"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 1. новембар 2015.

Aire Bra Deluxe grudnjaci


Aire Bra Deluxe je specijalni čipkani grudnjak koji je lagan kao vazduh, oblikuje i drži čvrsto grudi na svom mestu. Dobićete sva triAir Bra grudnjaka sa naglašenom prelepom čipkom za privlačan izgled u bež, crnoj i beloj boji. Uz svaki čipkani Air Bra deluxe grudnjak dolaze i umetci, kada želite dodatnu punoću i bogatiji dekolte. Savršeno za specijalne prilike! (izvor).


Moji dragi prijatelji iz TV Shop kompanije ne prestaju da me izenađuju novim proizvodima za testiranje koje ujedno dobijam i na poklon i na naki način sam počela već da se osećam kao neko zaštitno lice kompanije i gledam na nju kao da je moja, jer su me svi proizvodi do sada oduševili kvalitetom pre svega, onda svrhom za koje su namenjeni i asortimanom koji je ogroman, može se naći bukvalno sve od igle do lokomotive. Danas ću vam predstaviti Aire Bra grudnjake, to jest set od tri komada u različitim bojama, model je isti. Moram reći pre svega da moja majka ima ove grudnjake već par godina samo neki drugi model i da joj oni još traju i kao novi su i nakon stotine pranja. Ja nekako nisam nikad pomišljala da bi mi ovako nešto moglo odgovarati jer sam navikla na klasične grudnjake sa žicom i nije mi palo na pamet da kupim neke druge iako me te žice i žuljaju i nerviraju ali navika je čudo. U nastavku posta videćete mnogo slika, kojih me je iskreno prvo bilo malo sramota da stavim ali muž me je ubedio da su pristojne, normalne i da se ne vidi ništa što ne treba, grudnjaci su ovde u prvom planu, njih reklamiram. Uz slike izneću i svoje iskrene utiske koje sam stekla o ovim grudnjacima. Da napomenem da sam uzela veličinu L iako nosim sve u veličini M, jer sam stalno pod nekim hormonalnim terapijama pa samim tim volim da mi je sve malo komotnije jer sam  cela naduvana i natečena. 


Karakteristike:
Specijalni deluxe dizajn sa čipkom
Lagan kao vazduh, oblikuje i drži čvrsto grudi
Savršen za svakoga, bez obzira na telesnu građu
Dostupan u veličinama: S, M, L, XL, XXL, XXXL. (izvor).








Na slikama gore možete videti prvi Aire Bra grudnjak u crnoj boji, iz svih uglova. Kao što vidite liči na neki sportski topić ali ima malu čipkicu gore što ga čini malo elegantnijom varijantom. Izuzetno je udoban i jako dobro i čvrsto drži grudi u svim situacijama. Postoje sunđeri koi se mogu i izvaditi za one koji ih ne vole. Ne oslikava se ispod majica čak i onih najužih, pri pranju ne pušta boju, i ne menja prvobitan oblik što je meni jako bilo bitno. Osećam se kao da nemam ništa na sebi, nema stezanja, grebanja, žica i svega ostalog što mi smeta kod klasičnih grudnjaka a grudi mi stoje lepše nego sa bilo kojim modelom do sada. 











Aire bra u beloj boji, isti model isto sve kao što vidite, zaista su predivni i savršeno stoje, ja sam oduševljena i otkad ih imam bacila sam sve one stare grudnjake sa velikim korpama i jakim žicama sa kojima sam se mučila. Moram da napomenem da postoje i drugi modeli ovih grudnjaka, bez čipke, dakle malo više sportska varijanta, takođe postoje i u divnim veselim bojama poput roze, crvene i slično i svakako nameravam i njih da nabavim da se osiguram :).









Na kraju i Aire bra u prelepoj kremi boji. Moram reći da ovi grudnjaci tako lepo i čvrsto drže grudi pa čak i kad vežbate nemate problema sa tim, a sve to bez stezanja i pritiska, laki kao pero, meki i udobni kao svila, obožavam ih jednom rečju. 


Aire bra grudnjake možete kupiti u svim prodajnim objektima  TV Shop-a ili naručiti online OVDE.
Cena seta od tri komada u tri boje iznosi 2.490,00 RSD, trenutno su sniženi čak 24 %, prava cena im je 3290,00 RSD.
Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop kao i njihov zvanični sajt koji služi i za online poručivanja i tamo možete postaviti sa pitanja u vezi sa proizvodima i tim TV shopa će vam dati odgovor u najkraćem roku http://www.tv-shop.tv/.

Kako vam se dopadaju ovi grudnjaci i da li ste ih možda probali ili tek nameravate? :)

*PR proizvodi
*Foto by muž

20 коментара:

  1. Kao i uvek savrsena i kompletna recenzija najbolja si i to dokazujes svima polako ali sigurno a grudnjaci su mi divni i zelim ih kupiti

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na divnim rečima i komentarima oni me teraju napred i uvek se trudim biti samo bolja <3

      Избриши
  2. Gledala sam reklame za te grudnjake i uvijek su mi se činili nekako bapski, no razbila si mi predrasude jer izgledaju poput topća te vjerujem da su odlični za vježbanje :D
    P.S. Odličan si model :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja, to muž kad slika ne može da ne valja već je naučio i navikao :). Inače imaš još klasičniju varijantu bez čipkice gore, skroz onako sportski i ima u raznim bojama , za svakog po nešto a preudobni su <3

      Избриши
  3. Odlična recenzija a ti bi komotno mogla u modele! Grudnjaci nisu moj interes jer nitko ne radi tako male brojeve koji meni trebaju XD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, draga moja to ja poziram onako u krvi mi je hahaha :). Ima ovde i S veličina taman ako treba bleso moja <3

      Избриши
  4. Ti bi devojcice ladno mogla u manekenke.Odlicno izgledas, pritom poziras bolje od profesionalnih modela.Ovo mi deluje zanimljivo, jer mrzim standardne grudnjake se zicom i ostalim cudima..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala prvo za to devojčice a onda i za sve drugo, nije da nisam kao mlada možda želela time da se bavim ali bila sam niska, mada prošla sam jedan izbor sebi za dušu, pssst. Ipak ja mislim da je fotograf odličan ja manje više :D. Grudnjaci su savršeni zaista kad osetiš razliku poželiš odma stare da baciš :)

      Избриши
    2. Nema na cenu..:)Steta sto je samo jedan..:( Ma super je fotograf, ali model je model..:)

      Избриши
    3. Ko zna šta bi bilo da nije bilo ili da je bilo, al nakon toga sam saznala za tumor i ode karijetra u pm a nisam ni narasla više hahaha :D <3

      Избриши
  5. Odlicne fotke, Tijana! :) Ja grudnjake nosim samo kad moram, kod kuce ako nosim, to su oni najobicniji, pamucni, bez zice.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga puno :). ja sam navikla da ih nosim i bez njih sam kao gola iako mi smetaju i stežu me uvek ali evo našla sam rešenje najzad.

      Избриши
  6. Bogami si i zastitno lice i manekenka <3 Bas su lepi, i ja sam navikla na one klasicne, mada bih mozda i isprobala ove, udobno deluju, a i ti tako kazes :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E da bar jesam nešto tako tukla bi neku lovu negde haha, hvala draga na komplimentima :). Veruj mi da su savršeni mnogooo bolji od klasičnih pa t probaj sad su i na većem sniženju čak 24 % :).

      Избриши
  7. Imam ih ali u onoj sportskoj varijanti...krem,beli i crni...savrseni.Sve pohvale.Obozavam ih...ne osecam da ih imam i bas nema tog zuljanja raznih zica,stezanja...itd...

    ОдговориИзбриши
  8. E to je pravi muz, bravo za njega. Odlicne slike a odlican i model.
    Jao sto su dobri i bas sam odusevljena, nisam ni zamisljala da mogu tako izgledati. Meni iskreno treba nesto takvo za ono svakodnevno, tipa za svakodnevne kucne obaveze, prilicno me opterecuju ovi klasicni. Cak im je cena sasvim pristojna, dopadaju mi se bas

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cena je i više nego pristojna a sad su na sniženju iskoristi to jer za taj novac ništa bolje nećeš moći pronaći tvrdim i garantujem, ja ih nosim non stop , lepše drže grudi od običnih a nema stezanja i žica pa ih možeš komotno nositi za sve prilike , ja ih samo vrtim u krug i moraću nabaviti bar još jedan set :). Hvala na komplimentima <3

      Избриши
  9. Bas je lep,doduse tebi super stoji pa mi mozda zbog toga deluje lepsi nego sto je.

    ОдговориИзбриши