"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 13. март 2016.

Aura - All year bronze


Posle divnih bronzera u novim nijansama koje je Kozmetika AURA izbacila na tržište stigao je i ovaj najnoviji i totalno drugačiji pod nazovom All year bronze. Nijansa koju sam ja dobila je u broju 908 - Bronze Bay. Na prvi pogled očaralo me prelepo pakovanje, a kada sam otvorila bronzer to je bila ljubav na prvi pogled. Bronzer je podeljen na dve jednake polovine u dve različite nijanse koje se mogu kombinovati ali korisiti i pojedinačno, to sve zavisi od vašeg ukusa a i boje tena, kao i efekta koji želite da postignete.


Bronzer je za razliku od predhodnih o kojima sam vam pisala blago sedefast što se meni posebno dopada, ali na licu ne odajte takav utisak, odnosno ne šljašti da se tako izrazim, jako se lepo stopi sa tečnim puderom ili toniranom kremom koja se nanese pre njegove upotrebe i daje licu neku svežinu, a ten nakon par poteza, čak i onaj najbleđi poput mog postaje blago bronzani i to deluje totalno prirodno, da se uopšte i ne primeti da imam bronzer na licu. Svetlija strana je u mom slučaju upotrebljiva i pojedinačno dok tamnija jako odudara od mog bledog tena pa je moram kombinovati sa svetlijom. Za lepo i precizno nanošenje može nam poslužiti četka za rumenilo, makar meni najlakše ide sa njom.


Bronzer je izuzetno lagan na licu, iako je onako sav nežan i mek jako je veliki plus što se ne truni i što se baš sporo troši, pa vam jedan komad može potrajati poprilično dugo, za bronzani ten tokom cele godine. Vrlo je dugotrajan na licu barem sada u ovom periodu, ne mogu još da garantujem kako će se ponašati leti na paklenim vrućinama, to ću tek saznati pa vam javiti. Najveća prednost mu je što zaista pruža licu prirodan blago bronzani ten ako ga koristite pravilno i ne preterujete sa nanošenjem, jer svi znamo da ima gomila proizvoda koji nam samo zamuljaju lice i izgledamo kao da imamo fleke, ovaj se ravnomerno nanosi i stapa sa kožom lica.


Nakon nanošenja bronzera na lice ono deluje sveže, odmorno i nekako podmlađeno, svi znate koliko smo sami sebi uvek lepši kada dobijemo blagu bojicu na suncu ili kada se vratimo preplanuli sa mora, sve nam lepše stoji, kako odeća tako i šminka. Meni lično jako godi i prija kada mogu ovim putem da dobijem taj bronzani ten jer sam neko ko ne sme da se izlaže puno suncu pa sam tokom cele godine bledolika, tako da je sa ovim proizvodom Kozmetika AURA još jednom opravdala moje poverenje i velika očekivanja koja uvek imam kada izbace neki novi proizvod na tržište, jer sada se već mogu pohvaliti da njihove proizvode koristim punih 15 godina, dakle još od srednje škole a naravno videla sam ih kod svoje majke prvi put u njenom neseseru, i jako sam srećna što sada na neki način zajedno sa samom kompanijom svedočim njihovom svakodnevnom napredku.



Na slikama gore možete videti kako izgledaju svetlija i tamnija strana bronzera na mojoj koži ruke.


Pakovanje bronzera je od 18 g a cena mu je oko 860,00 RSD, ja sam oduševljena ovim proizvodom i jedva čekam lepše vreme i češće izlaske napolje kako bih ga što više mogla koristiti.

Za sve informacije tu je FB stranica Kozmetika-AURA kao i zvaničan sajt kompanijehttp://www.aura.co.rs/.

Da li ste nabavili svoj primerak novog bronzera i kako se vama dopada? Da li su vam draži oni predhodni ili ovi novi sedefasti? :).

*PR proizvod

24 коментара:

  1. Moram priznati da više volim mat bronzere, ali i ovaj mi je lijep :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada, i ja volim sve što je mat ali ovaj bronzer mi se svidja što mi baš osveži moje bledo lice :)

      Избриши
  2. I ja vise volim mat bronzere, ali ovaj mi se bas bas svidja..:)Verujem da ce na leto bas lepo izgledati na kozi..:)Odlican post kao i uvek..:*

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala,ali si ih tako divno pretstavila,da sam pozelela da probam.

    ОдговориИзбриши
  4. Uzela sam ga cim sam ugledala kod tebe sliku i jako ga volim ne razvajamo se od tada

    ОдговориИзбриши
  5. Ne znam koliko bi mi odgovarao ovaj sedef, vise voli mat, mada je sedef super za leto

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja mislim da bi ti se dopao taj sedef je toliko blag a da neku svežinu i lepotu licu i celokupnom make up-u :)

      Избриши
  6. Анониман13. март 2016. 08:42

    Zaljubljena sam u ovaj bronzer. ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  7. Divan je i baš mi se sviđa što ima shimmer jer volim kad se on lijepo presijava na suncu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja sestra po svemu nema sumnje hehe i ja volim taj divan osećaj i izgled na licu kad nas sunce obasja :)

      Избриши
  8. Odlično izgleda, drago mi je da si zadovoljna, mada nisam ni sumnala u Auru, moji prvi komadi šminke su bili njihovi, još uvek nisam našla proizvod koji je loš. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Predivan je uživo je još lepši, i ja sam počela moje šminkanje sa Aurom jako davno, jedino što meni ne odgovara su neke maskare i to mi je baš krivo i zato sada očekujem neku novu specijalno za mene ovo leto recimo hehe :)

      Избриши
  9. Одговори
    1. Poslat je već danas tako da očekujem tvoje utiske i čestitam još jednom :)

      Избриши
  10. Lijepo izgleda. :) Sviđa mi se što na licu djeluje prirodno i što nije pretjerano sjajan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da bi ti se baš dopao i da bi ti jako lepo stajao baš ova nijansa <3

      Избриши
  11. Divan je. Probala sam ga kod drugarice koja se bavi sminkanjem i naravno ona mi ga je nanosila na licu. Kombinacija svetlije i tamne boje je bilo pravo savrsenstvo. Sjajan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se draga i baš mi se dopada što i nama bledolikiima jako lepo i prirodno izgleda na licu :).

      Избриши