"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 17. октобар 2015.

Novo na testiranju iz TV shop-a














Poštovani pratioci, navikli ste već da vam predstavljam razne proizvode kompanije TV Shop koji su namenjeni u razne svrhe. Asortiman je zaista jako širok i može se naći za svakog po nešto a ja sam tu da vam na neki način približim detalje o pojedinom proizvodu, informišem vas kao i da nakon testiranja napišem svoje iskreno mišljenje o svemu, i ponosno mogu da kažem da ova divna saradnja traje već više od 3 meseca i da sam za sada pisala o čak 9 različitih proizvoda, možete ih sve pronaći ovde u slučaju da ste neki propustili, a danas ću vam predstaviti proizvode koje ću testirati u narednom periodu i naravno recenzirati ih za vas. Takođe je u pripremi i novi katalog a samim tim verujem da nam on donosi i dosta noviteta i ja jedva čekam da vidim šta će svega biti, jer moram da kažem sve što do sad koristimo svi mi ovako porodično je zaista za svaku pohvalu, kvalitet proizvoda pre svega.


U kutiji gore krije se ni manje ni više nego nova sprava za vežbanje pod nazivom Total crunch i ja sam totalno oduševljena i još uvek pod utiskom što sam dobila ovako nešto jer moram priznati da mi je oduvek bio san da posedujem jednu ovakvu spravicu kući jer sam pretežno u stanu i nemam mnogo mogućnosti za vežbanje a mnogo želim i mnogo mi nedostaje. Kada se sastavi izgleda kao na slici dole, i ova sprava je kako kaže proizvođač inovativni sisitem treninga koji će vam pomoći u oblikovanju leđa, ramena, bicepsa, tricepsa, gluteusa, butina u isto vreme. 
*Recenzija i video snimak OVDE.



Sledeće što sam dobila je ovaj set od 3 komada divnih Aire bra deluxe grudnjaka u crnoj, krem i beloj boji. Veličinu sam uzela L namerno jer sam pod hormonalnim terapijama i svi znate da se spremam za VTO što samo znači još hormona, pa sam uzela malo veći broj za svaki slučaj. Postoje različite vrste ovih grudnjaka ja sam izabrala ove sa čipkicom gore, takođe imaju i umetke koji se mogu izvaditi, jedva čekam da ih isprobam. Klik za recenziju :)


Walkfit platinum ulosci za muža i mamu, ali kako ona i ja nosimo isti broj naravno da ću ih i ja isprobati i koristiti. Proizvođač za ove uloške kaže : Nova generacija uložaka - smanjuju bol u stopalima i omogućavaju Vam da udobno i lako hodate. Bio lok dizajn koji fiksira petu,
sadrži nano čestice i antibakterijsku supstancu, poboljšavaju ravnotežu i stabilnost. Muž ih je odma raspakovao, namontirao i već otišao da prošeta Švrću dok ja vama pišem ovaj post :).


Jedna genijalna spravica  Chef dini za nas domaćice, sada pred praznike će doći super da nam svima olakša pripremu raznih đakonija, ja ne mogu da dočekam da je isprobam, svi znate da mnogo volim da kuvam i spremama svašta. Kako me je Ultramaxx-ekstraktor hranljivih sastojaka oborio sa nogu i još me drži oduševljenje njime jer ga koristim skoro svaki dan, ne sumnjam da će mi i ovaj lepotan postati miljenik pored njega.


Malo i preparata od čuvenog Astonish brenda, neki od proizvoda se isključivo mogu naći samo u Tv shop-u a važe za jedne od najboljih proizvoda na svetu kada je reč o tom tipu proizvoda. Na slici gore možete videti Astonish-tečni sapun za ruke med i mleko, zatim sredstvo za čišćenje kože i sapun za fleke.


Još dva sjajna proizvoda  Astonish-univerzalna pasta za čišćenje i Astonish osvezivač garderobe.

Ne mogu da vam opišem rečima koliko sam uzbuđena što sam dobila priliku sve ovo da isprobam i koristim, da uživam u čarima ovih proizvoda jer su meni na neki način već provereni, i ne mogu da nađem reči zahvalnosti kompaniji TV Shop koja mi omogućava sve ovo i malo malo nečim me iznenade, obraduju, pa tako i vlasnica kad je na putu u Americi seti se mene i donese mi čokoladice, morate priznati da je to jedna saradnja i prijateljstvo o kakvom sam mogla samo sanjati. Jedva čekam da isprobam sve i pišem vam utiske do tada budite mi zdravi i srećni :).

FB https://www.facebook.com/TVShop.rs?fref=ts
SAJT http://www.tv-shop.tv/

Šta vam se najviše dopada i o čemu bi najradije voleli da čitate recenziju? 
*PR proizvodi




16 коментара:

  1. Total crunch mi se najviše dopada :D Jedva čekam utiske :D

    ОдговориИзбриши
  2. Svaka ti cast,svi proizvodi su zaista primamljiv,mada bih se ja ovime od Astonish-a najvise obradovala,odusevljena sam svime,uzivaj.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga i ja sam oduševljena i zaista ću da uživam maksimalno u svemu kao i do sada :)

      Избриши
  3. Totalni kraljevi jer su izabrali tebe i za par godina ću da se hvalim kako "znam" Tijanu :-D jer si žena zmaj. A sve ovo je odlično naročito sprava vau, zatim chef dini. Što bi rekla moja baka "u zdravlju i sreći da ih koristiš" a mi da čitamo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pocrveneću al neću se uobrazirti a nadam se i da ćemo se nekad i upoznati uz neku nes kaficu, tako vernog fana i druga retko ko ima <3. Hvala na svemu draga :)

      Избриши
  4. Stvarcice su divne, ali sprava me je odusevila.:)Zaljubljena sam u nju, i jedva cekam recenzije svih stvarcica..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga i ja sam još pod utiscima, i odvežbala sam prvu turu mislim da ću imati dobru upalu mišića par dana :).

      Избриши
  5. Zanimljivi proizvodi, Aire Bra mi deluje bas super. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da posle isporabavanja Aire bra bacam sve stare grudnjake naročito one sa žicom, ovo je za mene životno otkriće , savršeno :)

      Избриши
  6. Znaju oni koga su izabrali.Bravo za tu divnu saradnju...

    ОдговориИзбриши