"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 4. март 2016.

Biomedis hranjiva noćna krema



Biomedis hranjivu noćnu kremu dobila sam još u junu prošle godine kao poklon uz Purity Box koji sam naručila sebi za rođendan, i tada sam je i načela i davno potrošila no negde sam zagubila slike i sada kada mi je lap top bio na servisu one su se pojavile od nekud i ja sam mnogo srećna što ću vam ipak preneti svoje utiske o ovoj kremici. Još jednom želim javno da se zahvalim za rođendanski poklon ekipi box-a :). O mojoj junskoj kutiji možete više saznati ovde.


BIOMEDIS - sveža, organska premijum kozmetika, porodična tradicija u fitoterapiji i homeoterapiji, koja je starija više od 150 godina. Nije komercijalna kozmetika i ne može se naći na policama trgovačkih lanaca i apoteka jer ne sadrži parabene, dodatne konzervanse, boje niti parfeme i nije testirana na životinjama. (izvor).


BIOMEDIS - hranljiva noćna krema namenjena je za dubinsku regeneraciju kože lica i vrata. Bogata biljna ulja i lekovito bilje stimulišu epitel i tako poboljšavaju elastičnost i površinsku elastičnost kože. Hranljiva noćna krema sadrži hladnoceđena ulja, vitamine i minerale koji su potrebni za revitalizaciju kožnog tkiva. Redovnom upotrebom ove kreme koža ce postati mekša i elastičnija. Krema ne iritira sluznice i ne izaziva crvenilo. Obiluje hranjivim biljnim uljima masline i makadamije koja hidrira, hrane i neguju kožu čineći je svežom. Korisni sastojci ulja podstiču proces obnavljanja i formiranja novih ćelija, a na površini kože stvaraju nevidljivu barijeru, koja sprečava gubitak vlage. (izvor).


Moji utisci o ovoj kremi su fenomenalni da ih je teško rečima opisati, iako sam davno potrošila kremu i dalje se sećam njenog mirisa i učinka na kožu lica. Koristila sam je u letnjem periodu i koža lica mi je jako lepo i lako upijala kremu, nije ostavljala masne tragove niti lepljivi film. Mazala sam je svako veče pre spavanja na dobro očišćenu kožu lica i vrata. Vrlo je kremasta pa mi je i trajala dosta duže nego neke duge noćne. Na licu je lagana, blagog prijatnog mirisa a koža je već nakon par dana vidljivo nahranjena, hidrirana i mnogo svežija i lepša na izgled. Mogla bih ovu kremu svrstati u jednu od najboljih noćnih krema koje sam do sada imala prilike da probam.




Pakovanje kreme je od 50 ml a cena joj je trenutno na lepom sniženju i ona iznosi 2.564,10 RSD, tako da imate moje iskrene preporuke da iskoristite ovu priliku i poručite jedan primerak za sebe, a to možete učiniti ovde.



Za više informacija posetite zvaničnu FB stranicu Purity Box Srbija ili sajt http://www.puritybox.rs/index.


Da li ste probali možda neki proizvod Biomedis brenda i kakvi su vaši utisci ? 
*PR proizvod




8 коментара:

  1. Deluje divno,kao i tvoja junska kutija,koju sam vec komentarisala,nisam probala,ali bih volela,mozda nekad i probam mada deluje preskupo za mene.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Regularna cena ove kreme je skoro 4000,00 rsd pa je ovo sad prava prilika da se iskoristi sniženje naravno za one koji su u mogućnosti :)

      Избриши
  2. Zahvaljujuci tebi imala sam prilike da probam ovu kremu i delimo odusevljenje! Jedna od najboljih nocnih kremi koje sam probala! Izuzetno hranljiva, prelepoh mirisa! Iako malo masnija i teza za moj ukus, ujutru ne ostavlja masne fleke. Koza je nakon par dana vidno oporavljena! Fantasticno je snizenje, redovna cena je oko 4000 koliko se secam

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da sećam se da si poludela za njom kao i ja, jedino ja imam suvlju kožu pa nam je tu malo različito delovala inače utisci su isti , fenomenalna je <3

      Избриши
  3. Savrsena krema probala sam i ja jos pamtim i miris i sve

    ОдговориИзбриши
  4. Одговори
    1. Slažem se potpuno i sama je ne bih priuštila nikad ali hvala dragim ljudima na prilici i zaista jeste najbolja krema ikad pa jednog dana kad se obogatimo ko zna, koristićemo je :)

      Избриши