"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 19. новембар 2015.

Flor de Mayo - krema za suva i ispucala stopala


Pre određenog vremena stupila sam u kontakt sa kompanijom  Flor De Mayo Srbija i dogovorila se za početak nove divne saradnje, i naravno posebno sam se obradovala jer su u pitanju opet moji Novosađani. Dobro sam ja jednom napisala da je Novi Sad na neki način pored svoje lepote postao i poznat po kompanijama koje proizvode divnu, kvalitetnu i prirodnu kozmetiku i sve ih je više.
*Flor de Mayo je prirodna kozmetika poreklom iz Valensije, napravljena od najčistijih ulja i ekstrakta dobijenih direktno iz biljaka. Svojim blagim i sofisticiranim mirisima, doneće potpuno novo iskustvo Vašoj nezi tela. (izvor).


U paketiću sam dobila tri proizvoda a danas vam predstavljam prvi, u pitanju je kremna za suva i ispucala stopala koja mi je stigla baš u pravom trenutku. Kako dođe jesen i zima nam pokuca na vrata tako moja koža postaje suvlja u svim predelima pa samim tim i na stopalima.
*Flor de Mayo krema za suva i ispucala stopala sa ekstraktom Aloja vere i butera koji omekšava i hidrira kožu, dok urea i alantoin pomažu pri očuvanju prirodne barijere i pospešuju regeneraciju kože. Regeneriše suvu i ispucalu kožu i štiti je od daljeg isušivanja. ( izvor).


Kremu sam mazala svako veče nakon tuširanja, blago bih je umasirala na stopala i prespavala. Pri mazanju u startu osetila sam kako lagano hladi stopala a zatim kako ih opušta. Kako ja imam jako problema sa lošom cirkulacijom imala sam osećaj i da i na to pozitivno deluje. Nakon par dana korišćenja moja stopala su postala mekša na dodir, lepša na izgled i osetila sam da su hidrirana, nahranjena, tako da sam kremom i više nego zadovoljna, i dalje je mažem svaki dan ali je skoro pri kraju pa je tako stigla i recenzija na red. Miris kreme je blag, opuštajuć, klasičan prijatan miris aloja vere.


Krema je bele boje, jako lagane strukture i srednje gustine, koža stopala je odmah upija pa nema straha da ćete možda umrljati čarape ukoliko ih oblačite nakon mazanja i slično. Sadržaj kreme je 100 ml, a sastav možete videti na slici dole. Preporučujem proizvod svima sa suvim i ispucalim stopalima i petama čak,  jer je mom mužu takođe krema znatno pomogla a on ima baš velikih problema sa zadebljalom i suvom kožom na petama.


Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Flor De Mayo Srbija. Inače uvoznik za ovaj brend je relativno mlada kompanija nastala 2011 godine pod imenom Magic Cod d.o.o. i na ovom linku možete posetiti i njihov zvanični sajt http://magiccode.rs/. Ovu kremicu možete kupiti u DM drogerijama po ceni od 335,00 RSD.


Za sledeću recenziju spremam vam post o ova dva divna proizvoda od vanilice sa slike gore a do tada pišite mi vaša iskustva sa ovom kozmetikom ukoliko ih imate, i kako vam se dopada?

* PR proizvodi

16 коментара:

  1. Kokosovo ulje njihovo probaj, ja sam se zaljubila :)

    ОдговориИзбриши
  2. Brend mi se čini baš zanimljiv, kao i krema za stopala :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poznavajući tebe na ovaj set od vanile bi se srušila hehe, uskoro pišem o njemu <3

      Избриши
  3. Sutra idem u dm po kremu, samo ako ne zaboravim! :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Podsetiću te, hehe, ti si bre moja najbolja mušterija, svašta ti prodam, hahaha <3

      Избриши
    2. Da otvoris sopstveni dm :-D Pa kad je vecina pristupacna, a i verujem ti na rec kad sve opises do detalja:-*

      Избриши

  4. Nisam ni znala za ovu kremu,kako imamsvakovrsne probleme sa stopalima,potrudicu se da probam,na osnovu tvog iskustva deluje kao nesto sto bi mi mozda moglo pomoci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da svakako bi a i cena je vrlo povoljna nešto više od 300 din kako sam saznala :)

      Избриши
  5. Uopste nisam znala za ovu kremu, deluje primamljivo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ni ja do sada, milsim da je relativno i novija na tržištu, super je zaista :)

      Избриши
  6. Nisam znala za ovu kremu.Inace i ja imam problema kao i ti sa suvom i ispucalom kozom kad dodje zima.A jos dodatnih problema zbog ove moje lude stitne zlezde.Verujem da bi i meni odgovarala u potpunosti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno je potraži u DM cena je jako pristupačna za ovakakv kvalitet, malo je jače od 300,00 rsd kako sam saznala :)

      Избриши
  7. Ovo bih probala na leto, sve sto hladi stopala,a u toku zime, nije za mene, meni su stopala uvek hladna, ali bih rado probala na leto... :) Ali, inace, treba mi dobra krema za stopala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tim ali ovo tako lagano hladi pa počne da ih opušta i greje, barem meni, čudan je osećaj i sređuje cirkulaciju sa kojom ja muke mučim meni su noge i zimi i leti ko led pa mi je svejedno, a kremica je fantazija :)

      Избриши