"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 9. децембар 2015.

Hedera Vita - Micelarni anti age losion i anti age serum


AntiAge kolekcija brenda Hedera Vita je namenjena ženama koje žele da spreče pojavu bora i dehidrataciju svakodnevnom negom.
Svojom jedinstvenom formulom AntiAge proizvodi pomažu pri hidrataciji i ishrani ćelija kože, čineći je elastičnom i mekom na dodir.
U okviru AntiAge programa dostupni su vam losion, mleko, sprej i serum. Ne dozvolite da vaša koža govori o vašim godinama. (izvor).


Micelarni anti age losion za uklanjanje šminke i čišćenje lica obogaćen je izuzetno korisnim aktivnim principima koji pomažu pri regeneraciji kože, stvaranju kolagena i elastina. Izuuzetno je efikasan i prijatan za kožu, te lako rastvara šminku i uklanja nešistoće sa lica.
Losion je dodatno obogaćen babasu uljem, bergamotom i hidrosolubilnom materijom, izvanrednim spojem koji vlaži, čisti, omekšava kožu, stimuliše rast i jačanje kolagena. (izvor).

Probala sam zaista razne losione za skidanje šminke i čišćenje lica, razna mleka, micelarne vode i moram reći da se ova o kojoj vam danas pišem razlikuje od svih do sada. Prva koja nije onako skroz vodenasta kao većina micelarnih na koje smo navikli nego blago uljana koliko sam ja uspela da primetim, lakše i lepše klizi po koži kada se nanese na tufer i samim tim brže i rekla bih efikasnije skida šminku i nečistoće sa lica, plus ima i taj anti age efekat, pa šta još poželeti od sredstva za čišćenje lica?. Izuzetno je lagan i nežan, isto takvog je i mirisa, jedan luksuzni tretman za kožu rekla bih ja i pored efikasnog čišćenja on zaista neguje kožu i podmladjuje je, osvežava, meni izuzetno prija i definitivno je jedan od najboljih losiona u ovu svrhu koje sam probala do sada, a ovaj ima i mali plus zbog efekta protiv starenja kože, ipak nisam ja tako mlada više :).



                                      Pakovanje je od 200 ml a cena je  650,00 RSD.

Inače Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji. Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela. Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla, proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku. (izvor).


Intenzivni tretman za punjenje bora sadrži koncentrovanu, kao i 100% prirodnu hijaluronsku kiselinu. Ove aktivne materije zbog male molekulske mase omogućavaju intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno prodiranje u dublje slojeve, što podstiče nastanak vitalnih ćelija koje sačinjavaju dva najvažnija proteina u koži: kolagen i elastin.
Redovnom upotrebom postiže se dubinski efekat punjenja bora i regeneracije kože.(izvor).



Ovaj mali serum ja bih nazvala čudo u bočici, znate kako se kaže u narodu da najmanje bočice kriju najjače otrove, e ova krije najjače sredstvo u borbi protiv bora koje sam ja do sada makar imala prilike da probam. Pošto ja Bogu hvala još uvek nemam velikih problema sa borama ja sam ovo sredstvo koristila na mestima gde one postoje u jedva vidljivom obliku ali ipak naziru se, pa reko da ih sprečim na vreme da se ne šire dalje, zaista mi nisu potrebne :). Zato ovaj serum mažem na ugrožene regije, oko očiju naravno, iznad usana i pomalo po čelu, tu kod nosa. Dovoljno je bukvalno po dve kapi po regiji umasirati u kožu, biti uporan i to raditi svaki dan i ovaj serum počinje da deluje i to se primeti. Popunjava sve crtice na licu a kako baš deluje na dublje bore ne mogu vam reći jer ih ja nemam ali verujem da sigurno pomaže.


U ovoj maloj bočici ima 10 ml čudesnog proizvoda, pre upotrebe se koža temeljno očisti i mala količina ovog koncentrata nanese se na vrhove prstiju i nanosi se na željeno područje, proizvod je specijalno formulisan da smanji rizik od alergijskih reakcija, nema parabena, silikona i parafina. Cena je 750,00 RSD.


Pakovanja proizvoda su jako lepa i kvalitetna kao i kod ostalih koje sam do sada probala i nadam se da ću kad tad isprobati baš ceo asortiman jer mi se sve do sada mnogo dopalo i izuzetno mi odgovara. Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/.

Da li ste probali neki od ovih čudesnih proizvoda i koji su vaši Hedera Vita favoriti? :).

*PR proizvodi

6 коментара: