"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 1. децембар 2015.

Moj Don Juan kutak


Don Juan kozmetika je bio moj prvi susret sa šminkom pored Aure i Golden rose brendova. Prvi proizvod koji sam kupila i koristila u srednjoj školi je bio puder u prahu koji je tada bio apsolutni hit, i dan danas ga ima u prodaji ali ja sada koristim neke druge stvari u tu svrhu, međutim sjajevima, tečnim ruževima i karminima ostala sam verna i danas posle mnogo godina, kao i lakovima za nokte. Ovo je inače domaći brend jako kvalitetnih proizvoda u svom asortimanu i pristupačnih cena. Takođe imaju ogromnu paletu boja raznih ruževa i lakova u svojoj ponudi. Njihove proizvode možete naći u svim manjim i bolje opremljenim parfimerijama a ovde možete videti i tačne lokacije u svom gradu. Danas ću vam predstaviti par omiljenih nijansi koje imam i koristim skoro svakodnevno.


Moja omiljena nijansa za svakodnevne aktvnosti, u pitanju je Flashing Gloss ne znam tačno koja je ovo nijansa jer mi se ogulila etiketa. Svi sjajevi za usne kao i tečni ruževi su jako dobri i kvalitetni, jedni  od retkih koji se ne lepe i ne razmazuju, i dosta su postojani i dugotrajani u odnosu na cenu.

*Nova formula na bazi na bazi najnovijih vrsta šljokica, koje prelamaju svetlost na specifičan način iz svih uglova, i prirodnih sastojaka, obezbedjuje VISOKI SJAJ i postojanost boja pri čemu dodatno štiti i neguje usne. Lako se nanosi i ne razliva se sa usana. (izvor).



Na slici gore je Lip Gloss u nijansi 194, takođe jedna predivna ciklama nijansa koju obožavam. 

*Zahvaljujući prirodnim sastojcima izuzetno dobro štiti i neguje usne. Pruža visok sjaj i postojanost boja. Lako se nanosi pri čemu se ne razliva i ne „beži sa usana“. Preporučujemo upotrebu i nakon nanošenja ruža za usne Don Juan, pri čemu možete sami kreirati različite kombinacije boja samo za Vaše usne. (izvor).



                                                        Lip Gloss u nijansi 192


                                                         
                                                         Lip Gloss u nijansi 191


                                                          Lip Gloss u nijansi 195

Cena sjajeva i tečnih ruževa je oko 250,00 RSD.


Na slici gore nalazi se moj omiljeni ruž u omiljenoj nijansi ikad, sigurno sam u životu potrošila bar 5 komada ovakvih, u pitanju je nijansa u broju 45. Ruž je lep, lagan, kremast, dosta dugo se zadržava na usnama i ne razmazuje se, ne isušuje usne. Postoji u preko 70 prelepih nijansi a cena je oko 180,00-200,00 RSD.

*Jedinstvena formula zasnovana na više od 85% sastojaka prirodnog porekla, štiti i neguje usne,... izaziva prijatan osećaj na njima i vraća im prirodnu vlažnost. Lako se nanosi i ne razliva se. Postojan je na usnama.(izvor).


Još jedna prelepa nežno roze nijansa u broju 126, koju sam dobila i dopalo mi se kako mi stoji iako radije uvek biram malo jače nijanse ruževa.


Na kraju tu je par lakova koje trenutno imam, bilo ih je mnogo više ali sam naravno podelila ili bacila one koji su mi se osušili. Lakovi postoje u više varijanti, u milion različitih nijansi a cena im je oko 150,00 RSD- 170,00 RSD.

Da li vi koristite Don Juan kozmetiku i koji su proizvodi vaši favoriti? 

17 коментара:

  1. Ha...ha...i meni je rvi susret sa sminkom bio.I ja sam koristila taj puder u onim samim pocecima sminkanja.Sad se skoro uopste ne sminkam a kad zelim bas da se nasminkam to radi moja drugarica koja se inace profesionalno bavi sminkanjem.Jedino sto pobekad koristim jesu sjajevi,i bas ovaj u nijansi 191 sam imala do skoro.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da mi smo ta generacija, tad se to koristilo i naše mame su koristile pa smo od njih i videle :)

      Избриши
  2. Ovaj ruz u broju 126 je prelep ^^ bas lepa roze boja :) do sada imam samo jedan njihov lak i odusevljena sam ali cu sigurno prosiriti kolekciju nekim ruzem <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlični su im lakovi i meni su bolji i postojaniji od većine mnogo skupljih koje sam dobila priliku da probam :)

      Избриши
  3. Meni se sviđaju svi sjajevi,prelepi su. Moram ih potražiti :D

    ОдговориИзбриши
  4. prelepe boje,dobri ruzevi,imala sam svojevremeno ovaj 126.

    ОдговориИзбриши
  5. Iz nekog razloga još uvek nemam ništa njihovo iako znam da imaju neke super ruževe i nijanse. Ne znam šta čekam :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čekala si ovaj moj post da se lakše odlučiš za nijanse hehe :). Stvarno su super probaj nešto pa javi :*

      Избриши
  6. Bas nikad ih nisam koristila, a zelela sam, samo sto ih nigde nisam vidjala o.O Sto je najsmesnije, sad kad sam pogledala adrese parfimerija, u jednu u Kv i jednu u Kg samo usla zilion puta i nisam primetila, haha :-) Moracu da pazarim ovaj nail stars rozikasti, bas je prelep

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E to tako obično idemo gledamo u već poznato a ne obratimo pažnju na nešto možda sa strane, zato ja imam sreće da dugo znam za ovaj brend i imam ih u parfimeriji u komšiluku, čitav asortiman uglavnom pa tu nabavljam uvek kad mi zatreba :)

      Избриши
  7. Uf sjajevi 191 i 195 su baš divni divni. Mada ovaj 195 je ljubav, ma prelepi su. Ja nemam ništa od ovog brenda, ali sećam se da je sestra pre neku godinu kupila neki puder njihov i znam da je bio smešno jeftin, a ona ga nahvalila, bio joj je super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prelepoi su i bolji su od većine sjajeva na tržištu ali zaista jedino možda malo ambalaže nisu najkvalitetnije pa se mora malo pripaziti na njih, moja mama ih isto voli i koristi i često ume samo da ubaci sjaj u tašnu pa se desi belaj, zato ja kad nosim sa sobom uvek lepo u neki mali neseser sve :)

      Избриши
  8. Odlično sve! Ruž 66 fenomenalan i za dan i noć!

    ОдговориИзбриши