"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 13. новембар 2015.

Astonish - tečni sapun mleko & med i osveživač garderobe


Astonish tečni sapun za ruke med i mleko sam između ostalih proizvoda dobila na testiranje od moje drage kompanije TV Shop koja je za neke od ovih proizvoda i jedini uvoznik na našim prostorima. Ja sam upoznata od ranije sa kvaliteton Astonish proizvoda jer ih je moja majka često kupovala i koristim ih dugo u razne svrhe za održavanje higijene u celoj kući, jer u asortimanu ima zaista širok spektar proizvoda namenjen raznim tipovim čišćenja. Tečni sapun sam prvi put probala moram priznati i jako mi se dopao, lepo neguje ruke, čini ih mekim, nežnog je mirisa, mala količina je dovoljna za detaljno i temeljno pranje ruku, ja koristim oko dve pumpice kao dozu.


Zanimljivo je kod ovog sapuna da vi ne možete da prođete pored njega a da ne poželite da operete ruke ponovo, ja bih ga čak i za tuširanje koristila koliko mi se dopada njegov miris i nega koju pruža.


Pakovanje ovog sapuna je od 500 ml a cena mu je 339,00 RSD i može se poručiti ovde. Postoje još i druge mirisne note a to su: Kokos, Cvet lokvanja, Miris šume, Chocco orange, Borovnica, Cimet.
Preporučila bih ovaj sapun svim ženama i domaćicama čije ruke dosta vremena provode pod vodom, kao i onima koji imaju suvu ili grubu kožu ruku, zaista pmaže u prevenciji tih problema i nakon upotrebe ovog sapuna nije vam potrebna dodatna nega u vidu kreme za ruke.


Astonish osveživač garderobe - specijalno dizajnirana formula koja eliminiše neprijatne mirise i neutrališe njihov izvor. Pogodan za garderobu, tepihe, zavese i tapacirung. Eliminiše mirise kuvanja, duvana, kućnih ljubimaca i ostalih mirisa. (izvor).


Ovom proizvodu sam se jako radovala i jedva sam čekala da ga isprobam jer ja sam neko ko jako voli da je sve mirisno i čisto a da to opet nije neki jak miris koji će me gušiti. ovo sredstvo je idealno i korisno za više stvari, prvo sam ga testirala na zavesama, dovoljno je da jednom prsnem na levu i desnu stranu i da zavesa danima miriše kao da je tek oprana, a taj miris se proširi celom sobom pa deluje kada se uđe da u sboi postoji i neki osveživač protora. miris je nežan, prijatan i miriše na čisto, na sveže. Jako mi je dobro došao ovaj osveživač kada sam pakovala i sklanjala svoju letnju garderobu a vadila zimsku, iako ja na leto svu zimsku odeću operem i spakujem ipak ona stoji preko leta zapakovana i kad je izvadim ne oseti se više onaj miris omekšivača koji obožavam a ovo sredstvo je upravo zamena za to, samo par puta se poprska na garderobu i slože se u orman i nakon toga ceo orman kao i svaka stvar posebno predivno miriše kao tek sveže oprana, ja sam se oduševila.


Takođe smo ga isprobali na maminom čupavom tepihu koji je malo poprimio miris kada nam je pas tek stigao u kuću imao je 9 nedelja i par puta dok nije naučio vršio je nuždu baš na tom tepihu, i pošto je on onako mekan i čupav taj miris je opstao i nakon pranja tepiha. Jedan dan smo pošpricali tepih ovim osveživačem i ostavili da se to sve dobro upije i izluftira i već narednog dana nije bilo traga neprijatnim mirisima, oni su nestali, isparili, ovako nešto je po meni must have u svakoj kući.


Pakovanje osveživača je od 750 ml cena je 369,00 RSD i može se poručiti ovde. U narednom postu predstaviću vam još neke Astonish proizvode koje sam dobila i koje koristim, biće tu sapun za uklanjanje fleka, univerzalna pasta za čišćenje kao i sredstvo za čišćenje i poliranje kože.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica TV Shop kao i sajt sa kojeg možete poručiti sve proizvode online iz udobnosti vaše fotelje ili možda kreveta http://www.tv-shop.tv/.

Da li ste vi upoznati sa Astonish proizvodima i da li koristite neke od njih ?

*PR proizvodi

10 коментара:

  1. Ovaj osveživač mora pod hitno kod nas u kuću! Previše pušača, na žalost...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi da neutračiše svaki neprijatni miris a ne otežava vazduh kao neki drugi koje sam ranije probala :)

      Избриши
  2. Da li se njihovi proizvodi prodaju samo preko interneta ili postoji neka prodavnica u Beogradu gde se mogu kupiti?

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala Astonish dosad, ovaj osvezivac mi je veoma primamljiv :-)

    ОдговориИзбриши