"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 6. децембар 2015.

Noviteti # 8



Evo mene opet sa nekim lepim novitetima, dok napišem post o njima i skupim ih malo više većinu recenzija i odradim ali nije na odmet videti ih sve ovako na gomili kada sam već započela da pišem ovu rubriku redovno. Post o favoritima još nikad nisam pisala pa možda to uradim prvi put ali onako na gomili sve ovogodišnje proizvode koji su se meni lično istakli po nečemu, a post o narednim novitetima verujem da će biti posle novogodišnjih praznika.


Flor De Mayo predivan kozmetički brend i naravno da se pohvalim, moji novosađani pa čak i bliži komšiluk. Oni su me obradovali ovim divnim setom od vanile a uživala sam i u kremi za suva i ispucala stopala.


WhiteSmile7  trakice za izbeljivanje zuba kod kuće, nisam još videla da nekom nisu delovale tako da ovo je po meni proizvod koji se mora probati, moje iskustvo možete pročitati ovde.


Nešto se čarobno desilo u mom životu i pre možda oko 2 meseca upoznala sam najzad moju dragu Teodoru sa bloga Lolin svet nakon dve godine piskaranja i online druženja, već sam napomenula više puta da mi je ona kao sestra koju nemam a sreća je ogromna bila upoznati je i zagrliti je posle toliko vremena, ovaj paketić je bio mali znak pažnje od nje, jer tako ja i ona funkcionišemo već dugo, ona meni nešto ja njoj i tako u krug :). Nadam se da će se i ona u svojim novitetima pohvaliti nekim stvarčicama koje sam joj zapakovala unapred za ng od dekice i nadam se da je zadovoljna izborom, a ja već počinjem polako da joj skupljam rođendansko poklonče <3



Sweet family keksići, pisala sam vam o njima već i smazali smo ih sve, naravno malo sam i podelila pa je tako koja kutija otišla i Teodori :). Postove  možete pročitati ovde ovde.


Herbateria predivni prirodni proizvodi, već sam imala jednu divnu saradnju sa njima i proizvodi su me oduševili pa sam se novom paketiću baš radovala, proizvodi su u fazi testiranja, a predhodni post o proizvodima ovog brenda možete pročitati ovde.


LMX brend drugi paketić po redu, moje oduševljenje kvalitetom u odnosu na cene samo raste, takođe su u nagradnoj igri povodom 200.000 pregleda na blogu poklonili i jedan veliki paket jednom mom pratiocu, zaista sam zadovoljna kako se sve razvija. Recenzije možete čiitati ovde i ovde.


 

Moji dragi sugrađani iz Angel studia su me obradovali nakon maske  Angel therapy i tretmana u salonu i novitetima, u pitanju su šampon, mleko za kosu i krema za lice iz iste kolekcije, polako šire paletu proizvoda i ja se tome jako radujem, proizvodi se testiranju a neke i delimo na FB stranici bloga u nagradnoj igri :). Recenziju mleka za kosu možete pročitati ovde.


Leco kompanija me je obradovala ovim preslatkim paketićem i njime smo započeli našu saradnju, o karminu i maskari sam već pisala ovde a uskoro vas očekuju i ostale recenzije.


Vichy šampon sam dobila od časopisa Lepotaizdravlje.rs jer sam popunjavala neku anketicu i učestvovala u testiranju proizvoda .



Predivan Lumene paket i još lepša ručno rađena čestitka, direktno doputovalo od drage Vanje sa bloga a mug of cocoa, nešto sam ja nju bila iznenadila pa je ona brže bolje pojurila da iznenadi i obraduje mene, hvala Vanja <3


Jovana Veljkov ta čarobna devojka pročitala je moje pismo dekici i pojurila da ga presretne i nabavi mi ove činijice sa moje wl pre njega, mislim šta reći :).


Avon ruž sam dobila od  časopisa JOY , pošto su delili čak 34 komada onda da me i ne čudi što su me izvukli, jer inače kad me random izvuče ponekad te poklone ja nikad nisam dočekala na svojoj adresi :).


dm drogerije Srbija mi je poslala na testiranje ovaj Alverde proizvod, to jest dobila sam ga preko one njihove čuvene aplikacije testiraj i napiši recenziju i tu vrstu da kažem igre organizuju vrlo često na stranici a najzad se i meni posrećilo da dobijem. U pitanju je Alverde Color&Care pigment za potamljivanje i služi za mešanje sa svetlijim puderima da bi dobili odgovarajuću nijansu , takođe postoji i onaj za posvetljivanje.


Moja draga Milena sa bloga Pretty and stylish je malo ranije poslala svog dekicu i do mene da me obraduje i donese između ostalih slatkiša i Essence paletice koje sam želela, hvala ti do neba blesava ženo. Njoj ako želite ikad išta da poklonite ona u roku od 3 dana mora nešto da vam pokloni za uzvrat, vrlo smo slične po tom pitanju kao i po još mnogo čemu, ona mi je uz Teodoru i Željku postala treći blogo-musketar <3


Majka mi je bila u Parizu u poseti prvi put u životu i u 55-toj godini ispunila svoj san da vidi Ajfelov toranj, pa je donela i neke poklone shodno mogućnostima, meni, bratu, mužu i još gomilu suvenira bliskim ljudima. Dobila sam divan Jennyfer dzemperak, novčanik, privezak za ključeve, slatkiše, predivne patofnice, muž je dobio majicu i čarape i brat neke stvari, odelo je bitno kako mama kaže šminke imamo dosta :). Iskreno ona mislim da ne bi ni znala da kupi kozmetiku, ceo život maže samo plavu Nivea kremu, i jedan ruž pa kad potroši taj kupi drugi i naravno sredstva za ličnu higijenu. Eh i ja sam bila takva dok nisam počela da pišem blog :).

To je to dragi moji, nadam se da vam se dopadaju moji noviteti, pišite šta vam se najviše sviđa? :).

12 коментара:

  1. <3 <3 <3 Hvala ti na divnim recima..:))
    Inace zaljubila sam se u patofnice..:) :*

    ОдговориИзбриши
  2. Svašta mi se sviđa :D I Herbateria i Angel paketići i pokloni od drugarica jer je to uvek lepa pažnja. A patofne su divneee ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Jao ja mnogo volim ovu Dobra ovsena kaša, ali ja jedem onu sa cimetom :D Ostale stvari nisam probala, ali eto taman kod tebe da pročitam :P

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja mnogo volim te kaše ali iako piše da su zaslađene fruktozom ja malo u to sumnjam pa ipak više volim sama da pravim mikseve i šejkove, ali se počastim sa vremena na vreme :). Hvala na komentaru nešto je već napisano a nešto će se tek pisati, pa biće za svakog po nešto :*

      Избриши
    2. Jeste, a i slatke su dosta, ja bih da su malo manje slađe. Jaoo šejk od banane > sve ostalo hah :D :*

      Избриши
    3. Ja jako volim bananu ali mi smeta, sva sam naopaka :/

      Избриши
  4. Divnoce sve na jednom mestu i recenzije dobre kao i uvek srecno sa ostatkom za testiranje

    ОдговориИзбриши