"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 20. новембар 2015.

Hedera Vita - Hidrantna dnevna krema protiv bora


U predhodnom postu o Hedera Vita prirodnom melemu smo se na neki način zajedno upoznali kako sa tim divnim proizvodom tako i sa samim brendom, a u ovom postu nastavljamo tu malu turu. Danas vam predstavljam jednu dnevnu kremu za lice iz anti age kolekcije. Ona sardži biljni hijaluron i rađena je u podlozi od prirodnog biljnog butera masline, obogaćena je bademovim i nevenovim uljem, D pantenolom kao aktivnim principom koji stimuliše regeneraciju kože. Pruža koži volumen i vlažnost koja joj je neophodna za zdrav i jedar izgled.


Krema je izuzetno lagane strukture, jako je nežna prema koži lica, lako se maže i brzo upija, koža je hidrirana i lepa, prosto sija već nakon par dana redovne upotrebe. Ja sam neko ko češće koristi noćne kreme ali sam od nedavno počela da koristim i dnevne, jer ipak godine me stižu moram da se posvetim maksimalno nezi kože sada jer već dobro zaostajem za svojim vršnjakinjama. Ovu kremu nanosila sam ujutru nakon umivanja lica, i osećala sam  kako mi prija, pogotovo ako izlazim napolje, osetila sam da me štiti od vetra i od štetnih uticaja. Odlično je služila i kao podloga za puder ili toniranu kremu. Kako me je melem o kojem sam vam pisala ovde jako oduševio i nameravam da nastavim da ga koristim još dugo, iskreno ništa manje nisam očekivala ni od ove kremice. 


Primetila sam da čak popunjava sitne linije koje imam na nekim mestima oko očiju i na čelu, iako su bile jedva primetne sada ih ne vidim uopšte, jako lepo zateže kožu, mislim da joj pruža kompeltnu kvalitetnu negu koja je koži potrebna baš svaki dan, naročito sada pred zimu nama sa suvljom kožom treba što više pažnje i nege. Koža je meka, nežna i glatka, dopada mi se što je krema lagana pa je lice odmah i upije i onda nema nepoželjnog sjaja na licu ili masnih tragova, a miris je izuzetno prijatan i nežan.


Pakovanje kreme je od 100 ml i može da potraje čitav mesec jer je mala količina dovoljna da se namaže celo lice i vrat, cena je oko 650,00 RSD i može se poručiti online, kao i kupiti u njihovoj prodavnici u Loznici. Pakovanje je lepo i kvalitetno kao i kod melema što je za mene samo još jedan plus, tako da i ova krema kao i melem od mene dobija čistu desetku za ocenu. Moje oduševljenje ovim brendom raste iz dana u dan i definitivno sam rešila da isprobam baš sve iz asortimana :). Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/. Takođe koristim i njihove proizvode za kosu koje proizvode za studio Angel koji se nalazi u mom gradu i oduševljena sam i njima.

Da li ste probali nešto od ovog brenda i kakvi su vaši utisci ? :)

*PR proizvod


12 коментара:

  1. Nisam probala nista od njih,nisam dosad ni znala za njih,ali vidim da je povoljna cena ove kremice,a verujem da je i dobra,pa cu verovatno pokusati da je nabavim.Zbog mojih problema koji su ti poznati,odusevila me cinjenica da imaju neke proizvode za noge tako da si me ovime stvarno zainteresovala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Onaj melem obavezno probaj i uverićeš se i sama u sve šo sam napisala, a i krema je super :)

      Избриши
  2. Nikad dosta hdratacije :) Krema mi se čini baš odlična, pogotovo za ovo hladnije vrijeme :D

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam jos uvek nista probala. Meni bi ta od 100ml trajala pola godine, meni inace kreme za lice bas dugo traju... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su nekad a onda samo ove godine počela da se mackam intenzivno što zbog testiranja što zbog sebe, pogotovo ako mi neka krema prija stavim malo više i na lice i na vrat pa umažem ostatak i na ruke haha, a koža mi je suva da sve upije bez problema odmah :)

      Избриши