostaviti za sledeći post o novitetima, vama hvala na pažnji i na svakoj poseti bloga, kao i komentaru na blogu ili na FB stranici :).

To bi bilo to ovaj put o mojim novitetima, šta vam se najviše dopada, šta vas zanima i čime ste se vi ponovili u zadnje vreme? :)



30 коментара:

  1. Tv Shop se bas trudi u poslednje vreme, ima finih stvarcica, ja opet da zahvalim i njima i tebi na odlicnim dexe balzamima <3 Za Grazia beauty box se nisam nadala, a tako su me lepo iznenadili mailom i proizvodima da su mi ulepsali predispitni dan :-) Od Dove kompanije ocekujem neki poklon paket koji cekam preko dve nedelje, ne znam sta ce biti sa tim, bas su neozbiljni, a toliko dobre proizvode imaju...Odlican ti je izbor njihovih kupkica, mada blagu prednost dajem smokvi :-) Vichy bez komentara, cena opravdana. Cekam tvoje ili Loline utiske o ovom still paketu, 3 linije ima, ne znam za koju da se odlucim :-/ Pohvale tebi jer znas da odaberes saradnike i sto je to, kad je preparativa u pitanju, uvek prirodna kozmetika. Cini mi se da sam citala na sajtu lepota i zdravlje stihove o braku, cim sam videla da pise prezime Ilic, nekako sam predosetila da ste vas dvoje u pitanju :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš baš se trude i imaju sve bolje i raznovrsnije proizvode, kad sam ušla u radnju i gledam onako ne bih mogla da odlučim šta bih pre kupila asada kada znam i kvalitet istih. Za Still komplet meni je žao recimo što mi nije zapao argan jer on provereno deluje na moju kosu pozitivno a sa keratinom mi do sada nisu proizvodi godili no videćemo kako će se ovo pokazati, za sada sam tek dva put upotrebila set i rano je da sudim. Hvala puno za pohvale ja saradnike pažljivo biram i sve te saradnje traju skoro od starta i samo se ponavljaju kad god na tržište izađe šta novo, i novi saradnjici su uglavnom pri prirodnim preparatima, nekako sam tome dala prednost jer mi više odgovaraju, mada ima kod mene svega, a muž od mene video stihove d pišem stalno pa ponešto i naučio plus je i on prirodni talenat <3

      Избриши
  2. Sve je prekrasno i tri puta sam pregledala slikice ali mene najviše zanima magnetni steznik za vrat to bi mi pod hitno trebalo :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja i meni je super kad i sama ovako na gomili vidim šta sam sve nadobijala za dva meseca ili tri zavisi na koliko objavljujem novitete. Magnetna podrška za vrat je olična stvar, za sad ti mogu samo reći da jako opušta taj napeti deo i da vrat postaje dosta pokretljiviji <3

      Избриши
  3. Dobe tusiralice su ljubav :)
    Kao i Baleini proizvodi koji mi odlicno mirisu.

    ОдговориИзбриши
  4. Super proizvodi! Baleine mackalice obozavam,a oriflejmov lak iz the one kolekcije je fenomenalan ima lepu cetkicu,lako se nanosi :-) Vichy imam termalnu vodu,i micelarnu vodu i bas sam zadovoljna...a volela bih Tuti Fruti mackalice da probam... Svrca je medenko pravi! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga imamo iste favorite uglavnom, Farmona ima vrh proizvode i svi su tako neodoljivo privlačni, šareni, voćkasti mirisni da ne zna čovek šta bi pre, a Švrćaje posebna priča on je moja beba mala blesava, promenio mi je život <3

      Избриши
  5. divno puno poklona i super akcije najvise mi se svidjaju kremice i kupke luda sam za njima brzo ih trosim i nikad ih dosta dok mm potrosi jednu kupku ja tri,cetiri :) i divno sto neko misli na svrcu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno se slažem ovo za Švrću, to je jedna divna žena koja misli na sve :). A tuširalice i ja volim ali otkad koristim mrežicu za kupanje manje ih trošim :)

      Избриши
    2. moram i ja tu mrezicu da kupim stalno zaboravljam te neke sitnice:) mada cisto sumnjam da cu manje trositi :)

      Избриши
    3. Sudeći po mom iskustvu hoćeš jer baš napeni jako dobro pa nije potrebno više stavljati jer ne možeš posle isprati hehe :)

      Избриши
  6. Dopada mi se sve, svaka čast za Tv shop kolko su me nervirale sve te reklmae sad sam ih zavolela uz tebe kupujem astonih kod njih to jest kupvala dok se nisam preselila i tiganje takodje. Dopada mi se sve od dm sto posalje i svaka cast koleginicama koje ti salju poklone kao i ti njima .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na komentaru, i meni se sve dopada da nije tako ne bi uzimala na recenziranje a pokloni koji se menjaju ovako među nama imaju posebnu čar zaista :)

      Избриши
  7. Sve je super i sve mi se dopada.Zadnje sam sebi kupula Balea gel za tusiranje vanila i kokos ali ga jos nisam probala jer imam zalihe u kupatilu.kod mene su obicno u upotrebi po tri gela za tusiranje.Tako je i sa kremama za lice.Bas volim kozmetiku.

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala ti puno na divnim rečima, a i na poklonu :)
    Najviše me naravno zanima maska za kosu, iako sam sigurna da ću je kupiti :)

    ОдговориИзбриши
  9. Bas si se divno ponovila, jako mnogo lepih stvari. :) To labelo od kokosa mi je zapalo za oko, obavezno nam javi utiske. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, joj veruj mi dugo sam ga želela pa mi bilo prvo žao izvaditi ga iz kutije a sad mi žao trošiti ga haha :)

      Избриши
  10. Uh..divno sve...ne znam sta me najvise zanima.Verovatno ovi proizvodi za kosu...

    ОдговориИзбриши
  11. Devojke sta sve bude u grazia beauty box-u? Da li bi ga poslali postom?:/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisu hteli da šalju poštom pa mi je drugarica pokupila i poslala a u kutiji je bilo to što vidiš na slici :)

      Избриши
  12. Aha, ok...znaci pretezno su bili testeri ako dobro vidim na slikama?:) od proizvoda je bilo ovo nesto od biotena i ova veca krema u bijelom pakovanju? Izvinj ne vidim bas najbolje...:/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Batiste sampon za suvo pranje kose, Bioten genovate krema i lak za nokte, drugo su testeri :)

      Избриши
  13. Pih...a ja se obradovala da ce bii svega posto sam i ja osvojila pa treba da preuzmem;) hvala ti...

    ОдговориИзбриши