"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 17. децембар 2015.

Secret Extensions umeci za kosu


Tajna ove ekstenzije za kosu je u revolucionarnoj, patentiranoj traci za kosu koja je potpuno nevidljiva. Jednostavno je stavite na glavu kao traku za glavu i prevucite Vašu kosu preko nje. Podesiva je, tako da odgovara svakom obliku glave. Dobićete gušću, puniju i dužu kosu za samo nekoliko sekundi. Secret Extensions umeci su izrađeni od novog materijala tretiranog keratinom koji klizi i izgleda kao prava kosa. Najbolje od svega jeste što su Secret Extensions dostupni u različitim nijansama kako bi se savršeno uklopili sa prirodnom nijansom Vaše kose. (izvor).


Kada su mi moji drugari iz kompanije TV Shop dali predlog da recenziram ovaj umetak za kosu baš sam bila uzbuđena i radoznala kako to uopšte ide, kako se koristi, kako će da mi stoji. Pošto sam se dugo godina farbala u plavo ili bolje reći belo, a sada puštam prirodnu kosu već 4 godine, uvek sam negde potajno želela da imam pramenove, ali one onako krupne, da se primete iz daleka a da se opet stapaju sa mojom bojom kose, ali pošto sam odustala od farbanja i na njih sam zaboravila. Međutim sa ovim umetkom za kosu postižem upravo to, dobijam jedim potezom i uz možda 5 minuta nameštanja kose upravo pramenove kakve sam sanjala i najveća radost je što izgledaju kao prirodni i na oko i na dodir. Umetak je jako kvalitetan, dlake ne otpadaju, ne lome se, izuzetno su mekane i svilenkaste.




Za devojke sa kraćom kosom ovaj umetak može da napravi prave čarolije, a za nas sa jako dugom i gustom kosom jedini taj neki efekat pramenova može da se postigne što je i više nego dovoljno kada želite promenu, kada vam dosadi vaša boja kose, kada idete na neku svečanost, sada pred praznike pogotovo ovo je moja preporuka jer dobijate sasvim novi izgled. Za one sa ređom kosom lepa vest takođe, ova ekstenzija dodaje popriličan volumen, sve je u principu do onoga šta vi želite da postignete, umetak se prilagođava svemu tome, šta god da ste zamislili.





Karakteristike: Dostupni u bojama: svetlo plava, srednje plava, svetlo smeđa, tamno smeđa i braon/crna.
- Set se sastoji od jednog umetka dužine 40cm
- Mogu se prati šamponom
- Mogu se uvijati ili ispravljati presama za kosu
- Mogu se češljati četkom za kosu


Ja sam prezadovoljna kako se proizvod lako upotrebljava i da budem iskrena kako mi lepo stoje pramenovi i koliko to deluje prirodno, ja ću moj umetak stigurno namontirati za doček nove godine, bez odlaska kod frizera, bez da farbam i oštećujem kosu za bukvalno samo 5 minuta :). Ovaj umetak košta 2990,00 RSD i možete ga poručiti ovde kao i kupiti ga u svim TV Shop prodajnim objektima. 
Za kraj tu je i kratki video, nadam se da ćete uživati :).



*Za sve informacije tu je zvanična FB stranica TV Shop kao i sajt sa kojeg možete poručiti sve proizvode online iz udobnosti vaše fotelje http://www.tv-shop.tv/.

Kako vam se čini ovaj umetak i kako mi stoji, šta mislite? :)
Foto by muž
*PR proizvod

20 коментара:

  1. Lepotice moja..:) Predivna si Tico..:) Od kada sam videla da si dobila zelim recenziju, a ti si to tako ekspresno uradila, hvala ti..:) Kako imam problem sa kosom, a ceo zivot zelim dugu, ovo mi bas treba, i prvom prilikom kupujem..:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga na podršci i komplimentima :). Ovo bi baš bilo idealno za tebe i mislim da sam videla nijansu baš kao tvoja boja :). Jako je dobro i kvalitetno, vredi tih para, kad poželiš dugu kosu, promenu, op staviš i gotovo, baš je efektno :)

      Избриши
  2. imam ekstenzije ali na kopču i s njima sam jako zadovoljna jer su jako kvalitetne te daju volumen i duzinu kose.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da super je stvar zaista kad želiš malo promene nisam ni verovala da tako prirodno izgleda dok nisam probala, jedino ja ne mogu dobiti dužu kosu al mogu pramenove :)

      Избриши
  3. Deluje kao pravo bas kao pramenovi prelepo ti stoji

    ОдговориИзбриши
  4. Super ti soji,moja je kratka''bob''frizura pa neznam da li bi odgovaralo,ali za dugu kosu je divno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, malo kad ti još naraste mislim da bi ti ovo bilo super kad poželiš dugu kosu i promenu :)

      Избриши
  5. Mislim da bi tebi stajala vise tamnija boja, pa da ti da na volumenu, nego ovako, po meni se ne stapa. Mada mozda uzivo deluje super kao sto kazes.
    Inace bas mi se dopads nacin stavljanja, skroz je prakticno. Ja ne bih umela prave umetke da stavim.
    E sad s obzirom da nije prava kosa, verovatno se to i vidi, ali za specijalne prilike taman. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Inace ti si presimpaticna, nisam zamisljala tvoj glas tako. :D

      Избриши
    2. Prvo hvala za kompliment :). Inače slikano je pod veštačkim svetlom i sa blicem pa ti možda takav utisak odaje inače se jako lepo stapa , da je tamnija ne bi se primetilo a baš sa crnim mislim da ne bi lepo išlo uz moju boju :). A umetak je toliko svlenkast da odaje utisak prave kose kada se lepo namesti retko ko bi primetio :)

      Избриши
    3. E pa to je vazno. :) Verujem da je uzivo bolje. :)

      Избриши
  6. Odlican tekst... ! Zelim da porucim ove umetke ali ne znam koju boju. Moja kosa je srednje duzine, paz, boje meda. Dvoumim se izmedju srednje plave i svetlo smedje ali nigde na sajtu se nevide boje pa ne znam sta da radim. Koja je boja tvog umetka na slici?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, moj umetak je srednje plave boje, inače imate dostupne u bojama: svetlo plava, srednje plava, svetlo smeđa, tamno smeđa i braon/crna. Trenutno su vam i na sniženju, možete videti sve na linku http://www.tv-shop.tv/artikal/4604/secret-extensions-umeci-za-kosu

      Избриши
  7. Cao, reci mi molim te s obzirom da ih drzi traka da li je labava i mogu li da spadnu sa glave? Da li se mrsi kosa, kao i druga vestacka? Hvala:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je sasvim fino držala trkaka kada sam isprobavala umetak, nije mi se ni pomerila a ne spala , a kosa nikako ne deluje kao veštačka i lepo se i pere i češlja :)

      Избриши
    2. Gdje ih kupiti jesu li od prave kose ja sam iz bosne i hercegovine

      Избриши
  8. Molim te reci gdje ih kupiti nema ih na top shopu vise

    ОдговориИзбриши