"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 5. март 2016.

NS kozmetika - krema za telo sa kokosom

Više puta na mom blogu mogli ste da čitate o predivnim prirodnim proizvodima mojih sugrađana Ns kozmetika, a danas je na red došla recenzija ove predivne mirisne kreme za telo od  kokosa.
Za one koji ne znaju NS kozmetika se prvenstveno bavi promocijom kvalitetnih, pristupačnih i prirodnih kozmetičkih preparata domaće izrade.


Krema za telo sa kokosom namenjena svakodnevnoj nezi normalne i suve kože svih delova tela. Prijatne intenzivne arome, koža je lako i brzo upija. Osvežava kožu i čini je elastičnom. U sastav ove kreme, pored kokos butera, ulaze još i bademovo ulje, pantenol, aloe vera , kao i ekstrakti kamilice i nevena. Naneti u tankom sloju kružnim pokretima posle tuširanja i ostaviti da se upije. Područije oko laktova i kolena, gde je obično koža suvlja namazati u debljem sloju. Kremu čuvati na temperaturi do 25°C i ne držati na direktnom suncu. (izvor).


Od leta prošle godine potrošila sam ukupno dve bočice ove kreme i moji utisci su i više nego pozitivni, mogu reći da kremi nisam našla zamerku. Pored mirisa kokosa koji mi je među omiljenima, krema je toliko blaga i lagana da se nisam ranije srela sa sličnom teksturom. Lako se razmazuje, koža je upija istog trena, ne ostavlja masne niti lepljive tragove, ali zato ostavlja na koži predivan prirodan miris kokosa koji prilično dugo opstaje. Kada mažem ovu kremu na kožu tela imam osećaj da se uvijam u neku svilu, toliko je osećaj prijatan. Koža je već posle pola bočice nežnija, hidrirana, na mestima gde je suvlja i grublja vrlo brzo se regeneriše, veoma moćna i učinkovita krema po mom mišljenju.


Za one koji su propustili pisala sam o maski za kosu, zatim o kremi za ruke i licemleku za sunčanje i losionu za čišćenje lica. Svi proizvodi su me mogu reći oduševili kvalitetom i delovanjem na kožu, a sada trenutno koristim i balzam za usne kojim sam prezadovoljna. 


Pakovanje kreme je od 200 ml a cena joj je oko 450,00 RSD.
Za sve informacije tu je FB stranica NS kozmetika i njihov sajt sa detaljima o svakom proizvodu posebno http://nskozmetika.webstarts.com/proizvodi.html, a od nedavno imaju i svoj blog koji obiluje mnoštvom saveta o nezi tela, kože i kose pa obavezno ih posetite i tamo http://zavasdobarizgled.blogspot.com/.
Uopšteno o ovom brendu pisala sam vam ovde.

Da li ste probali nešto od ovog brenda ili tek nameravate, kakvi su vaši utisci i koji su vam favoriti?
*PR proizvod

8 коментара:

  1. Koristila sam kremu za ruke koju sam dobila od tebe u nagradnoj igri i bila mi je odlična. Ne sumnjam da bi mi se i ova dopala :D (kokos <3 )

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopala i mom mužu je jedna od najboljih, a ova od kokosa je nešto onako baš za nas ljubitelje tog mirisa i nežne teksture kremica :).

      Избриши
  2. Nekad umem da preteram sa proizvodima koji sadrže kokos :D Sviđa mi se što je domaća proizvodnja i što podržavaš domaće proizvode! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pronalazim se u tome, kokos, vanila, mango i tako ti letnji mirisi nikad mi ih dosta, a gledam da preferiram prirodnu i ručno rađenu kozmetiku pogotovo domaću jer sam uvidela koliko je sve to mnogo bolje od svega ostalog na tržištu :)

      Избриши
  3. E Sto ja obozavam kokos...tako opusta, seca na neke lepe, daleke, egzoticne svetove. Moj omiljeni miris.

    ОдговориИзбриши