"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 25. октобар 2015.

Noviteti # 7


Kako mi se ne bi nagomilalo mnogo toga rešila sam da napišem post o novitetima, samim tim i meni bude lakše jer imam sve lepo poređano na jednom mestu i po tome otprilike znam za šta sve treba da pišem recenzije a za šta sam ih već odradila. U narednim redovima predstavljam vam noviete koji su stigli do mene u zadnjih mesec dana :)


Prvo što sam dobila je ovaj divni Oriflame The one karmin u prelepoj rozikastoj nijansi izuzetnog sjaja. Vrlo je kremast, lagan i postojan, oduševio me je i to je ujedno prvi karmin koji sam probala iz ove kolekcije i uošte od Oriflame brenda još od srednje škole. Dobila sam ga od jedne drage dame koja vodi stranicu Oriflame-Tim-Davorka-Beograd kao verni fan a uskoro ću od nje dobiti neke stvari na testiranje o kojima ćete moći da čitate detaljne recenzije.



Madamme-Farmasi-Miljana je bila jedan od sponzora u velikoj blogorođendanskoj igri u kojoj smo podelili 26 vrednih poklona, a i sada je jedan od ova dva karmina za nekog od vas spreman za narednu nagradnu igru a mene je obradovala jednom divnom kremom i karminom u omiljenoj boji, i sve zapakovala u ovu divnu kutiju jer sam još nešto malo bila pomomogla oko nekih stvari i eto ona je odmah morala da se oduži što ja nikako nisam očekivala, ali hvala ti Miljana, ruž je fantastičan a kremicu tek počinjem da mažem imala sam na čekanju već neku drugu :).


Nova divna saradnja sa kompanijom LMX brend , ovoga puta sam dobila 4 gela za tuširanje, 2 muška i dva ženska, što je vrlo važno za mene oni su bez parabena , koristimo ih uveliko pa uskoro ide recenzija, a inače će saradnja sa ovim brendom po dogovoru ići tako da će mi uvek stizati neki noviteti koje ću ja vama predstavljati.


Moja divna voljena Burra Skin Expert, kompanija me je opet obradovala i najavila da će mi poslati kremicu a dobila sam i micelarnu za koju su znali da je želim tako da hvala vam dragi moji, micelarna se testira a kremica će tek :).


Eucerin me je obradovao njihovim  novitetom, u pitanju je CC krema, mackam se već i uskoro stiže recenzija.



Ove lepote su mi stigle direkto iz Splita gde sam naravno i ja poslala svoj paketić, opet neka trampa je bila u pitanju a šta sam sve dobila vidite na slikama gore, Green girl kozmetika me je već počela osvajati na prvo mazanje moram reći a narukvica me je ganula mnogo jer je skroz po mom ukusu i predivna je, zakačila sam je čim je dobih i ne skidam je od tada <3




Ove tri slike gore dobro pogledajte, sve to stiglo je na moju adresu od predivne cure koja mi je mnogo draga a to je Milena sa bloga Pretty and stylish, opet neka razmena u pitanju , ona je meni poslala ono što ona ne koristi a meni se dopada a ja njoj isto tako, nadam se da je zadovoljna mojim paketom kao ja njenim :). Inače su Avon extra lasting moji najdraži karmini ili jedni od pa sam baš srećna što sad imam par njih, a olovke za oči su mi slabost , a Avonove volim i proverene su mi imala sam ih 5 a sad sam dobila još 5, ma milina, hvala draga :*


Prelepa nova saradnja kojoj se posebno radujem sa kompanijom Hedera Vita natural cosmetics jer sam se sa njihovim radom i kvalitetom upoznala kroz masku za kosu  Angel therapy koju takođe oni proizvode za studio Angel, ako je sudeći po maski koja je najbolja ikad, mogu samo misliti kako su savršeni ostali proizvdi, kreće testiranje :).


Kozmetika AURA me je bila vrlo obradovala ponudom za saradnju pre par meseci i tada su mi poslali za početak nove Iluminatore i bazu za senku o kojima sam vam pisala ovde i sada se ta saradnja nastavlja i ovaj put su me obradovali sa većinom noviteta koji su tek u prodaji od pre par dana, dobila sam 13 novih nijansi ruževa, sunđer za nanošenje pudera, 3 seta za obrve i jedan gel za trepavice i obrve, ja sam već počela da spremam slike za ruževe i trudiću se da to bude najbolje što mogu, hvala Auri. Recenzija ruževa ovde, a ostatka ekipe ovde.



































Moji dragi prijatelji i saradnici TV Shop mogla bih reći i generalni sponzori bloga, opet su me opremili sa najboljim proizvodima u razne svrhe kako bi ih ja isprobavala i uživala u njima i prenosila vama kroz recenzije svoje iskrene utiske, pa me je sve to navelo da snimim i svoj prvi video za spravu za vežbanje Total crunch da se na neki način zahvalim javno kompaniji i odužim za sve što čine za mene, iskreno jako je teško o spravi za vežbanje samo pisati i uz slike opisati proizvod, ovo mi se učinila kao odlična ideja i tako sam prelomila i snimila svoj prvenac a u narednom periodu to planiram da uradim i za Ultramaxx da ga vidite na delu kao i za novi Chef dini koji sam dobila, na slici gore ga možete videti. Inače uopštenu najavu svih proizvoda možete pročitati ovde, a recenziju za Aire Bra grudnjake ovde.

Što se tiče noviteta na zdravstvenom polju i noviteta vezanih za VTO napisala sam vam jedan mali status na FB stranici uopšteno i za sada ne mogu i ne želim ništa dalje o tome, kada budem saznala sve tačno i kad budem mogla biće jedan post o tome, jer zbog toga je ovaj blog i nastao pa je red.

To je to za predhodni mesec od noviteta, šta vam se najviše dopada i koju recenziju čekate ? :)



36 коментара:

  1. Divni su ti noviteti :) najvise me raduje recenzija ruzeva i cc kreme :) <3

    ОдговориИзбриши
  2. Divno je sve :-) Raduju me sve recenzije :-*

    ОдговориИзбриши
  3. Mnoštvo noviteta! :) Očekujem recenziju Aurinih novih setova za obrve :)

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno :D Teško je izabrati neki favorit od toliko divota, tako da se veselim svim recenzijama :D Paket iz Splita je za svaku pohvalu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga u pravu si, a paketić iz Splita je zaista poseban , kozmetika Green girl je fenomenalna već nakon par dana osećam kako mi prija i hrani kožu odmah sam navalila da je trošim jer nema dug rok trajanja, a narukvica je da te ostavi bez daha <3

      Избриши
  5. Video je odlican ocemo jos, dopada mi se narukvica jako, zanima me burra i hedera, ja volim lmx gelove za tus i bravo za te trampe i razmene pametno je to

    ОдговориИзбриши
  6. Jako mi se dopadaju noviteti, ali mi je nekako najviše zapala za oko ona Burra micelarna, baš mi se sviđa pakovanje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako je i meni upala u oči kad sam je ugledala i eto dospela je do mene hehe, za sada mogu reći da je odlična :)

      Избриши
  7. Sve je divno, ali najljepsi su aura tecni ruzevi, prelijepe nijanse :*

    ОдговориИзбриши
  8. Wow! Bravo! Aurin set za obrve, to me jako zanima, jedva cekam tvoje utiske. Aurini ruzevi, sta reci a ne zbuniti se koji namazati. 😃 A Hedera kozmetika, ja imam njihov gel protiv bolova sa kapsaicinom, i odlican je! I njihov Morsus gel protiv bolova kod sinusnih glavobolja, bolova u vratu, i pomaze! Neverovatno! Ja vec sad odusevljena njima! I neverovatno je koliko sam mnogo pisala i necu vise toliko da davim! Elem, cekam recenzije! 😘 Uzivaj!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako ja ću da biram po boji dzempera ili majcie ili neki kontrast hehe divni su, i ovi setovi za obrve jako su lepe boje. Hedera vita je pozitivno otkriće ja sam saznala za njih preko maske Angel therapy za koju su proizvođači, hvala puno na komentaru :)

      Избриши
  9. Kako to mislis, koju recenziju cekam? SVEEE!!! :-)

    ОдговориИзбриши
  10. Nema favorita...sve recenzije se nestrpljivo ocekuju...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To samo znači što više pisanja za mene a što više to bolje , naročito sada :*

      Избриши
  11. Noviteti su prelepi. Prvo lakici su divni, Essence duo za obrve koristim svakog dana i odlican je, malo se trusi no nista strasno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, probala sam odlična je lepo oboji obrve ja baš imam svete pa mi super i boja i sve, za lakiće nisam neki fan ali lepi su, moje boje sve :)

      Избриши
  12. Superiška su noviteti meni najprimamljiviji su Aura ruževi jer planiram da sebi što pre priuštim 1 i da vidim da li se isplati kupiti više jer ja nisam neko ko uzme dušu jednom proizvodu već se brzo zadovoljim jednom bojom. The One me vizuelno podseća na jedan njihov raniji proizvod koji su čini mi se izbacili iz proizvodnje a bila sam baš zadovoljna njime, pa ako je upola kao taj verujem da je odličan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. The one nosim već par dana i jako sam zadovoljna sa njim odličan je a Aurini ruževi su me oduševili, i ja sam se plašila da kupim neki jer kao prvo mat me plaši oduvek ali sam se jako prevarila, vredno radim recenziju za njih ide uskoro <3

      Избриши
  13. Vauu, sve je super :-) zanima me koji je to ljubicasti essence lak? :-) Aura mat ruzeve imam, oni su meni super :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, u pitanju je broj 20 - beautiful lies, a za Auru se slažem skroz :)

      Избриши