"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 23. октобар 2015.

TOTAL CRUNCH - sprava za vežbanje + PRVI YT VIDEO


Total Crunch je inovativni sisitem treninga koji će vam pomoći u oblikovanju leđa, ramena, bicepsa, tricepsa, gluteusa, butina u isto vreme.
Kako on funkcioniše:
Total crunch koristi sistem pokreta koji utiče na rad mišića u isto vreme. On obuhvata 4 vrste vežba (čučnjeve, leđa, trbušnjaka i nogu) sa kardio vaskularnim aerobik vežbanja što ga čini efektivnim treningom u cilju sagorevanja kalorija i zatezanja vašeg tela. Sa Total Crunchom možete raditi na svim glavnim mišićnim grupama. (izvor).


Kada me je kompanija TV shop kontaktirala u vezi dogovora za proizvode koje ću testirati u budućem periodu i kad su mi predložili da to bude i neka od sprava za vežbanje, iskreno malo mi je falilo da padnem u nesvet. Dugo je to jedna od mojih želja i željica ali nikad nisam uspela da je ostvarim a sada sam dobila priliku da biram koju spravu želim i ja sam se odlučila za Total crunch jer sam shvatila da mi je nekako najlakša za rukovanje, da je prilagođena i za nas žene i što me je posebno obradovalo kad sam pročitala da deluje na celo telo i zateže ga, da vežbanjem na ovoj spravi bukvalno svaki mišić radi, i da je pored zatezanja tela jako dobra i za kičmu i za sve probleme koje ja imam. Dugo godina sam slabo u pokretu, večito na nekim terapijama koje zahtevaju mirovanje pa mi je jedini vid rekreacije godinama bila samo poneka šetnjica, baš zato sam i patila da imam  kući jednu ovakvu spravicu i želja mi se ispunla. Bila sam totalno oduševljena i jedva čekala da mi je muž sastavi da je isprobam i da počnem sa vežbanjem.



Prvo korišćenje sprave bilo je baš naporno, tačno sam čula svaku kosku kao krcka i pucka pa sam tako rešila da prvih par dana vežbam samo po desetak minuta i to slabijim i sporijim intenzitetom i što mi je bilo jako bitno, da uvežbam pravilo disanje i uskladim ga sa vežbanjem. Imala sam dobru upalu mišića tih prvih par dana ali je vežbanje postajalo sve lakše i zanimljivije i spravu koristim baš svaki dan. Obučem svoje Velform helanke i stavim Slim Abs pojas o kojem ću vam tek pisati, i tu počinje moj kućni trening u kojem jako uživam i posle svakog osećam se mnogo bolje. Ja sam neko ko je pre operacija i svega što mi se desilo plivala godinama, vežbala i trenirala dosta toga pa mi je vrlo teško palo kada se taj period za mene završio, plivanje mi i dan danas jako fali, ali ova spravica mi je nadoknadila sve za čim čeznem. Kada sednem i počnem da vežbam, skoncentrišem se na disanje i ne mislim na ništa, opustim se i uživam.



Sa total crunchom vaše celo telo radi u isto vreme:
Jača i oblikuje gluteus
Omogućava ravan stomak
Definiše vaše trbušnjake
Oblikuje bicepse, tricepse i leđa
Sagoreva kalorije
Pomaže Vam u smanjenju telesne mase
Oblikuje Vašu figuru (izvor).


Iz velike zahvalnosti kompaniji za ovu spravu ja sam odlučila da snimim i svoj prvi video, iako sam to radila prvi put i imala ogromnu tremu, iako sam malo malo pa zamucnula nešto nisam htela ništa da sečem i obrađujem jer to sam ja a video je prvenac i pre svega snimljen iz velikog poštovanja ove kompanije i njihovih vlasnika koji brinu o meni i mimo saradnje, o mom zdravlju, o problemima mog muža i majke sa kičmom i ovo je najmanje što sam mogla da učinim za njih i nadam se da mi niko neće zameriti što ne umem ništa oko toga, što ne umem da napravim špice i dzinglove i što nisam umela da video ubacim u bloger pa sam otvorila svoj YT kanal i nadam se da ću tamo taj video uspeti da ubacim i rotiram, jer smo ga nekako snimili naopako. Ako na kraju posta ugledate video ili link za isti to znači da sam nekako uspela, dok vam pišem ovaj post on se učitava na YT pa ćemo videti ishod :).


Mužu se takođe svidela sprava i pomalo vežba kad stigne a i Švrća je stalo njuška nije mu jasno šta je sad to, pošto smo nas troje u vrlo maloj sobici pa nam je sve natrpano, sreća je da ova sprava može lako da se sklopi i odloži u ćošak, a čak i rasklopljena nije nimalo glomazna ni mnogo teška.
Cena ove sprave iznosi 10.990,00 RSD i možete je poručiti ovde, a tu takođe možete pogledati i njihov originalni video. Takođe proizvod možete kupiti na rate a sve informacije o tome možete pronaći ovde. Sada kada nam dolazi zima i slave, sa njima i veći unos hrane a kretanje se svodi na minimum mislim da svako ko može da priušti neku od ovih spravica to obavezno učini, kako bi dočekao svako leto zdrav i u formi.




I na kraju sam uspela nekako da rotiram i sredim video da on liči na nešto, naravno pošto je vežanje u pitanju nemam na sebi trunkicu šminke pa se nadam da se niko neće uplašiti :). Očekujem komentare, mnogo njih,ako vam se na bilo koji način dopada ovaj video stavite mi do znanja, stisnite like i preplatite se na moj kanal, a ja ću se za sledeći video ako odlučim da ga snimam bolje spremiti, kako sebe tako i snimak :D.

P.S. Na snimku nemam stomačinu nego mi se pojas koji je bio ispod majice malo savio :)

Photo & Video by muž <3

31 коментар:

  1. Divan video.Super si to objasnila i super izgledas bez sminke.Sto se tice sprave,verovatno je savrsena i deluje na sve misice.Odavno sam prestala da vezbam,trcim ili bilo sta.Stitna zlezda i srce su me ogranicili samo na setnju...cak sam i moje brzo hodanje prestala da praktikujem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru i podršci, i meni je sve teži bilo koji vid rekreacije naročito pod terapijama non stop pa mi je ovo došlo ko kec na 11 što se kaže :)

      Избриши
  2. Ideja da snimiš video je odlična, baš lepo upotpunjuje tekst :) Nadam se da će biti još snimaka na yt, samo napred :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Ksenija nikad mi anije nije ni pala na pamet ta zamisao ali me je ova spravica naterala na to, kako vidim ne ide mi tako mnogo loše kao što sam mislila pa verujem da će biti još koji :)

      Избриши
  3. Odlično sve pohvale, i više od odlično a spava je genijalna.

    ОдговориИзбриши
  4. Bravo,draga! Sve pohvale! Ne sumnjam da ćeš vremenom postati sve bolja i bolja!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Olivera, namučila sam se pošteno , video je snimljen još pre par dana , pokušala sam i špice dzinglove i tako svašta na kraju sam uspela samo da rotiram što je najvažnije da može da se gleda a ostalo ću već proučiti imam vremena, u principu ja to sve odradim i znam u jednom programu al to posle neće da mi funkcioniše :)

      Избриши
  5. ova sprava je za nas punije,verujem da bi mi pomogla

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sprava je za sve, jako je dobra i za kardio trening i za kičmu, noge za bukvalno sve, jer pokreće svaki deo tela :)

      Избриши
  6. Predobra recenzija, znaci odusevila si me.Svaka cast..:) A da, nadam se da ce u buducnosti biti jos videa, jer ti pricanje i ponasanje pred kamerom stvarno odlicno lezi..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj hvala ti puno na divnim rečima, kako me svi hvalite mora da bude još hehe <3

      Избриши
  7. Bravo, mnogo mi je drago što si uspela da snimiš video i odličan je iako ja možda nisam baš merodavna jer nešto preterano nisam ljubitelj gledanja videa, ali tvoj mi se sasvim dopao. Možda zato što smo te već upoznali kroz pisanje pa je ovo nekako šlag na tortu. Sviđa mi se sprava i te tri vežbice, čini mi se da najviše snage treba imati u rukama i ramenima ili je to samo moj utisak. A to što kažeš da si imala tremu nije se osetilo sve je bilo savršeno. Nadam se da ćeš i u budućnosti da nas obraduješ ponekim videom možda baš za kućne aparate. Sve pohvale za odličan video prvenac.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvaal ti puno na iskrenom mišljenju kao i uvek, zato te obožavam ako mogu tako reći, u pravu si da treba snage u rukama i nogama ali vežbe deluju na celo telo i to je ono što mi se dopalo najviše, a da znaš da sam odlučila da snimim i za Ultramaxx o kojem sam pisala već kao i za novi Chef dini koji sam dobila :)

      Избриши
  8. Odgledala i mnogo mi se svideo video! :) Nastavi da snimas, obavezno! :)

    ОдговориИзбриши
  9. Diiiivna si ovako uživo! I ne vidi se, ko što si rekla, da imaš tremu!
    Poljubac i samo napred, ovo je TV shop-u odlična reklama :)

    ОдговориИзбриши
  10. Bravo za video!! Odlično izgledaš pa ne znam koliko si kandidat za takve sprave, radije to šalji za Zagreb hahaha. Šalim se, ja sam luda za spravama za doma jer sam lijena ići u fitnes dvorane.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja čekala sam tvoj sud :). E možda mi ne treba da skidam kile ali znaš kako mi prija za kičmu i psihu ma milina jedna <3

      Избриши
  11. Svaka cast ♡ sve si lepo objasnila i super je video i slike. :*

    ОдговориИзбриши
  12. Fina spravica,ocigledno,malo me nasmejalo ono o stomaku,naravno da ga nemas,izgledas lepo,a uz ovu spravu sa kojom vredno vezbas bices jos i lepsa,sigurna sam,pozdar vi puno srece i zdravlja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga Tatjana i drago mi da sam te nasmejala, imam stomak naravno al ovde ispalo ko da imam stomačinu hehe :)

      Избриши
  13. molim vas pomoć
    imam 63 god. operirani stentovi..3 umijetna i 3 moja
    imam šećer
    i rado bi malo vježbao jer imam viška kg i to prilično 184 sm visok i 97-8 kg ......molim recite dali mi može pomoći ova sprava
    i molim da me ne lažete
    hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovani na ovo pitanje ja vam ne mogu dati odgovor morate se posavtovati sa vašim lekarom pre svega :)

      Избриши
  14. Одговори
    1. Hvala draga Ana ovaj post je iz oktobra 2015.-te ali nadam se da ću se vratiti u staru formu ubrzo <3

      Избриши
  15. Imam istu spravu....i ne koristim je 😯zanima me koliko dnevno vremenski vezbas na spravi i po koliko uradis serija vezbi i od koliko...hvala unapred na odgovoru.

    ОдговориИзбриши