"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 7. октобар 2015.

Slim & Lift caresse jeans helanke


Poštovani moji pratioci danas jedan modni post za vas i nadam se da ćete uživati u čitanju i u slikama kao što ja uživam u nošenju ovih predivnih helanki već neko vreme. Moram priznati da otkad sam ih dobila samo njih nosim i menjam boje na svaka dva dana pa opet u krug, jer ja sam neko ko majice i helanke pere posle svaka dva oblačenja. Dakle prošle su ove helanke sa mnom već puno kilometara, oprane su već po tri puta pa mislim da je pravo vreme da ih predstavim i vama.


U setu koji sam dobila nalazi se 3 različite vrste helanki iako je model isti, a isto tako može se kupiti i jedan komad po izboru. Postoje naravno po veličinama, ove moje su S/M, dok postoje još L/XL i XXL. Na slici gore možete videti sva tri modela koja se nalaze u setu, jedne klasične plave odnosno kako ja kažem jeans boje, jedne iste takve ali kao iscepane i jedne crno-sive.

Šta kaže proizvođač?
"One su najneverovatnije modno otkriće još od pronalaska farmerki. Obucite se moderno. Osetite udobnost. Krećite se slobodno i osećajte se vitko, doterano i seksi. One izgledaju kao prave farmerke, ali one su ustvari udobne, rastegljive pantalone, mekane kao helanke. Ali za za razliku od običnih helanki i slim farmerica koje otkrivaju mane i naslage na telu Slim n Lift Caresse Jeans će učiniti Vašu siluetu vitkom, dok Vam 3d izgled teksasa daje neverovatan moderan stil.
Nećete moći da poverujete koliko su udobne, ali kada ih obučete imaćete osećaj kao da ste u pidžami koju bi mogli da nosite i kada ste van kuće, a da Vam nije neprijatno. Volećete ih. One čine daizgledate mršavije, znate da Vam ništa ne viri iz džepova ili nešto slično. Kada obučete Caresse Jeans helanke osećaćete sefantastično i neodoljivo. Pojas je dublji I širi nego kod običnih farmerki. Oblikuju stomak kako bi sakrile naslage. I eliminišu pojavu ljubavnih jastučića a da Vam pritom nije tesno, prošivene su u kritičnim zonama tako da podižu I zatežu Vašu zadnjicu I smanjuju obim Vaših kukova i butina. Za oblikovano telo i noge koje izgledaju kao da su miljama duge." (izvor).



Ako mene pitate podvlačim sve gore napisano, zaista su toliko meke, udobne da ni ne osetite da ih nosite. Slažu se uz svaku odevnu kombinaciju jer su nalik farmericama a njihova udobnost je daleko veća, nema ništa da vas žulja ili steže. Blago su postavljene pa su idealne za ovaj prelazni period i jesen koja je pred nama. Vrlo važna stvar da je i postava vrlo meka i udobna i ne izaziva iritaciju čak ni na mojoj jako osetljivoj koži jer inače imam često problema sa tim. Prilagođavaju se obliku tela a delove koje mi na sebi baš i ne volimo one "poprave". Kod mene su to recimo butine koje su malo jače i stomak koji mi je sada naduvan usled hormonalnih terapija. Kada ih obučem izgledam vitkije, višlje i puna samopouzdanja. Idu i uz patike i uz čizmice jednako dobro. Jako se lepo peru i ne ćebaju se i što je još bitnije ne gube prvobitan oblik i posle pranja ostaju postpuno iste, ne tegle se, ne gužvaju se. Pružaju moderan izgled, udobnost i vitkost, san svake žene. U nastavku sledi mnogo fotografija :).







Ove prve su  klasične plave kako sam ih ja nazvala, super idu uz patike i texas jaknu kao i uz bilo koju majicu, ili tuniku, jednostavne i za svaki dan . Potrudila sam se da vam na slikama predstavim helanke iz svih uglova.











Na slikama gore ste mogli videti druge po redu, kao na fazon iscepanih farki koje ja inače obožavam i mislim da još nikad nisam kupila farke koje nisu malo makar iscepane, tako da sam na te modele baš slaba. Na poslednjoj slici gore možete videti i kako postava izgleda.















Najslađe za kraj, moj lični favorit ako moram da biram to su ove crno sive. Nekako mi se najviše dopadaju kako mi stoje i kako idu uz sve, pogotovo uz čizmice i pliće i dublje, njih bi svrstala u malo elegantniju varijantu jer takav utisak odaju, dok su prva dva para onako više klasična za svaki dan.

Nadam se da vam se dopalo kako sam vam predstavila ove helankice, nisam modna blogerka i nemam opremu za fotkanje, al dala sam sve od sebe da vam lepo ispoziram da bi mogli da vidite što više toga i sami procenite koliko su samo dobre i moćne, meni su postale omiljeni deo odeće . U početku kad sam ih izvadila iz kutije i videla onako male, uske uplašila sam se da pola mene neće ući u njih ali one se toliko lepo tegle i na kraju kada sam ih obukla osetila sam komfor kao nikad do sad a u isto vreme sreću jer su stegle sve moje trenutno problematične delove i učinile ih nevidljivim :).



Helanke možete kupiti komadno i tako jedan komad košta 1690,00 RSD ali ako se odlučite za ceo set njega dobijate za neverovatnih 3690,00 RSD. Sa obzirom na kvalitet, moderan dizajn koji nikad ne izlazi iz mode, udobnost i efekat ovih helanki ja bih rekla da je cena seta i više nego isplativa. Komad helanki kao i set možete poručiti OVDE.

Da uvek budete u toku sa svim novitetima i dešavanjima lajkujte FB stranicu TV Shop, a za asortiman proizvoda, detaljnje informacije, cene i narudzbine klik na link njihovog zvaničnog sajta http://www.tv-shop.tv/.

Kako vam se čine ove helanke, da li vam se dopadaju i koje su vama najlepše? :).

*PR proizvodi
*Foto by muž







21 коментар:

  1. Bas mi se dopadaju.Razmisljam da narucim sebj.Divne su a i najbolje su mi crne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno nemoj čekat da nestanu ili nešto slično garantujem ti da udobnije u bolje nećeš naći jer ja sam neko ko je lud za helankama i nema koje nisam isprobala :)

      Избриши
  2. Sve su lepe na svoj nacin, ali je meni ipak favorit majica sa totalno kul natpisom :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha pored ovako lepuh helanki i mojuh nogu ona gleda majicu hahah blesava jedna, još ja kontam uzeću neku najkraću majicu koju imam da se helanke bolje vide <3

      Избриши
    2. Hahahah, evo, lepe su ti noge Tico :-D Sta cu kad je odlicna, ja volim te lude natpise :-)

      Избриши
    3. Šalila sam se naravno, muž zna da ja volim te boje i neobične majice pa mi je kupio ovu ima joj godina i više već :)

      Избриши
  3. Odlican post, i koristan! Crne su i moj favorit, moracu da narucim sebi jedne :)

    ОдговориИзбриши
  4. Bas su dobre,lepo ti stoje,pa jos kad su tako udobne,a to mi je kao sto znas bas potrebno,mozda ih kupim,hvala za divan post i slike.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Tatjana , zaista su fenomenlane i obavezno nabaci makar jedan komad pa ćeš ih poželeti sve :)

      Избриши
  5. Odožavam helanke :)! Više mi se doadaju one klasične, plave :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ih isto obožavam ali obično nemam sreće sa njima i sad sam najzad što se kaže ubola, presrećna sam, fenomenalne su :)

      Избриши
  6. Odlican post i fotke, a i helanke ti bas dobro stoje! :) Mislim da se i meni te crne najvise svidjaju, mada su mi i one iscepane lepe. :) Meni bi to bilo super, jer inace volim helanke, volim da mi je odeca udobna, da me nista ne steze. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. JHvala ti puno draga, sve su zaista lepe al svako ima svoj ukus, i meni su crne za nijansicu lepše. Ja u zadnjih par godina samo helanke i nosim počela sam zbog rezova na stomaku da me ne bi ništa stiskalo i tu se rodila i moja ljubav prema njima, kupovala sam ih u svim oblicima i bojama ali ovakve još nisam nikad imala, divne su i tako meke ko duša :)

      Избриши
  7. Hvala puno, njima dajem samo malu prednost inače su sve divne zaista :)

    ОдговориИзбриши
  8. Crne se i meni najvise dopadaju, super ti stoje. :)

    ОдговориИзбриши
  9. Slike strava, ti vrh a helanke zelim i moram doci do njih hvala za divnu prezentaciju !

    ОдговориИзбриши