"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 9. новембар 2015.

AURA - noviteti



Pre nekog vremena dobila sam na testiranje novitete koje je Kozmetika AURA izbacila na tržište krajem oktobra meseca. Pored ovih proizvoda o kojima ću vam danas pisati našlo se tu i 13 predivnih nijansi mat tečnih ruževa pod nazivom "Absolute Matte Long Lasting Lip Cream" o kojima sam vam pisala ovde i želim svima da se zahvalim na ogromnoj čitanosti ove recenzije za jako kratko vreme i na divnim komentarima. Danas vam pišem o ostatku ekipe a to su senke za obrve u 3 nijanse, gel za obrve i trepavice, i 3D sunđer za nanošenje pudera.


Senke za obrve dolaze u preslatkim malim okruglim kutijicama od vrlo kvalitetne plastike, i kada se otvore svaka ima i malo ogledalce sa druge strane što se meni posebno dopalo na prvi pogled. Postoje 3 nijanse tako da svako može da pronađe sebi odgovarajuću a to su 01 light, 02 medium i 03 dark.



Ovako izgledaju senke kada se otvore slikane pod veštačkim svetlom a kasnije u toku posta moći ćete da videte nijanse slikane i pod dnevnim svetlom. Meni se odmah izdvojila nijansa medium, ona mi je nekako najviše prilagođena boji obrva, mom tenu i boji kose mada mogu da prođu i ostale dve kombinacije uz malo trikova i pravilno nanošenje.



Na slici gore nalazi se najsvetlija kombinacija 01 light, možete videti kako izgleda na dnevnom svetlu plus na koži prstiju :).


Na slici gore nijasna 02 medium takođe slikana na dnevnom svetlu, po nekom mom mišljenju ova kombinacija bi mogla da odgovara smeđokosim i smeđookim devojkama kao što sam ja :).


Na kraju tu je i najtamnija kombinacija 03 dark, možete videti da na prirodnom svetlu na koži prstiju uopšte nije mnogo tamna. Svako pakovanje ovih senkica sadrži 2g i mogu reći za ovo vreme koliko ih koristim da je ovo jedan vrlo kvalitetan proizvod. Senke se ne trune, vrlo lepo i lako se kosom četkicom nanose na obrve, dugotjane su i ne razmazuju se, meni su idealne u kombinaciji sa olovkama za obrve koje imam od Aure. Bitna stavka je još po meni da daju obrvama skroz prirodan izgled i od mene baš zbog toga proizvod ima poseban plus. Cena po komadu iznosi oko 640,00 RSD.



Na slici gore takođe možete videti kako meni stoji medium nijansa na obrvi, a kada sam završila sa senkom prešla sam preko obrva sa gelom za obrve i trepavice o kojem ćete čitati u nastavku teksta. Kao što možete videti zahvaljujući njemu svaka dlaka stoji na svom mestu i to izgleda vrlo lepo i uredno.


Lash & Brow fixing gel ili u prevodu gel za fiksiranje trepavica i obrva dolazi u obliku maskare sa tim što je skroz providan, drugih razlika nema, osim naravno svrhe za koju služi. Mene je ovaj proizvod oduševio odmah i mnogo sam mu se radovala iz razloga što imam večiti problem sa neposlušnim obrvama i trepavicama, koliko god da se potrudim da ih sredim uvek se nađe poneka dlaka koja štrči i nervira me, a sa ovim proizvodom samo u jednom potezu rešavam te probleme.



Ovaj proizvod koristim tako što kada sredim svoje obrve senkom i olovkom, pređem ovim fiksatorom preko njih i one stoje ceo dan i ne mrdaju, veliko oduševljenje zaista, nema više neposlušnih dlačica i čupavih obrva. Isto tako deluje i na trepavice, namažem svoju omiljenu maskaru u dva sloja po navici, i zatim preko nje nanesem dva sloja ovog gela i trepavice stoje ceo dan kako ja želim, ne lepe se, ne trune se i ne štrči poneka dlaka sa strane. Takođe sam probala i obrnuto dakle prvo sam namazala gel i lepo sa njim razdvojila svaku trepavicu a zatim preko njega nanela maskaru i efekat je još bolji.



Cena ovog proizvoda je oko 330,00 RSD a pakovanje je od 8 ml, sastav možete videti na slici gore.


Na slici malo višlje možete videti efekat trepavica kada sam mazala gel nakon maskare, a na ovoj slici iznad efekat kada samo to uradila obrnutim redosledom.


Za kraj predstavljam vam 3D makeup sponge čijem sam se testiranju najviše radovala jer sam nedavno počela da koristim sunđere za šminku pa me je zanimalo da ih uporedim i da vidim koje su im razlike i ima li ih.


Moram reći da sam već nakon prve upotrebe primetila da je ovaj sunđer mekši u odnosu na drugi koji imam i savitljiviji što je po meni samo plus jer je mnogo lakši za korišćenje i može tim svojim savijanjem da dopre do svih delova na licu i savršeno razmaže puder ili toniranu kremu. Kod gušćih pudera što se mene tiče obavezno je kvašenje sunđera pre upotrebe za još lakše i brže nanošenje, a umem ja malo i da ga namažem sa par kapi bademovog ulja za još bolje rezultate, to je neki moj trik kojim se dugo služim kada naiđem na gušće pudere recimo ali Aura je smislila rešenje i za to a zove se Iluminator.  Proizvođač ipak preporučuje da se sunđer skroz dobro pokvasi pa iscedi, zatim se stisne peskirom da on upije višak vode a zatim se kreće u postupak nanošenja pudera, za najbolje rezultate. Nakon upotrebe sunđer se lako opere mlakom vodom i nekim prirodnim tvrdim sapunom recimo ili sredstvom za čišćenje četkica, opet se stisne peškirom da izađe višak vode i zatim se ostavi da se osuši, postupak traje vrlo kratko.



Proizvod je zaista jako kvalitetan i praktičan i od mene ima samo pohvale, znatno olakšava svakodnevnu rutinu nanošenja pudera ili toniranih krema i ja ga prosto obožavam i sad ne mogu da zamislim da namažem puder bez njega. Cena proizvoda je oko 420,00 RSD i može se kao i svi ostali Aura proizvodi naći u svim Lilly i DM drogerijama.


To je za sada sve, nadam se da ste uživali u mojim malim turama u kojima sam vas upoznala sa Aura novitetima, za sve informacije tu je na raspolaganju uvek za sve njihova FB stranica Kozmetika AURA.

Da li ste vi već isprobali neki od ovih predivnih noviteta i da li već imate neke svoje favorite? :)

*PR proizvodi

23 коментара:

  1. Najviše bih volela da probam sunđerčić :) Trenutno imam jedan Oriflame, ali mi je pri kraju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam Ebelinov i takođe je super sa tim što je ovaj malo mekši, savitljiviji pa samim tim praktičniji :)

      Избриши
  2. Mene raduje sundjercic, jer me je nova verzija Ebelinovog razocarala, tako da mi se ovaj cini kao odlican..Svi ga hvale, ali ako ti nesto preporucis, onda znam da je to sigurno dobro..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja na tako divnom mišljenju i rečima, ja nisam neko ko se mnogo razume u šminku i te alatke al mogu da prepoznam kad nešto valja a kada ne :)

      Избриши
  3. Odlicna detaljna i potpuna recenzija kao i uvek naspram njih se usudim nesto a kupim ili ne i uvek napravim pravi izbor,dopada mi se ovaj fiksator to mi treba

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post, nisam jos uvek isprobala nijedan od ovih proizvoda, ali sam definitivno resila da kupim jedan od Aurinih mat ruzeva, onaj svetliji ljubicasti, stvarno izgleda prelepo. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvaa puno draga , trudim se :). A obavezno nabaci jedan a kad nabaciš taj jedan želećeš još videćeš :)

      Избриши
  5. Sunđerčić mi se najviše dopada :)
    Sve pohvale za detaljn post! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ah, ta aura ili je voliš ili ne. Imam stari beauty sundjercic i užasan mi je, nadam se da je ovaj bolji.
    Svrati do mene: www.ivinsvet.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Sundjer obavezno kupujem :D treba mi jedan definitivno jer ih svi hvalite a ja nisam probala :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ne,nisam probala ali bi volela da probam senke za obrve.Osecam da su strava.

    ОдговориИзбриши
  9. Bas si ovo lepo i detaljno predstavila,ovaj sundjercic mi deluje caroban,nisam probala,ali bih svakako volela.

    ОдговориИзбриши
  10. Sundjercic sam gledala ali mi je bas nesto skup trenutno ali recimo fiksator mi se dopada i pre bih se odlucila za njega. Odlicne su senke za obrve, mada ih ja licno nisam koristila ali dopada mi kako to sve izgleda na kraju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš kako to je sve kako ko gleda na stvari, meni recimo nije skup jer znam da će trajati dugo, to ti je ono pametno ulaganje a menja bar 3 četkice recimo i prste :)

      Избриши
  11. Ove novitete nisam probala, ali jos malo pa cu da se kunem u Auru :-)

    ОдговориИзбриши