"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 22. децембар 2015.

Swivel Sweeper MAX


Novi Swivel Sweeper MAX ima 33% vise snage za skupljanje prljavštine, čvršću I jaču dršku za bolju kontrolu. Swivel Sweeper MAX četke su zamenljive, jednostavne za čišćenje i mogu ponovo da se koriste! Dlake se jednostavno uklanjaju, kao i konci koji mogu da naprave problem ostalim usisivačima, tako da će Vaš Swivel Sweeper MAX uvek besprekorno raditi! Za razliku od ostalih uređaja za čišćenje podova, koji imaju točkiće i ograničeni su na pokrete napred i nazad, Swivel Sweeper MAX ima klizače koji mu omogućavaju da kupi prljavštinu u svim pravcima, kao i na mestima koja drugi uredjaji za čišćenje podova ne mogu da dohvate! Može da radi 45 minuta kontinuirano. Ima magnet na ručki i niskoprofilni dizajn kako bi ga odložili na malom prostoru. (izvor).


Karakteristike:
Četke se vrte brzinom od 4000 obrtaja u minuti
Težak manje od 1 kg
Radi na punjivu bateriju


Ovaj proizvod sam dobila od mojih dragih prijatelja i saradnika iz kompanije TV Shop i pošto sam shvatila da slikama i tekstom ne mogu da postignem da vam prikažem pravi efekat, rešila sam da snimim opet kratki video pa ćete u njemu najbolje videti Swivel Sweeper MAX na delu. Mogu reći da sam ja prezadovoljna i da više ne mogu da zamislim dan bez njega. Jako dobro radi svoj posao, skuplja sve prljavštine, dlake, grinje, apsolutno sve i ono što vidite i ono za šta nemate pojma da se nalazi na vašem podu, i to sve radi brzinom munje. Težak je jedva 1 kilogram, i vrlo je lak za upotrebu, prilagođava se svakom prostoru i svakoj površini, najbolji usisivač ikad ako mene pitate.


Nakon upotrebe vrlo se lako otvara i čisti, i odmah je spreman za dalju upotrebu, baterija jako dugo drži što je dodatni plus i olakšavajuća okolnost. Vrlo je fleksibilan, okretan i savitljiv pa dopire i do najskrivenijih ćoškova u vašem domu.





Specijalna ponuda:
Swivel Sweeper max, Baterija, Punjač, Lepljivi roler.


Swivel Sweeper MAX u novom katalogu košta 4.690,00 RSD i možete ga poručiti ovde ili ga kupiti u nekom od maloprodjanih objekata TVShop-a. U kompletu dobijate još i bateriju, punjač i lepljivi roler za čišćenje odeće, koji sam u međuvremenu nakon videa probala i radi super :). Ovo je jedan od onih kućnih aparata koji vam znatno olakšava i skraćuje posao čišćenja kuće i ostavlja vam vremena za neke druge stvari ili odmor, vi čistite sa osmehom na licu, sa zadovoljstvom, jer znate da ćete sve veoma brzo završiti a vaš dom će blisati. Meni je posebno pogodan što skuplja i grinje i mislim da je odličan za sve nas koji patimo od alergija, jer usisivači ne kupi grinje, nego ih samo raznose po stanu a i znatno su skuplji, teži, glomazniji i bučniji, iako su nam svakako neophodni jer ipak ovo nije zamena za usisivač, ovo je jedna od onih spravica koja vam služi kad brzo treba nešto da pokupite sa poda i sredite, da se brzinski rešite nekih mrvica i slično.




Za sve informacije tu je FB stranica TV Shop kao i njihov zvanični sajt preko kojeg možete i poručivati proizvode kao i postavljati pitanja u vezi istih i dobićete odgovor u najkraćem roku http://www.tv-shop.tv/.

Kako se vama čini ovaj usisivač?
*PR proizvod

8 коментара:

  1. Sve si lepša, pa čak i video o usisivaču sa tobom izgleda kao vrlo privlačan. A ovo malo čudo ode na moju listu želja, pod hitno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala ti puno draga Olivera od srca a ovo ja mislim da treba na listu svih domaćica, štedi vreme, novac i živce :)

      Избриши
  2. Joj savrseno je ovo..super ti je post a i ovaj usisivac

    ОдговориИзбриши
  3. deluje privlacno,posto nam treba novi usisivac,moracu da razmislim o ovom,hvala za objavu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super baš mi je drago da ti se dopada, javi mi ako odličiš da ga kupiš kako se tebi pokazao :)

      Избриши
  4. Jako lepe fotke, svidja mi se kako je uredjena soba. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno draga, to je mamina soba i dnevna soba ujedno da tako kažem, po njenom i mom ukusu onako pola pola uređeno hehe :)

      Избриши