"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 30. октобар 2015.

SLIM ABS - pojas za mršavljenje


Slim ABS - najdelotvorniji steznik za stomak koji će vam ikada trebati. Tera Vas da se znojite baš tamo gde je najneophodnije. Steže, podržava i preoblikuje vašu figuru i mnogo je udobniji od bilo kog steznika koji ste ikada nosili. Slim ABS, fantastični pojas za mršavljenje sa stvarnim i neverovatnim rezultatima. (izvor).


Nakon što sam dobila od kompanije TV Shop njihove čuvene Velform helanke za mršavljenje o kojima sam vam pisala ovde, stigao je na red i Slim Abs pojas za mršavljenje da lepo kompletiram svoju opremu. Helanke nosim i dalje svaki dan barem sat vremena dnevno, sada pošto je zahladilo nosim ih ispod farmerica ili trenerke kad krenem u neku šetnju ili ih samo nosim po kući dok sam u pokretu, dok kuvam ručak i od nedavno dok vežbam na svojoj novoj spravi Total crunch o kojoj sam vam pisala, i čak snimila i svoj prvi VIDEO u kojem možete videti na meni i pojas za struk i helanke. Otkad imam spravu počela sam da stavljam i pojas uz helanke i tako vežbam svaki dan. U početku to je bilo desetak minuta a sada sam već malo ušla u formu pa bude i dve serije po 10-15 minuta. Dok nisam dobila spravu nosila sam pojas možda neke tri nedelje po sat vremena dnevno takođe po kući samo dok sam aktivna i moram reći da sam samo za to vreme i na taj način izgubila 1 cm sa donjeg dela stomaka, svi znamo da je taj deo najteže zategnuti i da sa tog dela najteže spadaju cm u obimu, a sada za samo par dana vežbanja na spravi sa pojasom i helnkama spao je još 1 cm i ja sam zaista preserećna zbog toga, zadivljujući rezultati u udobnosti svog doma uprkos što od hormonskih terapija samo gomilam kilograme i zaokrugljujem se.


Slim ABS je napravljen uz pomoć Trilay tehnologije, sastavljen je od tri super efektivna materijala. Unutrašnji sloj vam omogućava da se znojite više prilikom kontakta sa vašom kožom. Znojite ćete se više nego sa drugim steznicima. Srednji sloj ima milione ćelija koji apsorbuju znoj. Spoljašnji sloj obezbeđuje brzo sušenje jer zadržava znoj. Održava vase telo i odeću suvim.(izvor).


Pojas je zaista neverovatan baš kao i helanke, ispod njega vi se znojite i samo znojite a on ostaje suv, ne probije ni jednu jedinu kap, a nakon vežbanja od 15 minuta kada ga skinem sa stomaka bukvalno curi voda. Ima raznih predrasuda kako ne valja zatezati se i grejati telo sa ovakvim proizvodima ali ja mislim da pola sata do sat dnevno ništa ne može da nam naškodi već samo da nam pomogne da znojenjem izbacimo iz sebe što više štetnih materija i toksina i usput da mršavimo ako je to potrebno, ako ne barem da se zatežemo i održvamo neku svoju kilažu. Smatram da je ovaj vid mršavljenja mnogo zdraviji i bolji od raznih dijeta, gladovanja i štetnih tableta za mršavljenje, ali to je samo moj lični stav, svako ima svoj i ja svačiji poštujem. Meni su čak u bolnici preporučili više puta kada me boli stomak da treba da ga zagrevam što više, isto su mi govorili kada bih imala upalu jajnika ili ciste, tako da meni izuzetno prija grejanje koje mi ovi proizvodi priušte.


Evo kako izgledaju  u kompletu pojas i helanke, materijal je vrlo udoban tako da iako to treba da vas zateže bitno je napomenuti da ništa ne steže i ne žulja i da se vi sasvim komotno možete kretati, šetati ili vežbati.





























Slim Abs je napravljen na bazi tehnologije poslednje generacije koja oblilkuje i sužava vašu figuru. Proizvodi toplotu u predelu stomaka, struka i leđa. Tera vas da se znojite gde bi trebalo i prenosi toplotu na ostatak vašeg tela. Lako je, navucite ga i to je to, bez kopči, dugmića, rajfešlusa ili elastičnih traka. Nosite ga preko celog dana bez osećaja ograničavanja pokreta. Izgleda sjajno kao spoljni sloj i nije vidljiv ispod odeće.(izvor).


Ovaj pojas možete poručiti po veoma povoljnoj ceni od  1.240,00 RSD ovde, kao i kupiti ga u svim maloprodajnim TV Shop objektima. Za više informacija i ako želite da uvek budete u toku lajkujte zvaničnu FB stranicu TV Shop a za sva pitanja, nedoumice i narudžbine online tu je zvanični sajt http://www.tv-shop.tv/ na kojem u svakom trenutku možete postaviti neko pitanje i u najkraćem roku dobiti vaš odgovor.

Kako se vama čini ovaj pojas i da li biste ga i vi koristili, da li verujete da zasita deluje ? :).

*PR proizvod

8 коментара:

  1. Dugo se razmisljam da narucim ali mi se sve nekako ne daje novac. Pogotovo sad kad sam pocela da studiram.
    Pa sam ja uzela onu prijanajucu foliju za kuhinju I obmotam dva puta oko stomaka pa onda ubucem hulahop I super mi :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahaha genijalna ideja , ja sam to radila samo jednom kada sam mazala neko blato za celulit , ovo je mnogo praktičnije i udobnije ipak :)

      Избриши
  2. I ja isto kao ova devojka iznad, samo bez folije i hulahopa :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Koristila bih naravno...kad bih imala.Osecm da sam lopta prava i svakim danom sve naduvenija od ovih hormona.Prija mi to utopljavanje jer me svakodnevno boli stomak.A misljenja sto se toga tice su razlicita kao sto si i ti sama rekla.Ja sam ipak pristalica ovakvog nacina mrsavljenja a protivnik gladovanja i tableta.

    ОдговориИзбриши
  4. Zanimljiva stvarcica. Ja sam ipak samo za najrpirodnije metode, vezbanje i normalno znojenje, korigovanje ishrane i to je to. :)

    ОдговориИзбриши